Vet du om att du kan spela med Swish på bettingsidor? Med dagens teknik går det att koppla din Swish till ditt bettingkonto, och det blir på så sätt ännu mer enkelt att spela.

I den här artikeln går vi igenom hur det fungerar och vad du behöver tänka på gällande att spela på bettingsidor med Swish. Läs vidare för att lära dig om denna överföringsmetod!

Lista: Alla bettingsidor med Swish

Rank Sida Odds bonus Fördelar Recension Länk
1 200% upp till 1000 kr Livebetting, mobilvänlig, live streams Recension Spela
2

100% upp till 1000 kr

Livebetting, mobilvänlig Recension Spela

Ovan har vi listat de bettingsidor där du kan spela med Swish. Som ni ser är det inte så många, utan de enda bettingsidor som erbjuder Swish är Unibet och Leo Vegas. Vi tror dock att denna funktion kommer att växa fort, med tanke på att Swish trots allt är en ny funktion och att allt går fort framåt, hela tiden. Snart gissar vi att alla bettingsidor med Swish blivit betydligt fler!

Med hjälp av Swish blir det enkelt och smidigt att både sätta in och ta ut pengar från ditt spelkonto. Du använder alltså din Swish-app på mobilen för att sätta in pengar på ditt spelkonto, och även med hjälp av BankID-appen som används i samband med Swish.

När kopplat din Swish till ditt konto och ska göra en insättning får du en nummerkod från bettingsidan, vilket du swishar över pengar till. Mycket smidigt och snabbt, och naturligtvis säkert till 100 procent.

Spela med Swish på bettingsidor

Det är väldigt många som tycker det är bra att det numera går att spela med Swish på bettingsidor. En insättning är bara några knapptryck bort, och det är positivt att teknikens utveckling går så pass mycket framåt. Just nu finns det som sagt bara 2 bettingsidor som erbjuder Swish, men antalet lär växa snarast.

För att använda Swish till en bettingsida måste du först och främst ladda ned Swish-appen och BankID-appen om du inte har dessa. Sedan måste du ordna så att din Swish är kopplad till ditt bankkonto, vilket du förmodligen redan ordnat om du haft Swish en tid. Om inte, får du i appen en utförlig beskrivning steg-för-steg hur du bär dig åt.

Flera bettingsidor tillåter dig att kontrollera hela ditt spelkonto med hjälp av ditt BankID. Detta är någonting som gäller på bettingsidor där du kan betala/överföra pengar med Swish, då Swish används tillsammans med BankID.

Om du vill ha oddsbonusar på ditt spelande kan du läsa här.

Swish – fördelar och nackdelar

Som med allting går det att finna både fördelar och nackdelar, men i detta fall hittar vi klart flest fördelar och får leta noga för att hitta någonting negativt. Vi inleder med de få nackdelar vi hittat.

Dels är det såklart något av en nackdel att Swish inte finns på särskilt många bettingsidor. När du väl börjat sätta in pengar med hjälp av Swish är det enkelt att bli bekväm och att vilja göra det oavsett vilket spelkonto du spelar ifrån eller vilken bettingsida du håller på med dina spel.

Det är alltså lite av en nackdel att man kan göra bekvämligheten till en vana, för att sedan tycka det är jobbigt att göra insättningar på andra sätt om man har ett annat parallellt spelkonto. Men att detta ses som en av nackdelarna är nästan mest att tolka som ett plus till denna väldigt goda metod att kunna spela på bettingsidor med Swish.

En annan sak som kan bli en nackdel med att spela med Swish är hur snabbt det går. Att sätta in pengar med Swish går på nolltid, och därför är det riskabelt om du har en beroendepersonlighet. Vissa människor kan råka sätta in mer och mer pengar snabbt, och på så sätt förlora (eller vinna) mycket pengar. Det är dock möjligt att sätta insättningsgränser på hur mycket pengar du som mest kan sätta in på en dag, vecka eller månad. På så sätt skyddar du dig mot denna risk.

