Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 aug, 2023

Streama Hammarby – FC Twente (3/8): Live stream & TV

Hammarby Twente stream tv

Har ni intresse av att live streama Hammarby – FC Twente? Vi visar hur ni kan titta på matchen direktsänt på nätet. Hitta din stream och se Europakvalmatchen online!

Hammarby ska spela en otroligt viktig kvalmatch till Europa Conference League, och i den ställs man emot FC Twente. Mötet i Holland slutade 1-0 till Twente, och nu är det upp till Hammarby att vända på steken i Stockholm.

Många lär vara sugna på att streama Hammarby – Twente live, och se när lagen möts torsdag den 3 augusti. I den här texten visar vi hur ni bär er åt för att finna en live stream av matchen, så att ni kan se mötet online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Hammarby – Twente, kval till Europa Conference League
Var: Tele2 Arena, Stockholm
När: 3 augusti, klockan 20:00
Live stream: Aftonbladet Plus
TV:
Speltips: Hammarby – Twente speltips

Streama Hammarby IF – Twente

Det är inte lätt att veta hur man gör för att live streama Hammarby – Twente. Det är inte varje dag de svenska lagen kvalar till Europa, och för varje tävling eller mästerskap krävs ett visst abonnemang, i princip. För att titta på de svenska lagens kvalmatcher till de europeiska turneringarna krävs ett abonnemang på Aftonbladet Plus.

Gå in på Aftonbladet Plus, skapa ett konto och köp ett abonnemang, så kan du sätta i gång din Hammarby – FC Twente stream. Du kan till exempelvis välja att skaffa 2 månader för 129 kronor totalt, så kan du utöver denna match även se övriga svenska lags kvalmatcher till Europaspelen, och således bland annat streama Pyunik – Kalmar FF.

Det är upp till dig vilken enhet du vill använda för att se ”Bajen” mot Twente. Koppla upp din fotboll stream från valfri enhet, och titta på mötet från mobil, dator eller surfplatta.

Vi tror att ni som väljer att titta på en Hammarby IF – FC Twente live stream hos Aftonbladet Plus kommer att bli nöjda med ert beslut. Sändningen håller god kvalitet, vad gäller både bild och ljud.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och skaffa abonnemang
  • Streama Hammarby – Twente live

Titta på Hammarby – Twente på TV

Det är tyvärr så att inget TV-bolag köpt sändningsrättigheterna till kvalet till Europa Conference League, och således kommer den här matchen inte att visas på TV. Det finns ingen TV-kanal som sänder Hammarby – Twente.

Det finns hur som helst ett sätt att ändå se Hammarby – Twente på TV. Koppla i gång din sändning av matchen via Aftonbladet Plus, och för sedan över sändningen till TV-skärmen med hjälp av till exempel en Chromecast eller en HDMI-kabel. Då kan du titta på matchen på TV, trots allt.

  • TV-kanal: –

Inför matchen

Twente gick in i det här dubbelmötet som storfavoriter, och många var de hammarbyare som på förhand hade tagit en förlust med två mål borta i Holland. Men Hammarby försvarade sig som en riktig enhet, och släppte inte till många farliga målchanser. Twente satte bara ett enda mål, och vann matchen med 1-0. Nu lever det totalt inför avgörandet på Tele2 Arena.

Någonting annat som varit en stor snackis kring den här matchen är bråken och våldet mellan Twentes och Hammarbys supportrar. Twentefansen klättrade efter slutsignal in på Hammarbys sponsorläktare senast, och misshandlade totalt oskyldiga människor. Det ledde till att FC Twente förbjöd sina fans från att gå på matchen i Stockholm, men trots det har många rest upp. På plats i Stockholm har Hammarbyultras gett igen för senast, och vi kan vänta oss en hetsig stämning på läktarna under torsdagskvällen!

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024
nyheter
Shanga Forsberg lägger ut på Instagram att hon ska skilja sig från Emil Forsberg.
26 mars, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
25 mars, 2024
portugal sverige stream tv
fotbollsnyheter
Jon Dahl Tomasson gör sin första landskamp som svensk förbundskapten! Läs hur ni gör för att streama matchen live.
21 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar