Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 feb, 2020

Streama Malmö FF – Wolfsburg: Se matchen via live stream

Hitta er live stream till Malmö FF – Wolfsburg.

Vill ni streama Malmö FF – Wolfsburg live, när de spelar i returmötet av Europa Leagues sextondelsfinal? Vi visar er hur ni gör för att titta på matchen via live stream eller på TV.

Malmö FF förlorade med 2-1 när lagen möttes i Tyskland, och nu är det dags för returen i Sverige att ta vid. Många kommer att leta efter en Malmö FF – Wolfsburg live stream, och vi är glada över att visa vägen mot hur ni gör för att se den avgörande sextondelsfinalen i Europa League.

I den här artikeln går vi igenom var, när och hur ni kan se Malmö – Wolfsburg online. Följ med och hitta er livesändning av matchen.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Malmö FF – Wolfsburg live

För att kunna titta på Malmö – Wolfsburg på nätet behöver du först veta vilket TV-bolag som sitter på rättigheterna att visa matcher från Europa League i Sverige. Vi kan berätta för er att Discovery är bolaget som sänder matcher från denna europeiska klubblagsturnering, och de kommer utöver att visa matchen på någon av sina TV-kanaler (mer om det under nästa rubrik) att sända matchen online på Eurosport Player.

För att få tillgång till sändningarna därifrån behöver du gå in på eurosportplayer.se, skapa ett konto och signera för ett sportabonnemang. Det kostar dig 129 kronor per månad (utan bindningstid), men det kanske det är värt om du vill kunna streama Malmö – Wolfsburg direktsänt. Du kan även live streama fotboll från andra matcher.

Det går att koppla upp din live stream av matchen från vilken enhet du vill. Ladda ned Eurosport Player-appen och titta på sextondelsfinalen från din mobil eller surfplatta, alternativt använd bara webbläsaren på din dator för att se matchen.

Din Malmö – Wolfsburg stram visas med hög bildkvalitet och ljudet är också formidabelt.

  • 1. Gå till viaplay.se
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Malmö FF – Wolfsburg via live stream! (26 februari)

Titta på Malmö – Wolfsburg på TV

Givetvis kommer även Malmö FF – Wolfsburg att sändas på TV. Du hittar matchen på Kanal 9 – där sänder de alltid Europa League-matcher när ett svenskt lag är med. Ratta in kanalen på din TV och titta på sändningen av denna viktiga batalj.

Redan en knapp timme före avspark, 18:00, inleds studion där matchen snackas upp av kunniga experter. Karin Frick är programledare och fördelar skickligt och rättvist ordet mellan Simon Bank och Alexander Axén. Axén gör ett av sina första framträdanden i kanalen, sedan Discovery värvat honom från C More strax efter att de säkrat rättigheterna att visa & sända Allsvenskan.

Klockan 19:00 är det dags för avspark på Stadion, och vilka kommenterar själva matchen återstår att se.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 18:00
  • Avspark: 18:55

Här kan ni se presskonferensen, med Isaac Kiese Thelin och tränare Jon Dahl Tomasson, inför kvällens match.

Inför matchen

Det första sextondelsfinalmötet mellan Wolfsburg och Malmö slutade med tysk seger, men en bra insats från Malmö FF. De första 45 minuterna var mållösa, men domaren hann knappt blåsa igång andra halvlek innan Isaac Kiese Thelin gett Malmö ledningen på straff.

Det dröjde dock bara ett par minuter till dess att Wolfsburg kvitterat, genom Josip Brekalo. Wolfsburg gjorde sedan ytterligare ett mål innan matchen var över, men 2-1 är ett godkänt resultat som bortalag. Enligt statistik är det 50-50 gällande vilket lag som går vidare från ett dubbelmöte där hemmalaget vunnit med 2-1 i första matchen.

Arnor Traustason skadade sig i första matchen, och hans medverkan ikväll är oklar.

Malmö FF – Wolfsburg: Frågor och svar

Malmö FF – Wolfsburg spelas torsdag den 27 februari klockan 18:55.

Malmö FF – Wolfsburg spelas på Stadion, i Malmö.

William Collum, från Skottland, dömer Malmö FF – Wolfsburg.

Kanal 9 visar Malmö FF – Wolfsburg på TV.

Malmö FF – Wolfsburg kan live streamas hos Eurosport Player.

Nej, det är inte gratis att live streama Malmö FF – Wolfsburg.

Vilken TV-kanal visar Malmö FF – Wolfsburg?

Kanal 9 visar Malmö FF – Wolfsburg på TV.

Var kan man live streama Malmö FF – Wolfsburg?

Malmö FF – Wolfsburg kan live streamas hos Eurosport Player.

Är det gratis att live streama Malmö FF – Wolfsburg?

Nej, det är inte gratis att live streama Malmö FF – Wolfsburg.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar