Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 apr, 2021

Streama AIK -Hammarby: Se live stream & TV (25/4)

Streama AIK -Hammarby: Se live stream & TV (25/4)

Missa inte att kunna se AIK – Hammarby stream när säsongens första Stockholmsderby i Allsvenskan. I denna guide kan du läsa mer om vilken sida och TV-kanal som kommer att sända matchen live.

Matchen mellan AIK – Hammarby IF kommer bli en av många klassiska derbyn som spelats mellan lagen. Båda lagen har lyckats ta en vinst – men också förlorat en av sina inledande matcher. Det ställer båda lagen på tre poäng – och det känns väldigt öppet inför matchens avspark.

Vi tycker helt klart att det värt att se matchen live. Det kan du göra direkt med hjälp av live streaming på nätet. Du hittar massor av info här nedanför för att kunna se Allsvenskan 2021 på nätet.


Streama fotboll i Sverige

Hitta matcher från flera stora ligor i Europa!

Vad: AIK – Hammarby, Allsvenskan
Avspark: Den 25/4, kl. 17:30
Vart: Friends Arena
Live stream: > Se Allsvenskan online
TV: DiscoveryPlus
Speltips: Hammarby IF vinner (2.90 hos Betsson)

Du kan läsa ett längre AIK -Hammarby speltips & odds inför matchen. Vi har publicerat ett längre tips där vi plockar ut varför vi spelar som vi gör. Här har vi valt att lägga till Betsson odds man kan spela på.

AIK – Hammarby stream

När det kommer till att se AIK – Hammarby på nätet så kan du streama matchen hos DiscoveryPlus. Det är denna streamisida som har köpt upp alla rättigheter för att visa Allsvenskan 2021. Därför kommer det vara möjligt att se samtliga derbyn i Stockholm inne hos DiscoveryPlus.

För att kunna streama AIK – Hammarby så behöver först och främst skapa ett konto. Detta är naturligtvis helt gratis att göra. Du kan registrera dig snabbt och enkelt för att kunna komma igång. Sedan behöver du även köpa till ett sportpaket eller abonnemang. Då betalar du en liten summa varje månad för att se alla matcher i Allsvenskan.

Att se AIK – Hammarby stream gratis online är inte möjligt inom Sveriges gränser. Det är ingen annan sida som kan streama fotboll i Allsvenskan lagligt vid sidan om DiscoveryPlus. Om du däremot skulle befinna dig utomlands så kan du ta hjälp av Bet365 streams. Där kan du mer eller midre kunna se AIK – Hammarby live stream gratis.

För att kunna direkt nå till din live streaming från Allsvenskan så kan du följa våra steg här nedanför. Det är bra att göra detta i god tid innan matchen mellan AIK – Hammarby börjar att sändas på nätet.

  • Ta dig vidare till DiscoveryPlus
  • Skapa ett konto
  • Köp abonnemang från 349 kr i månaden
  • Se AIK – Hammarby via live stream

När du väljer att streama Allsvenskan hos DiscoveryPlus så kommer du att få möjlighet att se matcherna i den enhet du önskar. Du kan därför se AIK – Hammarby via mobil, surfplatta, dator eller din TV. Du väljer helt enkelt vilken skärm som passar dig allra bäst.

Se på TV

Den 25/4 så kommer det dessvärre inte finnas någon TV-kanal som visar AIK – Hammarby. Det händer ibland att man visar Allsvenskan på Kanal 5. Det kommer dock inte finnas någon sändning från Stockholmsdetbyt. Istället så är det live streaming som gäller.

Det är dock möjligt att streama direkt till din TV via DiscoveryPlus. Det kan du göra om du t.ex. har en Apple-TV eller en ChromeCast som kan kopiera över din live stream direkt till din TV.

  • TV-kanal: Ingen
  • Sändningstart: Cirka 30 min före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Inför matchen

Självklart är det otroligt högt intresse för att kunna se AIK – Hammarby. Det är ett klassiskt hat-möte i Allsvenskan. Kanske även det allra värsta. Denna match spelas nämligen mellan de två mest omtyckta lagen om vi kollar på supportrar och intresse.

Båda lagen kommer lägga stor tyngd i matchen. Man vet hur viktigt det är för självförtroendet att kunna vinna dessa viktiga matcher mot de främst konkurrenterna.

Knappa favoriter måste vi anse att Hammarby IF är. Det är inte mycket som skiljer lagen åt – utan kommer bli en jämn match mest troligtvis. Om vi måste välja ett lag som vi tror kommer att vinna matchen så är det Hammarby.

Relaterade nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar