Streama Liverpool - Real Madrid: Se live stream & TV (28/5)

Madrid, Spain. Credit: D. 22nd Sep, 2021. Karim Benzema (Real) Football/Soccer : Spanish Primera Division "Liga Santander" match between Real Sociedad 6-1 RCD Mallorca at Estadio Santiago Bernabeu in Madrid, Spain. Credit: D .Nakashima/AFLO/Alamy Live News

Fotboll i världsklass från Stade de France, i Paris, där Liverpool FC ställs mot Real Madrid i finalen i UEFA Champions League.

Dags för årets bästa match, mellan två lag som har visat sig vara bäst denna säsong. Finalen känns som en öppen historia.

Streama finalen på den enheten som passar dig bäst. Eller på en Ultra HD TV, om du vill ha bästa bild- och ljudupplevelse.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Liverpool – Real Madrid, Champions League
Avspark: Den 28/5, kl. 21:00
Vart: Stade de France
Live stream: Cmore
TV-kanal: TV4
Speltips: X2 (1.80 hos Unibet)

 

Champions League, den finaste turneringen av alla som vi har i fotbollsvärldens, har nått ett slutskede. Det har blivit dags för självaste finalen. Även då faller vårt val att spela på odds hos Unibet Sverige.

Förutom att utbudet är större än någonsin i slutet av turneringen spelar du också hos en svensk bettingsida med licens.

Unibet har allt och är en fullständig sida som erbjuder både live streaming och höga odds.

 

Streama Liverpool – Real Madrid live

Under lördagkvällen kan du streama årets bästa fotbollsmatch i finalen mellan Liverpool och Real Madrid. En match där Liverpool är favoriter till att vinna, hos spelbolagen.

För att titta på Champions League online behöver du skapa ett konto hos Cmore. De har alla rättigheter till att visa alla Champions League matcher i Sverige.

Att komma igång tar ytterst lite av din tid. Det är bara att registrera ett konto gratis, välj ett abonnemang som passar dig och börja titta på en Liverpool – Real Madrid stream.

Finalen går att se på många sätt. Välj vad som passar dig bäst. Antingen via en mobil, en dator eller en surfplatta. Du utlovas en hög kvalité på sändningen. Både när det kommer till bilden och ljudet.

Se nedan hur du snabbast kommer igång med livestreamingen:

 

 • Ta dig vidare till Cmore
 • Öppna ett konto gratis
 • Välj ett abonnemang som heter Premium Plus
 • Ta dig vidare till alla live sändningar
 • Starta din Liverpool – Real Madrid live stream

 

För uppspelning i Ultra HD (4K) behöver du:
Ultra HD-kompatibel TV eller skärm, Chromecast Ultra (inställd på 50 Hz) eller Apple TV 4K, anslutna med nätverkskabel och Internetanslutning på minst 50 Mbit/s (100 Mbit/s rekommenderas).

 

Kort info om visningen:

 • Sändningsstart: Den 28/5, kl. 19:30
 • I studion: Gusten Dahlin, Vicki Blomme, Kim Källström och Henok Goitom
 • Svenska kommentatorer: Lasse Granqvist och Hasse Backe

 

Se på TV

 

Självklart går det utmärkt att se finalen också på TV. Förutom att Cmore visar matchen på sin streamingtjänst går den även att se på en TV-kanal.

Streamingtjänster är beroende av vilken TV-skärm du har, samt vilken internetanslutning och mediaspelare du använder. Det är fullt möjligt att koppla över livestreamen till en TV-skärm och se finalen på en betydligt större bild.

Om du inte har tillgång till någon streamingtjänst går det utmärkt att se mötet på en TV.

Då är det TV4, som är kanalen som visar finalen i Champions League.

 

Inför matchen

 

Med tanke på hur Real Madrid har spelat i Champions League denna säsong är det svårt att köpa 1×2-oddsen som spelbolag har publicerat. För att hålla det enkelt, Liverpool är på tok för stora favoriter till att vinna efter fulltid.

Liverpool har gjort det riktigt bra i turneringen. Efter att ha vunnit gruppspelet har de tagit sig förbi Inter, Benfica och Villarreal.

Fast det klingar inte alls lika bra som Real Madrid.

Även Real Madrid lyckades vinna sin grupp, med 4 raka segrar i gruppspelet. I slutspelet tog man sig förbi PSG, Chelsea och Man City. Nu snackar vi! Real Madrid har slagit ut 3 av världens utan tvivel topp 10 lag. Som man har gjort det också!

Real Madrid har varit något i knipan i samtliga dessa möten, men ändå hittat sin väg tillbaka. De ska alltså aldrig räknas bort.

Att man har vunnit turneringen 13 gånger, flest av alla, visar vilken högsta nivå som finns när det väl gäller.

Talismanen Karim Benzema (i bild), som har vunnit skytteligan i La Liga, leder också skytteligan i Champions League med 15 fullträffar. Han spelar på en egen världsnivå och kan mycket väl bli skillnaden igen. Samt att ett flertal andra spelare i Real Madrid är i högform.

Därför faller vårt speltips på att Liverpool inte vinner matchen efter 90 minuter, utan att den slutar oavgjort och därmed går till förlängning, eller att Real Madrid går segrandes ur duellen.

 

 • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller Real Madrid seger
 • Odds: 1.80
 • Bettingsida: Unibet

 

 

Nyheter

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.