Regler för bonusar ändras – Nya bonusar över 100 kr

Från den 15 november, 2021 så lättas reglerna upp för bonusar i Sverige. Det innebär att spelbolagen nu kan erbjuda oddsbonusar över 100 kr.

Anledningen till att man införde kravet var på grund av pandemin. Det sågs som ett bra vis att begränsa spelberoende under en tid då många i Sverige var hemmasittande.

Det ger oss chansen att hitta mycket mer generösa kampanjer runt om bland de svenska bettingsidorna. Du kan se några av de bonusar som nu finns att hämta för att använda på odds.

 

Nya bonusar – från 15 november

De nya lättnaderna för bonusregler har lett till att mycket händer just nu på spelmarknaden i Sverige. Nu tror vi att de flesta spelsidorna kollar över hur man kan salta sina välkomstbonusar.

För att se alla bet bonusar på odds så kan du kolla in vår stora guide. Där hittar du garanterat mer information och jämförelser.

Här nedan kan du se spelbolagen som ändrat sitt välkomsterbjudande när reglerna för bonusar ändrades den 15 november.

ComeOn – 300% upp till 750 kr

Ett erbjudande som sticker ut är verkligen det inne hos ComeOn. Där kan du få din första insättning tredubblad upp till 750 kr. Det ger dig ganska mycket pengar att starta med – samtidigt som du inte behöver göra en speciellt stor insättning.

Notera gärna att det är väldigt låga omsättningskrav som gäller för ComeOn odds bonus. Endast x2 behöver du omsätta värdet av din bonus för att kunna göra uttag.

Mr Green – 500 kr i gratis bet

Den stora spelsidan Mr Green var snabba på att öka sin bonus från ett gratisspel från 100 kr till 500 kr. Detta är ett riskfritt spel som innebär att du kommer få pengar för att placera ett spel. Om du förlorar – så är det naturligtvis tråkigt – men du förlorar inga pengar du satt in. ’

Skulle du däremot vinna så kan du plocka ut vinsterna direkt. Sidan har nämligen inga omsättningskrav på detta gratis spel.

Du kan hitta mer info i vår recension om Mr Green med bonus, login & odds. Där tror vi att vi täcker upp de mesta frågor som kan finnas till.

Snabbare – 100% upp till 2500 kr

Vi har verkligen saknat dessa stora och saftiga välkomstbonusar som kan ge spelare mycket pengar extra. Hos Snabbare.com så har man lagt fram en bonus som kan ge dig 2500 kr. Detta får du efter att du satt in en slant som sedan dubblas.

Det kan vara smart att göra en större insättning första gången du spelar med Snabbare betting bonus. Då får du ännu mer pengar i bonus att spela med!

Hajper – 1000 kr i free bet

Ytterligare ett riskfritt spel erbjuds hos Hajper. Där kan du hämta ut et riskfritt spel som är värt hela 1000 kr. Det är en stor ökning från deras tidigare bonus som följde reglerna som gällde före den 15 november, 2021.

Det finns många fördelar med att välja just Hajper. Det är en mycket smidig hemsida som snabbt och enkelt låter dig att spela på betting. Självkklart har vi även här en recension om Hajper med bonus, login & mobil app. Läs gärna mer där!

Fler ändringar på gång?

Det är ganska oklart hur den svenska spelmarknaden kommer att utvecklas de nästkommande åren. Mycket tyder på att Sverige har börjat hitta en balans mellan kontroll av spelberoende – och en hyfsat fri marknad.

Den nya spellicensen skapade mycket förvirring och frustration bland spelare. Nu när spellagarna har verkat ett längre tag så tror vi att de flesta är nöjda.

Om det snart kommer nya reglerna känner vi ännu inte till. Vi på Sportal.se kommer naturligtvis att uppdatera dig med det nyaste från bonusreglerna.

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman