Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 nov, 2021

Regler för bonusar ändras – Nya bonusar över 100 kr

Regler för bonusar ändras – Nya bonusar över 100 kr

Från den 15 november, 2021 så lättas reglerna upp för bonusar i Sverige. Det innebär att spelbolagen nu kan erbjuda oddsbonusar över 100 kr.

Anledningen till att man införde kravet var på grund av pandemin. Det sågs som ett bra vis att begränsa spelberoende under en tid då många i Sverige var hemmasittande.

Det ger oss chansen att hitta mycket mer generösa kampanjer runt om bland de svenska bettingsidorna. Du kan se några av de bonusar som nu finns att hämta för att använda på odds.

Hajper Hajper
  • Check Icon
    Stort utbud av spel & odds
  • Check Icon
    Enkla & snabba uttag
  • Check Icon
    Användarvänligt
Mr Green Mr Green
  • Check Icon
    Trovärdig spelsida i Sverige
  • Check Icon
    Roliga kampanjer & gåvor
  • Check Icon
    Spela med Swish
ComeOn ComeOn
  • Check Icon
    Fokus på Sverige
  • Check Icon
    Roliga kampanjer & gåvor
  • Check Icon
    Många insättningsmetoder

Nya bonusar – från 15 november

De nya lättnaderna för bonusregler har lett till att mycket händer just nu på spelmarknaden i Sverige. Nu tror vi att de flesta spelsidorna kollar över hur man kan salta sina välkomstbonusar.

För att se alla bet bonusar på odds så kan du kolla in vår stora guide. Där hittar du garanterat mer information och jämförelser.

Här nedan kan du se spelbolagen som ändrat sitt välkomsterbjudande när reglerna för bonusar ändrades den 15 november.

ComeOn – 300% upp till 750 kr

Ett erbjudande som sticker ut är verkligen det inne hos ComeOn. Där kan du få din första insättning tredubblad upp till 750 kr. Det ger dig ganska mycket pengar att starta med – samtidigt som du inte behöver göra en speciellt stor insättning.

Notera gärna att det är väldigt låga omsättningskrav som gäller för ComeOn odds bonus. Endast x2 behöver du omsätta värdet av din bonus för att kunna göra uttag.

Mr Green – 500 kr i gratis bet

Den stora spelsidan Mr Green var snabba på att öka sin bonus från ett gratisspel från 100 kr till 500 kr. Detta är ett riskfritt spel som innebär att du kommer få pengar för att placera ett spel. Om du förlorar – så är det naturligtvis tråkigt – men du förlorar inga pengar du satt in. ’

Skulle du däremot vinna så kan du plocka ut vinsterna direkt. Sidan har nämligen inga omsättningskrav på detta gratis spel.

Du kan hitta mer info i vår recension om Mr Green med bonus, login & odds. Där tror vi att vi täcker upp de mesta frågor som kan finnas till.

Snabbare – 100% upp till 2500 kr

Vi har verkligen saknat dessa stora och saftiga välkomstbonusar som kan ge spelare mycket pengar extra. Hos Snabbare.com så har man lagt fram en bonus som kan ge dig 2500 kr. Detta får du efter att du satt in en slant som sedan dubblas.

Det kan vara smart att göra en större insättning första gången du spelar med Snabbare betting bonus. Då får du ännu mer pengar i bonus att spela med!

Hajper – 1000 kr i free bet

Ytterligare ett riskfritt spel erbjuds hos Hajper. Där kan du hämta ut et riskfritt spel som är värt hela 1000 kr. Det är en stor ökning från deras tidigare bonus som följde reglerna som gällde före den 15 november, 2021.

Det finns många fördelar med att välja just Hajper. Det är en mycket smidig hemsida som snabbt och enkelt låter dig att spela på betting. Självkklart har vi även här en recension om Hajper med bonus, login & mobil app. Läs gärna mer där!

Fler ändringar på gång?

Det är ganska oklart hur den svenska spelmarknaden kommer att utvecklas de nästkommande åren. Mycket tyder på att Sverige har börjat hitta en balans mellan kontroll av spelberoende – och en hyfsat fri marknad.

Den nya spellicensen skapade mycket förvirring och frustration bland spelare. Nu när spellagarna har verkat ett längre tag så tror vi att de flesta är nöjda.

Om det snart kommer nya reglerna känner vi ännu inte till. Vi på Sportal.se kommer naturligtvis att uppdatera dig med det nyaste från bonusreglerna.

nyheter
Shanga Forsberg lägger ut på Instagram att hon ska skilja sig från Emil Forsberg.
25 mars, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
25 mars, 2024
portugal sverige stream tv
fotbollsnyheter
Jon Dahl Tomasson gör sin första landskamp som svensk förbundskapten! Läs hur ni gör för att streama matchen live.
21 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar