Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 feb, 2017

Boostade odds inför PSG – FC Barcelona – Betting & live stream

Erbjudandet finns att hämta inne hos Betfair som just nu har ett boostat odds. Speciellt intressant är det för alla de fans som håller tummarna på att det är FC Barcelona som ska plocka hem segern.

Just nu kan nya medlemmar som registrerar ett spelkonto hos Betfair få ett boostat odds på 8.00. Det är verkligen något som passar de spelare som vill tjäna stora pengar på att FC Barcelona ska vinna sin första match i Champions League mot FC Barcelona.

Letar du efter information om matchen, eller vill se hur vi har tippat i matchen? Då kan då läsa mer i vårt speltips inför matchen den 14/2.

8.00 x din insats vid vinst för FC Barcelona

Champions League är världens största turnering när det kommer till klubblag. Därför är det knappast speciellt förvånansvärt att en del spelbolag väljer att erbjuda kampanjer inför de matcher som ska spelas. Ett av de bästa erbjudanden som vi hittar just nu finns hos Betfair.

Som vi nämnde tidigare så finns det just nu ett boostat odds som du kan ta del av. För att göra detta så ska du inte tidigare ha ett spelkonto hos Betfair. Detta erbjudande är nämligen endast till för nya medlemmar som väljer att skapa sitt första konto på bettingsidan.

Det enda du behöver göra är att följa de små och enkla steg som vi har sammanställt här nedanför. Sedan kommer du att få allt som du behöver för att spela med de bästa oddsen inför åttondelsfinalen mellan PSG och FC Barcelona.

  • Skapa ett nytt spelkonto hos betfair
  • Spela på att FC Barcelona ska vinna matchen (minst 10 kr i insats)
  • Få automatiskt 8.00 i odds på att ditt speltips ska gå in
  • Släng dig i soffan, och hoppas på att FC Barcelona ska vinna över PSG

Streama Champions League

För att uppleva Champions League på det bästa sättet så rekommenderas du att redan nu hitta en bra Champions League stream. Det kan du göra med hjälp av ViaPlay. Det är dessvärre inte , men du får ut väldigt mycket genom att betala för ett konto.

Utöver alla de matcher i Champions League du kan streama, så finns det mer fotboll som du kan se med hjälp av ditt konto. Du kan bl.a. streama fotboll från La Liga, Premier League och evenemang inom andra sporter.

Ett konto hos Viaplay skulle vi anse är ett måste för dig som vill hänga med bland all fotboll från världens bästa ligor och turneringar.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar