Bettingsidor med cashback 2021: Få tillbaka bortspelade pengar

Det är många som letar efter bettingsidor med cashback 2021, där du alltså får pengar tillbaka efter en viss summa placerat spel. Läs mer om det och se lista på vilka spelbolag där du kan få cashback med bortspelade pengar tillbaka in på ditt spelkonto.

Att få en del av de pengar du spelat för tillbaka eller åtminstone de pengar du förlorat tillbaka är naturligtvis väldigt eftertraktat. Bettingsidor med cashback är ett sätt att betala tillbaka till spelarna, så att du som bettar får en belöning för att ha spelat mycket på en viss bettingsida. Detta är en ny trend inom betting som tagit fart år 2021.

I den här texten visar vi först och främst en lista på vilka bettingsidor som erbjuder cashback 2021, men vi berättar också mer utförligt om vad cashback inom betting egentligen innebär och vilka olika typer av cashback det finns!

Cashback inom betting

Olika bettingsidor erbjuder olika typer av cashback. Den gemensamma nämnaren är att du som spelare på odds och betting får pengar tillbaka som du kan använda till att placera spel och vinna pengar. Det som skiljer är främst hur stor procentandel av dina spel eller av dina förlorade spel som du får tillbaka som cashback.

Cashback på spelade pengar

Först och främst finns det de sidor som ger dig cashback på 10 procent av dina spel. Om du har spelat 5 spel värda 200 kr vardera, får du alltså tillbaka 100 kr (5 gånger 200 = 1 000 kr. 1000 gånger 0,10 = 100 kr). Här spelar det ingen roll om du förlorat eller vunnit på dina placerade spel – alla spel kan ha genererat i vinst men du får ändå 100 kr i cashback. Du kan också ha förlorat ett, två eller alla fem spel, och du kommer fortfarande att få 10 procent cashback på alla placerade spel.

Cashback betalas vanligtvis ut från spelbolag en gång i veckan eller en gång i månaden.

Cashback på bortspelade pengar/förlorade spel

Ett annat alternativ gällande cashback på bettingsidor är att du får cashback endast på dina förlorade spel. Då får du tillbaka bortspelade pengar. Om du placerat 5 spel, vunnit 3 och förlorat 2, så kommer du alltså endast att få dina 10 procent tillbaka på de spel du förlorade.

Även denna typ av cashback betalas vanligen ut en gång i veckan alternativt en gång i månaden.

Cashback på förlust

Sen finns det de bettingsidor som istället erbjuder cashback på förlust över tid. Det innebär att om du gått minus till exempel 300 kronor under en veckoperiod/månadsperiod, får du 30 kronor tillbaka vid vecko-/månadsslutet. Här är det alltså inte förlorade spel som du får cashback på, utan hur mycket du gått minus. Om du går plus med till exempel 500 kronor under en vecka/månad får du alltså ingen cashback för den perioden, även om du också har något eller flera förlorade spel.

Cashback på utvalda matcher

Det finns även många bettingsidor som erbjuder pengarna tillbaka på vissa särskilda utvalda matcher. Det fungerar på så sätt att du få får cashback på en viss match, och hur mycket du får i cashback kan variera stort beroende på match, även om det är samma bettingsida.

Ibland väljer de ut en match där du får 10 procent, ibland 20, vid vissa tillfällen 50 och då och då så mycket som 100 procent på ditt spel! Denna typ av cashback betalas vanligen endast ut om du som spelare förlorat ditt spel. 100 procent cashback på vinst låter lite för bra för att vara sant.

För att spela på denna typ av cashback måste du hålla koll på matcher och odds, för att se vad de har att erbjuda och när. Det räcker egentligen att bara gå in på bettingsidans startsida för att kunna hålla koll och uppdatera dig om nya erbjudanden.

Pengar i omlopp cashback tillbaka

Riskfritt spel – en form av cashback

Har du hört talas om riskfria spel? Om du bettat på spelbolag mycket genom åren har du antagligen stött på riskfria spel en eller flera gånger.

Vår poäng är att riskfria spel också är en typ av cashback, även om ordet ”cashback” tidigare inte använts särskilt ofta.

Ett riskfritt spel är att du får en viss summa att spela för. Det kan till exempel vara en utvald match så som PSG – Manchester United i Champions League, där du erbjuds 100 kronor i riskfritt spel att satsa på matchen. Dessa 100 kronor dras inte från ditt saldo, utan kan endast generera i extra vinst för dig. Förlorar du spelet är det som om ingenting har hänt, vinner du så har du vunnit en slant.

Det är alltså exakt samma princip som cashback på utvalda matcher, men bara ett annat namn för det.

Dock är det man främst och generellt sätt menar med cashback en form av tillbakabetalning över längre tid, där du får tillbaka en del av det du spelat. Men riskfritt spel är alltså trots allt en typ av cashback.

Särskilda tillfälliga erbjudanden såsom pengarna tillbaka vid 0-0 eller pengarna tillbaka om ditt spel förloras på grund av ett övertidsmål är andra liknande typer av cashback.

Varför beting med cashback?

Vad är egentligen den stora fördelen med cashback, och vad finns det för nackdelar? Vi kan verkligen säga att nackdelarna lyser med sin frånvaro, särskilt om vi jämför med de fördelar som finns. Om du bettar finns det ingen anledning att göra det utan att få cashback för dina spel.

Fördelar

Fördelarna med cashback är enkla att stapla upp. Du får helt enkelt mer pengar om du spelar med cashback än utan.

Du får tillbaka en bra andel av de pengar du spelat med, eller i vissa fall av de pengar du förlorat. Detta är ett stort plus och någonting du definitivt ska väga in när du väljer spelbolag att spela på odds med.

Nackdelar

Ja, vad finns det för nackdelar med att få tillbaka pengar? Svårt att hitta något, men det finns åtminstone brister med cashback eller i alla fall vissa typer av cashback. En är omsättningskrav som ibland förekommer.

Går du plus i det långa loppet finns det dom sagt de spelbolag som inte delar ut cashback, och då får du inte ta del av någon cashback.

Men samtidigt är även denna cashback bra, och det finns inget dåligt med den. Om du går plus – bra för dig! Om du går minus – pengar tillbaka att spela för!

Att tänka på!

Innan du börjar att spela med återbetalning av andel av din insats (payback) kan det vara bra att kolla upp vissa små detaljer. Detta för att du ska ha kolla på förutsättningarna och inte missuppfatta någonting eller bli besviken över vad du får.

Tänk på att kolla upp vilken slags cashback det är du kommer att få. Cashback på spelade pengar, på förlorade spel eller på förlust? Ta också, om du orkar, en snabb titt på villkoren för att se huruvida det är omsättningskrav och i så fall hur stora dessa är.

bettingsidor med cashback

Pengarna tillbaka: Regler & villkor

Kom ihåg att det är viktigt att kolla upp regler och villkor på cashback/pengarna tillbaka. Precis som alla andra slags erbjudanden och kampanjer kan det ibland förekomma omsättningskrav eller andra krav som måste uppfyllas för att kunna ta del av cashback.

Omsättningskrav innebär att du måste ha spelat för en viss summa för att få ta ut dina vinster på vissa särskilda spel. Det kan i och för sig, om du spelar dina kort rätt, innebära att din vinst och dina uttagningsbara pengar bara blir fler.