Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 jan, 2020

Streama Sverige – Portugal: Se matchen via live stream

Har du intresse av att streama Sverige – Portugal live, när lagen möts i handbolls-EM den 17 januari? Vi visar hur du gör för att titta på matchen direktsänt på internet!

Det är många som kommer att vilja titta på Sverige – Portugal, när de två nationerna ställs mot varandra i huvudrundan av handbolls-EM 2020. I den här artikeln visar vi er hur ni bär er åt för att se live stream till matchen.

Du kan faktiskt se alla matcher från handbolls-EM genom att bara skapa ett konto på Bet365 och sätta in minst 50 kronor. Då får du tillgång till sändningar av varenda match i turneringen, och kan således se Sverige – Portugal.

Är du ute efter en stream till fotbollsmatchen i Nations League hösten 2020? Här kan du hitta din Sverige – Portugal live stream (fotboll).

Vill du titta på Sverige – Portugal (handbolls-EM)? Gör det på Bet365!

Streama herr-EM i handboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Portugal online

Det är väldigt enkelt att hitta bra livesändningar till handbolls-EM. Du behöver bara gå in på bet365.com, skapa ett konto och göra en insättning (lägsta insättningsgräns: 50 kr). När du gjort det får du tillgång till alla sajtens live streams, och alltså bland annat sändningarna av handbolls-EM och Sverige – Portugal.

Bilden och ljudet på din ström är bra, men tyvärr är det inga kommentatorer till matchen. Tack och lov är handboll en väldigt fartfylld sport som ofta är underhållande att titta på, med eller utan kommentatorer.

Det går att koppla upp din Sverige – Portugal live stream från vilken enhet du vill. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta – du väljer.

  • 1. Gå in på Bet365.com
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Sverige – Portugal via live stream!

Titta på Sverige – Portugal på TV

Naturligtvis sänds även matchen på TV. Kanalen som visar Sverige – Portugal är TV6, och där kan du således se matchen direktsänt. Har du TV6 i ditt utbud så kan du sitta lugn i båten, bläddra fram den på din TV och titta på matchen.

Matchen börjar klockan 20:30, men TV6 börjar visa handboll redan 15:55 under fredagen. Först ställs Slovenien mot Island och därefter är det Norge som möter Ungern, innan det väntar ett uppsnack och till slut matchstart för Sveriges match. Då är det bara att titta på landslaget och hoppas på vinst.

Råkar du sakna TV6 men vill ändå se matchen på TV kan du koppla den Sverige – Portugal live stream du har igång på datorn till din TV med hjälp av en HDMI-kabel.

  • Kanal: TV6
  • Matchstart: 20:30

Inför matchen

Gruppspelet är avslutat och det var väl sådär för svensk del, varken mer eller mindre. Det blev seger mot Schweiz och Polen men en tråkig förlust mot Slovenien.

Nu väntar huvudrundan, och Sverige ställs först och främst mot Portugal. Portugal kom likt Sverige 2:a i sin grupp, bakom Norge.

Precis som Sverige kommer Portugal in i huvudrundan med 0 poäng, då de förlorade sin match mot Norge medan vi förlorade mot Slovenien. Att Portugal ens är med i huvudrundan är en stor skräll. Nationen slog ut Frankrike, vilket få hade räknat med på förhand.

Blågul seger?

Sverige är favoriter att vinna denna match, men man ska aldrig ta ut något i förskott. Portugal vann som bekant över självaste Frankrike, och då kan de lika gärna besegra oss.

Tittar vi på oddsen är chansen att Portugal vinner hur som helst rätt låg. Sverige som vinnare står i 1.25 gånger pengarna, medan oddset på Portugal är 3.75 gånger insatsen.

Oddsen här hämtade från Bet365.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1534 Artiklar