Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 dec, 2019

Brynäs IF – IF Malmö Redhawks: Hitta bäst stream online

Om det är något lag som blivit sämre under juluppehållet är det Brynäs. Så håller du på Malmö är detta en utmärkt match att följa via live stream. Vad som krävs för att hitta en Brynäs – Malmö stream kommer vi att gå igenom lite längre ner i texten.

Som alltid kan du räkna med att vi rekommenderar en riktigt bra Brynäs – Malmö stream live online. Sändningen håller hög kvalitet i både bild och produktion. Dessutom är det svenska kommentatorer som tar dig genom matchen på ett ypperligt sätt.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

SHL stream Brynäs – Malmö online

Det som krävs för att du ska kunna se en Brynäs – Malmö stream är att du skapar ett konto hos Cmore. En streamingtjänst som är bekant hos många med tanke på att de sänder de flesta större svenska ligorna.

  • Nedsläpp: Måndag 30 december kl. 19:00
  • Spelplats: Monitor ERP Arena, Gävle
  • Sänds via: Cmore sport

När du skapat ett konto behöver du även välja till deras tillhörande sportpaket. Annars kommer du inte att få tillgång till en Brynäs – Malmö stream online. Fördelen med att gå denna vägen istället för ett dyrt kanalpaket är att du kan egentligen streama vart du än befinner dig.

Så länge du har en internetuppkoppling kan du streama SHL direkt i mobilen, surfplattan, datorn eller direkt på teven. Det är en flexibel streamingtjänst som har nöjda användare över hela Sverige.

Vill du se mer ishockey kan vi rekommendera spelbolaget bet365 som även tillhandahåller live streams på en hel del hockey.

Skapa ett konto hos spelbolaget och sätt in minst 50 kronor. När du gjort det kan du bara klicka dig vidare till deras streamutbud och välja den matchen som intresserar dig mest.

Enklare än så blir det inte att komma igång med en live stream på hockey och Brynäs – Malmö i hög kvalitet. Var redo när pucken släpps under måndagskvällen för att inte missa något av årets sista match.

Brynäs i brygga

Faktum är att det bara är tre lag som är sämre än Brynäs för tillfället. Det är Linköping, Leksand och nykomlingen Oskarshamn. Något som är under all kritik med tanke på att Brynäs ser sig själva som ett slutspelslag denna säsongen.

Det är inte kört ännu men något måste ske för att få fart på spelarna i truppen. Det är alldeles för ojämnt och lagen de ska ta poäng av har varit lika svåra för Brynäs som topplagen.

Under måndagskvällen kan vi därför vänta oss ett Brynäs som gör allt i sin makt för att ta tre poäng. Men Malmö är ett bättre lag och har mött flera desperata lag under säsongen. Så räkna med ett kyligt bortalag som vinner med ett par puckar efter tre perioder.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar