Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 aug, 2018

Streama IFK Norrköping – IFK Göteborg: Se matchen via live stream

IFK Norrköping kommer att satsa på att ta en ny trepoängare, så att man inte missar tåget i kampen om guldstriden. IFK Göteborg ligger i ingenmansland men vill ändå ta varje poäng man kan.

Streama IFK Norrköping – IFK Göteborg

Du kan titta på IFK Norrköping – IFK Göteborg med ett konto på CMore och abonnemanget CMore Mycket Sport, där de visar IFK Norrköping – IFK Göteborg och även massor av annan fotboll från Allsvenskan. Med ett CMore-konto kan du också se Dalkurd – Hammarby live och så givetvis även Kalmar FF – Örebro SK live.

Det är mycket tillfredsställande kvalitet på sändningen på CMore, och du kan titta och pausa och spola tillbaka hur du vill. Dessutom sparas matchen som repris över kvällen, och höjdpunkterna finns tillgängliga att se i flera dagar efter avslutad match.

Matchen visas givetvis direkt, och det går att se från alla plattformar, det vill säga mobil, dator och surfplatta. Sändningen går även att koppla till din TV med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel eller Apple TV.

  • Match: IFK Norrköping – IFK Göteborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag 27 augusti 19:00
  • Arena: Östgötaporten, Norrköping
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Titta på Norrköping – Göteborg på TV

Den Tv-kanal som sänder Norrköping – Göteborg är CMore Fotboll, och där kan du alltså se matchen live. Även Sportkanalen visar matchen på TV, så där går det också bra att titta direktsänt på denna match från Allsvenskan.

Norrköping måste vinna för att hänga med guldstriden

IFK Norrköping har hela denna säsong varit med i toppstriden, och krigat för att ta ett nytt SM-guld till staden. Nyligen hade man dock en period tre raka poängtapp, vilket kan bli kostsamt med tanke på Hammarbys och särskilt AIK:s goda form. AIK verkar inte kunna tappa poäng för tillfället, och Norrköping har 10 pinnar upp till Solnalaget, men en match mindre spelad.

IFK Göteborg har varit väldigt ojämna denna säsong. Laget har bara spelat oavgjort vid ett enda tillfälle, vilket man gjorde efter att ha släppt in ett övertidsmål. Annars har det blivit sju segrar och tio förluster.

På kort tid har man två gånger om lyckats med den mindre smickrande bedriften att tappa 2-0 till 2-3, och vid båda tillfällena stod bottenlaget Sirius för motståndet. I Göteborgs senaste match var det istället Blåvitt som vände underläge till seger, när man slog Östersund med 2-1.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar