NYHETER

Det lär inte vara många människor med ett stort fotbollsintresse som missat att de afrikanska mästerskapen 2017 i fotboll är igång. Nu är vi framme vid kvartfinalerna där spänning stiger allt mer!

Gruppspelen är nu klara, och vi kan ta steget fram emot kvartfinaler i de afrikanska mästerskapen 2017. Nedan kommer vi visa vilka lag som ställs mot varandra, samt våra kommentarer om deras insatser hittills.

Vi kommer även att uppdatera dig med de odds som finns för att vinna hela de afrikanska mästerskapen. Just nu ökar intresset stort för att spela på betting under turneringen. Har du följt med tidigare i mästerskapet, så känner du till att spänning och stämning är A och O.

Se till att du höjer pulsen inför de kvartsfinaler som ska spelas den 28 januari med hjälp av odds. Kolla nedan vilka matcher som du kan både streama & spela på inne hos bet365.

Spelprogram

Så vilka lag spelar mot varandra i kvartsfinalerna, och är där med de lag som har chans att vinna hela de afrikanska mästerskapen?

Nedan har vi radat upp vilka matcher, samt vilka tider som dessa landslag gör upp. Vi ger dig även tips på vilken stream sida som du kan se dessa matcher. Allt för att du ska kunna göra dig så förbered som möjligt inför kvartfinalerna.

Burkina Faso – Tunisien: Den 28 januari, klockan 17:00. Visas inne hos bet365

Egypten - Marocko: Den 28 januari, klockan 20:00. Visas inne hos bet365

Kamerun - Senegal: Den 29 januari, klockan 17:00. Visas inne hos bet365

Kongo - Ghana: Den 29 januari, klockan 20:00. Visas inne hos bet365

https://www.sportal.se/go/bet365/article

De landslag som är klara inför kvartfinalerna gjorde det som krävdes för att ta sig vidare från sitt gruppspel. Ett lag inte riktigt nådde dit, vilket överraskade många var Elfenbenskusten. Landslaget tågade ut från turneringen efter att de förlorade mot Marocko med 1-0 i sista matchen.

Inför kvartfinalerna så anser vi helt klart att det är Kamerun och Senegal som spelar den roligaste, och förhoppningsvis bästa matchen. Båda lagen har goda chanser att spela hem hela de afrikanska mästerskapen 2017 om de lyckas vinna sin match.

Vem vinner afrikanska mästerskapen 2017?

Nedan har vi sett till att leverera lite odds för vilket lag som ska vinna hela turneringen. Om du vill så kan du redan nu välja ett lag som du tror kommer att stå segrande med en pokal, och framförallt äran att kunna titulera sig som Afrikas bästa fotbollslag.

Senegal – 3.25

Ghana – 7.00

Tunisien – 7.00

Kamerun – 9.00

Marocko – 9.00

Kongo – 12.00

Burkina Faso – 15.00

Alla dessa odds kommer från bet365 som är den bettingsida som har bäst koll på de afrikanska mästerskapen. Här kan du inte bara spela på marknadens bästa odds, utan även kunna följa afrikanska mästerskapet via tv & live stream.

Det skapar alla förutsättningar i världen att få så bra upplevelser från de afrikanska mästerskapen 2017 som möjligt.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se