Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 feb, 2018

Super Bowl 2018: Live stream & speltips i finalen – Eagles vs Patriots

Super Bowl 2018 är finalen som kommer utse vinnaren av den största ligan inom amerikansk fotboll – NFL.

Många skulle anse att det är Super Bowl som är världens största sporthändelse varje år. Dit lockas tusentals personer till arenan, och via live stream & TV så har Super Bowl en total publik på omkring 150 miljoner åskådare.

Super Bowl 2018 kommer spelas mellan lagen Philadelphia Eagles och New England Patriots. Vi kommer här tips dig kring hur du kan se matchen live, samt ge dig ett speltips med våra egna tankar kring finalen i NFL.

Super Bowl final – LII

Här kommer vi göra allt för att svara på frågor som kan tänkas finns kring årets största sportevent. Läs genom vår info för att få koll på när Super Bowl finalen spelas, vart du kan sända matchen, eller mer kring lagen som spelar.


När? – Datum & Tid

Finalen av Super Bowl kommer att spelas den 5 februari. Tiden för matchstarten är 00:30 svensk tid.

I amerikansk tid & datum så spelas matchen den 4 februari, klockan 18:30.


Vart? – Arena & stad

Platsen för vart finalmatchen i NFL kommer att spelas är Minnesota, Minneapolis. Närmare bestämt i på hemmaarenan för Minnesota Vikings – U.S. Bank Stadium.


Streama Super Bowl 2018

Självklart kommer det vara möjligt att se Super Bowl via live stream. Den tjänst, eller sida som kommer hjälpa dig att streama finalmatchen i NFL är Viaplay.

För att kunna sända live från Super Bowl 2018 med Viaplay så behöver du ett konto.

  • Live streaming: Viaplay
  • Sändningstart: Den 4 februari, kl. 23:30

Se på svensk TV

Självklart så kommer Super Bowl 2018 sändas på TV. I Sverige så finns det en TV-kanal som köpt upp rättigheter för att visa finalmatchen mellan New England Patriots och Philadelphia Eagles.

Du ser enkelt Super Bowl 2018 på TV genom att slå på TV3 eller har Viaplays sportkanaler.

Inför matchen så kommer TV3 bjuda på ett försnack som inleder dramatiken från NFL finalen. Sändning kommer därför starta en bra bit innan matchen börjar.

  • Kanal: TV3
  • Sändningsstart: Den 4 februari, kl. 23:30

Biljetter & publik

Det är lite väl sent ute att försöka få fram biljetter till Super Bowl 2018. De är slut sedan länge till de mest inbitna fansen av amerikansk fotboll. Dessvärre så finns det inte speciellt många alternativ för dig som vill se finalen. Det är streaming eller TV som gäller om du vill se Super Bowl live.

När det kommer till publiken, och hur många åskådare som förväntas finnas på arenan. Då hamnar siffran på omkring 73.000 fans. Det är nämligen den maximala kapaciteten för US Bank Stadium.


Artister – Nationalsång & halvtidsunderhållning

Varje år så kommer även världskända artister till Super Bowl för att höja stämmningen inne på arenan.

Det brukar vara ett stort tryck på vilka artister som får uppträda i halvtidspausen, samt sjunga nationalsången.

Följande artister kommer att stå för underhållning under 2018.

  • Nationalsång: P!nk
  • Show i halvtidspaus: Justin Timberlake

patriots vs eagles

Speltips – Vilka vinner Super Bowl 2018?

Om vi kollar närmare på de sportsliga förutsättningarna som finns så får vi inte glömma att vi har två av världens bästa lag inom amerikansk fotboll i finalen.

Det innebär självklart att det kommer bli en riktigt bra match. Frågan är bara om det är New England Patriots eller Philadelphia Eagles som kommer ta hem titeln.

Vi på Sportal kommer naturligtvis att hjälpa dig med speltips inför matchen. Vi räds knappast för att spela på odds inför Super Bowl. Därför har vi nu lagt in ett betting tips inne hos bet365 som vi verkligen tror på.

Vi kommer att spela på att det är New England Patriots som kommer att vinna finalen. Vi kommer därför att satsa på ett matchspel.

Här nedan får du båda matchspelen, samt oddsen som gäller. Välj samma tips som oss, eller kolla själv in vilka spel som du tror har bäst chans att vinna på.

  • Philadelphia Eagles – 2.70
  • New England Patriots – 1.50

Speltips: New England Patriots vinner
Oddssajt: bet365

Självklart finns det ännu mer odds att spela på väl inmne hos bet365. Där har de samlat allt möjligt som kan vara värt att tippa på. Välj & vraka om du vill sätta lite extra spänning till Super Bowl LII.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar