Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 23 aug, 2011

Full fart framåt med balans

Att Malmö FF har en brant uppförbacke i kvällens retur mot Dinamo Zagreb råder det inga som helst tvivel om. Kroaternas andra halvlek senast, då laget gick från 1-1 till 4-1, grundlade med stor sannolikhet avancemanget till Champions League. 

Men det återstår 90 minuter att spela och en spelare som vill åstadkomma mirakel är forwarden Dardan Rexhepi. 

– Det känns oerhört spännande inför kväll. Jag ser verkligen fram emot matchen och jag vet att det kommer att bli tufft, säger Rexhepi till Sportal.se.

– Det är klart att vi måste vara realistiska. Vi fick inte med oss något bra resultat från bortamatchen men vi har ingenting att förlora. Det är full fart framåt som gäller men med lite balans. 

I Zagreb tappade Malmö FF kontrollen på mittfältet, inte minst i andra halvlek, vilket gav stjärnorna Sammir och Milan Badelj fritt spelutrymme.

– Deras innermittfält håller otroligt hög klass. Deras nummer 10 (Sammir) och nummer 16 (Badelj) fick alldeles för mycket ytor. Vi måste se till att få stopp på dem och deras andra nyckelspelare. Vi har studerat dem och ska utnyttja deras svagheter. 

Spelar du från start ikväll?

– Jag vet laget men det får du se 20:45 ikväll.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar