Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 15 aug, 2017

Hoffenheim – Liverpool: Live stream från Champions League

I vår artikel om live stream på matchen mellan Hoffenheim – Liverpool visar vi hur man snabbt kommer igång med en bra stream. Det finns många fördelar med att se Champions League via live stream, bland annat så kan man alltid se fotboll i hög kvalitet.

Det går snabbt att komma igång med en live strem på Hoffenheim – Liverpool och sedan har du möjlighet att följa samtliga matcher från Champions League. Matchen är den första av två i playoff till gruppspelet i Champions League och idag spelas även fyra andra matcher.

Hoffenheim firar ett mål i Champions League

  • Matchstart: 15 augusti 20:45
  • Spelplats: Rhein-Neckar Arena, Sinsheim
  • Visas hos: Viaplay sport

Se Hoffenheim – Liverpool via live stream idag

För att följa matchen från playoff till Champions League via live stream krävs det ett konto hos viaplay. Det är dom som äger rättigheterna för att få sända i Sverige. Så för att streama Champions League lagligt krävs det alltså att man går via dom.

När man sedan skapat ett konto med ett sportabonnemang kan man se hur mycket sport man vill, var man vill. Det går att se Hoffenheim – Liverpool via live stream på mobilen, surfplattan, datorn och teven.

Liverpool är favoriter i matchen även om Hoffenheim spelar på hemmaplan. Men favoriter vinner inte alltid och det förväntas ändå att bli en väldigt jämn match. Det är två bra lag och ett uteblivet avancemang för Liverpool skulle ses som ett fiasko.

En spännande match väntar och det är ett perfekt möte att se via live stream. Som alltid med sändningar från Champions League kan man förvänta sig en fotboll stream av hög kvalitet, proffsiga kommentatorer som bjuder på bra analyser. Helhetsupplevelsen via live stream är mycket bra.

Liverpool efter ett mål i Premier League

Se Champions League via stream

Samtliga omgångar från Champions League går att följa via live stream. Utöver Hoffenheim – Liverpool spelas fyra andra playoff-matcher idag. Alla lag möter varandra i den första matchen av två.

Qarabag FK – Köpenhamn, start 18:00

Young Boys – CSKA Moskva, start 20:45

Apoel Nicosia – Slavia Praha, start 20:45

Sporting – Steaua Bucuresti, start 20:45

Alla går att följa på samma sätt som Hoffenheim mot Liverpool via live stream. Som sagt så går det väldigt enkelt och smidigt att komma igång. När man väl är igång har man tillgång till att se massor av sport online via live stream.

De lagen som avancerar från denna playoff-rundan kommer att ta sig vidare till gruppspelet i Champions League. Även där kommer det finns bra möjligheter att se matcherna via live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar