Ovan finner du alla våra bookmakers som vi har skrivit recension om och som vi rekommenderar. Vi har bara med recensioner om spelbolag som är bra och pålitliga, så redan innan du läst recensionerna kan du vara beredd på att om du ser sidan här så är den att lita på.

Hitta den bästa bookmakern

Då du är ute efter att hitta den bästa bookmakern online för att placera dina bets hos, då har du väldigt mycket att välja mellan. Det finns nämligen massor av bra spelbolag där ute, och för att hitta den allra bästa kan det vara fördelaktigt att först läsa lite recensioner om de olika bettingsidiorna.

Våra gratis bookmakers recensioner resulterar utan tvekan i att ditt sökande efter den bästa och tryggaste bookmakern blir enklare. Genom att läsa dessa recensioner om spelbolag som erbjuder betting kan du snabbt och smidigt hitta sidan som passar dina önskemål.

Ge dig ut på en resa bland alla de bästa bettingsidorna som finns att tillgå online. Lär dig vilka som erbjuder bäst bonusar, var du kan hitta de högsta oddsen och om vilka sidor som är mest trovärdiga och pålitliga när det kommer till online sportsbooking. Läs om våra tankar innan du gör ett välgrundat val.

Precis som vi skriver högst upp har alla de bettingsidorna vi recenserar svensk spellicens, och du behöver således aldrig oroa dig över att bli lurad eller liknande. Regler och villkor gäller på sidorna, och även om det är väldigt få som läser användarvillkoren kan det vara bra att göra det om du vill ha full koll på vad som gäller. Generellt är en tumregel att åtminstone öga igenom villkoren när det gäller välkomstbonusar, då det ofta kan röra sig om olika omsättningskrav eller liknande innan du kan ta ut de bonuspengar du fått.

Odds, bonusar & live stream

Det finns en gemensam nämnare mellan samtliga bookmakers inom spel på sport på marknaden – de erbjuder odds på olika eventuella utgångar i en match eller tävling. Det som skiljer dem åt är att vissa erbjuder högre odds, vissa lägre och vissa varierar mer.

Men det finns fler saker att väga in när du ska välja vilken bettingsida du primärt du vill hålla till på.

Bonusar kan ofta väga upp för lägre odds. Vissa spelbolag erbjuder mer frekvent bonusar att spela med, så att du ibland kan få en riktigt fin vinst. Det är hett eftertraktat och mycket populärt och bra. Det kan röra sig om bonusar för nya kunder eller bonusar som du får då och då på vissa, utvalda matcher.

Många tycker dock att live stream är viktigare än allt annat. Det kryllar av spelsajter som erbjuder live streams på stora evenemang, och det är många människor som skaffar spelkonto i första hand för att kunna se sitt favoritlag spela. Givetvis kan du kombinera tittandet med att samtidigt spela på oddsen hos bookmakers!

Fotboll mest populärt hos alla bookmakers

Den mest populära sporten för de flesta spelarna att satsa pengar på är fotboll. Där kretsar de flesta pengarna. Alla spelbolag erbjuder spel på fotboll, från de största ligorna och i vissa fall ända ned till svenska Division 5.

Fotbollsspelare får inte spela på matcher där de själva deltar, det är helt förbjudet. Det skulle nämligen kunna vara så att de gör någonting med flit för att spelet ska gå in.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se