Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 nov, 2017

Streama Juventus – Barcelona: Live från CL (22/11)

Veckans kanske allra mest intressanta match elingt vårt tycke kommer att spelas i Champions League. Då kommer de mycket klassiska klubbarna Juventus och FC Barcelona spela match mot varandra.

I vanlig ordning så hjälper vi dig att streama Juventus – Barcelona online. Vi kommer med andra ord hjälpa dig med att hitta vart matchen sänds, och hur du sedan tar hjälp av live streaming för att se Champions League.

Vi kommer även ge dig info kring om det är att använda sig av en Juventus – Barcelona stream. Eller om det är en sändning som du låser upp med hjälp av ett premium.

  • Avspark: Den 22/11, kl. 20:45
  • Arena: Juventus Stadium
  • Visas hos: Viaplay
  • Live score & odds: bet365
  • TV: TV6

Hur du kan se Juventus – Barcelona stream!

För att kunna se matchen mellan Juventus – Barclona live online så behöver du först och främst vet vart matchen sänds.

Matchen kommer att sändas live hos Viaplay. Det är med andra ord på deras sajt du kan börja streama Juventus – Barcelona i Champions League. Med erfarenhet vet vi att att det dessvärre inte är möjligt att streama Champions League matcher . Detta innebär med andra ord att det inte heller att se Juventus – Barcelona stream .

För att kunna sända matchen live på din mobil, TV, dator eller surfplatta så behöver du ett premium. Ett premium inne hos Viaplay kommer du att kunna köpa för endast 399 kr i månaden. Då kommer du kunna streama fler matcher än Juventus – Barcelona. Faktum är att du får tillgång till alla matcher från t.ex. Premier League, La Liga och Champions League.

Att ha ett konto hos Viaplay som är uppgraderat med premium är något vi rekommenderar för alla i Sverige som vill kunna streama fotboll i världsklass. Vi kan knappast hitta någon annan streamsida online som har ett såpass proffsigt utbud som just Viaplay har.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp premium eller PPV
  • Gå till alla Champions League live stream
  • Börja streama Juventus – Barcelona

juve vs barca

Gruppfinal!

Denna match kommer att spelas mellan de två lag som ligger högst upp i grupp D i Champions League. Juventus och FC Barcelona är även två lag som redan innan spåddes att gå vidare från sin grupp.

I skrivande stund så är det FC Barcelona som leder gruppen. Det gör man med tre poäng över Juventus. Skulle Juventus vinna matchen den 22/11 så är det poängmässigt helt jämnt i gruppen.

Att se FC Barcelona och Juventus är verkligen något vi inte får missa. Båda dessa lag kvalar in på den rankingslista med världens bästa fotbollslag som FIFA har skapat. Vilket indikerar på att det inte är vilka två lag som helst som kommer ta plats på Juventus Stadium när nästa match i Champions League ska spelas.

Se till att du är redo för att kunna se matchen via live stream, eller direkt på din TV. Om du sedan vill addera ännu mer spänning inför matchen så rekommenderar vi dig att lägga ett speltips hos en av alla bettingsidor som erbjuder odds inför matchen!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar