Streama Sverige – Uzbekistan: Se live stream & TV (5/9)

Under denna VM-kvalssamling så hinner Sverige med en träningsmatch mot Uzbekistan. Här kommer Janne Andersson att lufta truppen och ge nya spelare en chans att göra avtryck. Du kan se Sverige – Uzbekistan via live stream eller sända på TV.

Sverige står på hemmaplan och är det lag som har helt klart bäst chanser att vinna. Det viktiga denna matchen är dock inte att köra över motståndet. Allra mest prioriterat är ett bra spel och nya spelare som tar för sig.

Följ med i matchen genom att tita på Sverige – Uzbekistan stream. Det kan lätta nerverna inför nästa VM-kvalsmatch mot Grekland.

Se fotboll hos Bet365

Streama mängder av matcher online

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Uzbekistan, träningsmatch
När:  Den 5/9, kl. 15:00
Vart:  Friends Arena, Stockholm
Live stream: Cmore
TV-kanal:  TV4
Speltips:  Sverige vinner (1.28 hos Bethard)

De odds som vi har hämtat inför matchen är från Bethard Sverige. Det är en spelsida som erbjuder bra odds på många matcher som är intressanta för den svenska publiken. Här kan du spela odds med bonus och sätta in pengar med Swish. Helt klart en bra bettingsida att välja mellan!

Sverige – Uzbekistan stream

Den streamsida som nästan alltid har tillgång till live streams när det kommer till svenska landslaget är Cmore. Så är fallet även denna gång. Inne hos Cmore kommer du kunna se denna träningsmatch.

För att kunna streama Sverige – Uzbekistan online så behöver du först och främst ett konto hos Cmore. Det är helt gratis att registrera ett nytt konto. Det som kostar dig pengar är när du ska lägga till ett abonnemang som låser upp fotboll streams.

Du kan välja mellan flera olika paket som låser upp olika mycket av Cmores utbud. Du kan där välja hur mycket som du tror du kommer vara intresserad av att titta på.

En stor fördel med att se Sverige – Uzbekistan via live stream är att du kan se matchen från de allra flesta enheter. Det innebär att du kommer kunna se matchen via mobil och surfplatta.

Följ stegen här nere för att komma igång med att streama Sveriges landslaget på nolltid!

  1. Gå vidare till Cmore
  2. Skapa nytt konto
  3. Välj abonnemang
  4. Hitta din match
  5. Se Sverige – Uzbekistan stream

Sänd på TV

Det är inte bara via live streaming som du kan följa Sveriges landslag. Självklart kommer matchen mellan Sverige – Uzbekistan även sändas på TV. Den kanal som kommer att visa matchen är TV4.

Det innebär att det är väldigt många svenskar som redan har möjligheten att se matchen utan att behöva göra något ytterligare. TV4 är en kanal som ingår i de allra flesta kanalpaket och utbud.

Stort plus i kanten med sändningar från TV4 och Cmore är att du alltid har kommentatorer på svenska. Det är dessutom möjligt att se matcherna i full HD. Vilket skapar ett stort extravärde för dg som vill kunna se matchen på nätet.

 

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson