Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 dec, 2016

Viaplay – Streaming av Champions League, PL, UFC m.m.

Om du anser dig själv vara sportintresserad så har Viaplay ett grymt utbud av streams. Som kund så har du massor av bra fotboll som du kan se direktsänt i din mobil, surfplatta, dator eller TV.

Det blir speciellt stort tryck på denna streamingtjänst när de visar matcher i Premier League och Champions League. Då väljer många i Sverige bort olagliga live streams, och vänder sig hellre till Viaplay.

Där kan se fotboll i HD, samtidigt som de inte kommer bli störda av några avbrott. Vi och många andra fotbollsälskare som har ett konto hos streamsidan är mycket nöjda, och förlänger oftast våra abonnemang!

Bli medlem hos ViaPlay sport

Genom att bara offra några få minuter, och en mindre avgift i månaden så når du all sport du kan tänka dig.

Mer om exakt vilken sport & fotboll du kan streama hos Viaplay hittar du längre ner på denna sida.

För att bli medlem inne hos Viaplay behöver endast följa våra enkla steg.

 • Gå vidare till Viaplay
 • Registrera dig som ny kund
 • Köp premium 399 kr/månad
 • Streama sport från Premier League, CL, NHL, La Liga, UFC och Formel 1

Konto & TV-paket

Att skapa ett konto är helt kostnadsfritt hos Viaplay. Du betalar först när du beställer den tjänst som du vill ha. Det finns lite olika paket som du kan välja på & de kan skilja lite i pris. Nedan har vi valt att presentera vilka olika TV-paket som du kan beställa av Viaplay.

 • konto – Möjlighet att streama & testa ViaPlay i en månad & möjlighet att köpa matcher.
 • Standard – Populära serier från Sverige och USA, nya filmer, och barnprogram för 99 i månaden
 • Sportpaket – Alla Viaplays sporträttigheter för 399 kr i månaden
 • Total – Få ett komplett konto med allt som Viaplay har att erbjuda för 449 kr i månaden.

Tips är att du kan se Champions League finalen mellan Juventus – Real Madrid live

Köpa matcher

Pay per view är ett begrepp som innebär då du kan streama matcher emot en betalning. Du väljer då specifikt ut vilka matcher du vill se, och kan sedan betala för varje match. Detta kan gynna dig som endast vill se ett smalt utbud av fotboll i Premier League eller Champions League.

Genom att kunna köpa matcher hos Viaplay så kan du spara pengar. Det kan även bli kostsamt för dig att använda dig av pay per view om du vill se flera matcher i månaden. Då kan det istället vara mer lönsamt och enklare att köpa ett sportpaket.

För att köpa en match hos Viaplay så använder du dig endast av ett konto. Med kontot kan du i sin tur bläddra bland deras tablå med fotboll och sport. Sedan väljer du den match, eller event som du vill se.

Därefter betalar du för din tjänst, och sedan kan du öppna din live stream & se sport lagligt online.

Fördelar med Viaplay

Det finns flera fördelar med att vara kund hos Viaplay i jämförelse med liknande streamingtjänster på nätet.

En stor fördel är att du kan streama fotboll offline. Genom att på förhand ladda in en match, så kan du spara den tills du vill se den i ett offline-läge. Det passar alldeles utmärkt för dig som ska resa via flyg eller tåg som ofta har begränsad tillgång till internet.

En annan fördel är att du inte har någon bindningstid på ditt konto. Det innebär att du kan avsluta ditt TV-paket eller konto när du vill.

Det är även en fördel enligt oss att streama vart du vill. Att kunna ha möjligheten att t.ex. kunna streama fotboll i mobilen eller datorn kan i flera fall vara bra. Med ett och samma konto så kan du streama från flera olika enheter som du äger.

Utbud av fotboll & sport

Viaplay har verkligen ett häftigt sportpaket där de blandar in massor av sjysta live streams. Inte minst för dig som älskar fotboll.

Viaplay är utan tvekan en av de främsta streamsidor med fotboll i Sverige. De samlar nämligen otroligt mycket bra sport där du kan uppleva sportens absoluta världsstjärnor.

Vi kommer här rada upp flera ligor, sporter och events som Viaplay sänder ut till alla sina medlemmar.

 • All fotboll från Premier League
 • All fotboll från Champions League
 • All fotboll från Serie A
 • All fotboll från La Liga
 • Ishockey från NHL
 • Världscupen i Formel 1
 • UFC Events
 • Golf från Europa-touren & LPGA
 • Amerikans fotboll från NFL

Du får helt enkelt ett komplett paket som garanterat inte kommer bli tråkigt! Det kommer hela tiden finnas tid för dig att kunna streama fotboll & sport online. Bläddra bland deras tablå efter du skapat ett konto. Där kan du välja alla matcher du vill se direkt via dator, mobil eller TV.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar