Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 sep, 2021

Streama Sverige – Uzbekistan: Se live stream & TV (5/9)

Streama Sverige – Uzbekistan: Se live stream & TV (5/9)

Under denna VM-kvalssamling så hinner Sverige med en träningsmatch mot Uzbekistan. Här kommer Janne Andersson att lufta truppen och ge nya spelare en chans att göra avtryck. Du kan se Sverige – Uzbekistan via live stream eller sända på TV.

Sverige står på hemmaplan och är det lag som har helt klart bäst chanser att vinna. Det viktiga denna matchen är dock inte att köra över motståndet. Allra mest prioriterat är ett bra spel och nya spelare som tar för sig.

Följ med i matchen genom att tita på Sverige – Uzbekistan stream. Det kan lätta nerverna inför nästa VM-kvalsmatch mot Grekland.

Se fotboll hos Bet365

Streama mängder av matcher online

Vad: Sverige – Uzbekistan, träningsmatch
När: Den 5/9, kl. 15:00
Vart: Friends Arena, Stockholm
Live stream: Cmore
TV-kanal: TV4
Speltips: Sverige vinner (1.28 hos Bethard)

De odds som vi har hämtat inför matchen är från Bethard Sverige. Det är en spelsida som erbjuder bra odds på många matcher som är intressanta för den svenska publiken. Här kan du spela odds med bonus och sätta in pengar med Swish. Helt klart en bra bettingsida att välja mellan!

Sverige – Uzbekistan stream

Den streamsida som nästan alltid har tillgång till live streams när det kommer till svenska landslaget är Cmore. Så är fallet även denna gång. Inne hos Cmore kommer du kunna se denna träningsmatch.

För att kunna streama Sverige – Uzbekistan online så behöver du först och främst ett konto hos Cmore. Det är helt gratis att registrera ett nytt konto. Det som kostar dig pengar är när du ska lägga till ett abonnemang som låser upp fotboll streams.

Du kan välja mellan flera olika paket som låser upp olika mycket av Cmores utbud. Du kan där välja hur mycket som du tror du kommer vara intresserad av att titta på.

En stor fördel med att se Sverige – Uzbekistan via live stream är att du kan se matchen från de allra flesta enheter. Det innebär att du kommer kunna se matchen via mobil och surfplatta.

Följ stegen här nere för att komma igång med att streama Sveriges landslaget på nolltid!

  1. Gå vidare till Cmore
  2. Skapa nytt konto
  3. Välj abonnemang
  4. Hitta din match
  5. Se Sverige – Uzbekistan stream

Sänd på TV

Det är inte bara via live streaming som du kan följa Sveriges landslag. Självklart kommer matchen mellan Sverige – Uzbekistan även sändas på TV. Den kanal som kommer att visa matchen är TV4.

Det innebär att det är väldigt många svenskar som redan har möjligheten att se matchen utan att behöva göra något ytterligare. TV4 är en kanal som ingår i de allra flesta kanalpaket och utbud.

Stort plus i kanten med sändningar från TV4 och Cmore är att du alltid har kommentatorer på svenska. Det är dessutom möjligt att se matcherna i full HD. Vilket skapar ett stort extravärde för dg som vill kunna se matchen på nätet.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar