Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 apr, 2021

Streama Dortmund – Man City: Se live stream & TV (14/4)

Streama Dortmund – Man City: Se live stream & TV (14/4)

Det spelas två matcher under den 14/4. En av matcherna kommer att spelas mellan Borussia Dortmund som tar emot Manchester City. Du kan här hitta all den info som krävs för att kunna se Dortmund – Man City stream i denna artikel.

Inför matchen så är det bortalaget som har de bästa möjligheterna att ta sig vidare. Man City vann nämligen det första mötet med 2-1. Vilket innebär att Dortmund måste minst vinna för att det ska vara möjligt att gå vidare. De har även två insläppta mål på hemmaplan som kan bli väldigt avgörande.

Matchen kommer naturligtvis att sändas både via live stream och på TV. Läs vidare för att hitta alla knep som finns att tillgå i Sverige.

Se massor av fotboll från Europas hetaste ligor

Streama hos Bet365

Vad: Dortmund – Manchester City, Champions League
Avspark: Den 14/4, kl. 21:00
Vart: Signal Iduna Park
Live stream: Se matcher i Champions League
TV-kanal: TV6 & Viaplay
Speltips: Man City vinner (1.66 hos Unibet)

Streama Dortmund – Manchester City

Det första steget när man ska streama Dortmund – Man City online är att hitta vilken sida som erbjuder att visa matchen. I Sverige så är det Viaplay som har alla rättigheter att streama matcher i Champions League. Det är där du behöver skapa ett konto för att sedan kunna ta dig vidare.

När du har registrerat ett konto gratis så kommer du sedan ställas inför ett val med olika paket och abonnemang. För att låsa upp alla sändningar som visar sport live streams så krävs ett speciellt abonnemang. Du hittar alltid mer info om vilka paket som kommer låta sig se Dortmund – Manchester City stream och andra matcher från Champions League.

Det finns dessvärre inte några alternativ som låter dig att se Dortmund – Man City live stream gratis. Vi rekommenderar dig inte att använda dig av sidor som inte har rättigheter att streama Dortmund – Man City gratis. Det är olagligt – och du utsätter dig själv och din enhet för risker.

Kolla in våra steg för att snabbt komma igång med din Dortmund – Manchester City stream på nätet.

  1. Gå till Viaplay
  2. Registrera ett konto helt gratis
  3. Välj sportpaket & abonnemang
  4. Se Dortmund – Manchester City live!

Alla live streams som finns inne hos Viaplay är av mycket hög kvalité både när det kommer till ljud och bild. Du kommer att kunna se fotboll online i HD. Samtidigt så kommer det även finnas svenska kommentatorer som analyserar matcherna och skapar en bättre stämning.

Övriga & heta matcher i veckan:

Se på TV

Du kommer även kunna se Dortmund – Man City på TV. Matchen kommer att sändas på TV6. En kanal som många i Sverige redan har på sin TV. Det innebär att många har redan tillgång till att se matchen. Det händer ganska ofta att Viasat släpper in stora matcher inne på TV6. Oavsett om det inte kräver att du har ett speciellt abonnemang.

Det kommer vara i stort sett samma sändning som du får via live streaming och som du får på TV. Det är samma studio och samma kommenatatorer som finns till under matchen.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Relaterade nyheter:

topptipset
Dagens topptipset från den 20 februari innehåller flera intressanta matcher från England. Inte minst så finns Premier League på kupongen idag.
20 februari, 2024
topptipset
Här ser du vilka rader vi spelar på inför Topptipset den 19 februari. I kupongen finns en saliig blandning av heta matcher!
19 februari, 2024
topptipset
Alla hjärtans dag - den 14/2, så är det dags för nya matcher att ta plats i Topptipset. Kolla in våra förslag!
14 februari, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar