Buropen var bisarra

I Champions League-finalen mellan Bayern München och Chelsea brände Arjen Robben en straff på övertid, och vågade sedan inte lägga ytterligare en i straffläggningen som Bayern sedan förlorade. 

Förra veckan spelade Bayern München träningsmatch mot Holland och Robben valde då att spela med sitt landslag. Varje gång han rörde bollen så ekade buropen över Allianz Arena och Robben lämnade sedan arenan utan några kommentarer.

– Jag har aldrig haft en liknande vecka. Att bli utbuad av sina fans är bisarrt, det är inte lätt. Men så är fotbollen. Ibland är man syndabock och ibland är man hjälte, jag är en stark person och kan ta sådant här, säger Robben på Fifa.com.

Men i lördags var det andra bullar när Holland mötte Bulgarien. Varje gång Robben rörde bollen under matchen så möttes han med extra hejarop och applåder, något han hoppas ska fortsätta i Polen och Ukraina.

– Jag vill tacka fansen för det varma välkomnandet. Det är en sån härlig känsla att bli välkomnad på det sättet, det som är gjort är gjort och nu är jag med Holland och fokuserar bara på EM, säger han.