Fördelar då? Jo, självklart är det också bra att det går smidigt att sätta in pengar, det är trots allt det de flesta vill kunna göra snabbt. Ser du till exempel ett liveodds du vill spela på kommer du att vilja spela direkt, och på bettingsidor med Swish kan du sätta in pengar snabbt som bara den.

Något annat som växt och är väldigt smidigt är att spela utan konto. Här kan du läsa om bettingsidor utan registrering.

Ytterligare en fördel är att det är väldigt många som redan har Swish, och därför går det fort och enkelt att komma igång. Har du inte Swish så tar det i och för sig inte mer än några minuter att ordna det.

Det är också enkelt att se alla dina Swish-överföringar i Swish-historiken. På så sätt får du en bra översikt över de pengar du satt in och dina spelvanor. Det är någonting som är mycket bra både för att undvika att spela för för mycket och för att få en översikt över hur bra det går för dig i din betting.

Säkerhet

När det handlar om ekonomi är säkerheten alltid viktig. Dina pengar och dina personliga bankuppgifter är bland det viktigaste du har, och därför gäller det att du är noga med vad du gör både med dina pengar och dina uppgifter.

För att förbättra säkerheten ytterligare har svensk lag beslutat att år 2019 är det ett måste att ha svensk spellicens för att kunna verka som bettingbolag i Sverige. Även bettingsidor utan spellicens kan vara bra och pålitliga, men en licens innebär att bettingbolaget godkänts av svenska spelinspektionen, och då är sidan definitivt att lita på.

Swish är en svensk sajt som redan etablerat sig, och du kan känna dig trygg i att dina personuppgifter behandlas med största säkerhet i programmet.

Att tänka på

Nu vill vi ge er lite allmäna tips på saker att tänka på och komma ihåg. En generell sak vid användande av Swish som du måste komma är att du inte har något köpskydd. Råkar du överföra för mycket pengar eller till fel person krävs det att du kontaktar motparten för att kunna få tillbaka dina pengar, och vägrar motparten så har du ingenting som skyddar dig.

Detta är dock inget direkt problem på spelsidor, där du bara kan ta ut pengar om du råkat sätta in för mycket. Men som sagt kan det vara bra att du ställer in en insättningsgräns innan du börjar spela, för att inte riskera att sätta in och spela för mer pengar än du egentligen planerat eller ville.

Banker med Swish

Fler och fler banker börjar acceptera Swish, vilket också är ett stort erkännande för den snabbväxande appen. Idag är det 11 banker som accepterar Swish, och alla banker som accepterar denna mobilapp kan ni se i listan nedan:

 • DanskeBank
 • Forex Bank
 • Handelsbanken
 • ICA-banken
 • Länsförsäkringar
 • Nordea
 • SEB
 • Skandia
 • Sparbanken Syd
 • Swedbank
 • Ålandsbanken

Swish historia

Swish grundades i slutet av år 2012, och det är alltså en mycket ny betalningsmetod. Bara efter att ha funnits i ett par år blev populariteten över appen stor, och idag är det fler svenskar som har Swish än som inte har det, åtminstone om du frågar runt bland den yngre generationen.

I början kunde bara privatpersoner använda sig av Swish, men nu är appen som sagt även tillgänglig för banker, bettingsidor med mera.

Vad många inte vet är att grundarna av appen är några av de riktigt stora bankerna. Danske Bank, Nordea, Länsförsäkringar, SEB, Sparbankerna och Swedbank grundade tillsammans appen.

Den senaste versionen av Swish, ”Swish 4.0”, släpptes förra året (2018) med vissa mindre uppdateringar och små finslipningar.

Swish inom betting – sammanfattning

För att sammanfatta kan vi rekommendera dig att skaffa Swish, om du inte redan har det. Om du har Swish är det bara att snabbt och enkelt koppla det till ditt spelkonto, för att därefter lika snabbt och enkelt spela på odds med Swish.

Lycka till med spelandet!

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se