Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 aug, 2018

Streama Dalkurd – Hammarby: Titta via live stream

Dalkurd FF tar emot Hammarby IF på Gävlevallen, i en match mellan två lag i varsin kamp. Läs allt inför matchen, och inte minst hur du hittar din live stream.

Streama Dalkurd – Hammarby direkt

För att titta på Dalkurd – Hammarby via stream är det ett måste att ha ett CMore-konto. Väl på CMore kan du välja mellan att köpa abonnemanget CMore All Sport eller att köpa en specifik matchbiljett för att se just denna match.

På CMore visas matchen i hög bildkvalitet – HD – och det är möjligt att pausa och att spola tillbaka. Matchen sparas dessutom en stund efteråt, så det går att se repriser i efterhand.

Titta på fotboll live med CMore kan du göra från valfri plattform – mobil/smartphone, dator/laptop eller surfplatta/iPad. Har du HDMI-kabel eller Chromecast kan du dessutom koppla din sändning till din TV.

  • Match: Dalkurd FF – Hammarby IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag 27 augusti 19:00
  • Arena: Gävlevallen, Gävle
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Se Dalkurd – Hammarby på TV

Om du vill titta på Dalkurd – Hammarby på TV är det bra att veta att den kanal som sänder matchen är C More Sport, och där kan du alltså se matchen.

Som vi redan nämnt är det även möjligt att koppla din match från dator eller mobil till din TV, så kan du kolla på matchen på din TV-skärm ändå.

Bottenkamp och guldstrid

Dalkurd krigar för att ta sig upp från nedflyttningsplats. Laget har fyra poäng upp till kvalplatsen och fem poäng upp till säker mark, och varje poäng är viktig. Dalkurd kommer stärkta till denna match, sedan man vunnit Uppsaladerbyt mot Sirius.

För Hammarby är varje oavgjord match två förlorade poäng, när laget för första gången på mycket länge slåss om SM-guld. AIK verkar inte kunna tappa poäng för tillfället, och de svartgula har i princip skakat av sig IFK Norrköping redan.

Hammarby får till denna match tillbaka Jeppe Andersen, som inte var med mot Örebro senast på grund av en axelskada. Däremot saknas en annan dansk. Mads Fenger har åkt på en överansträngning i låret och tvingas stå över matchen. Nikola Djurdjic bröt sitt näsben mot ÖSK, men väntas spela med ansiktsskydd.

Dalkurds enda skada är målvakten Stefan van der Lei. Van der Lei kom till Dalkurd i juli men han bara vakta målet i en match innan han bröt ett finger, och holländaren har varit borta från spel sedan dess. Den matchen han spelade var faktiskt mot just Hammarby, och då släppte han in fyra mål. I van der Leis frånvaro kommer bronshjälten från U17-VM 2013, Sixten Mohlin, som vanligt att kliva in.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar