Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 aug, 2017

J-Södra – IF Elfsborg: Se Allsvenskan via live stream

Följ matchen mellan J-Södra – Elfsborg via live stream idag. I vår artikel kan du läsa om hur man snabbast kommer igång med en bra stream på Allsvenskan. Det kommer bli en intressant match att följa då båda lagen är i behov av poäng.

För att hitta en live stream snabbt och enkelt på Allsvenskan kan du alltid vända dig till oss på sportal. Vi uppdaterar alltid om hur man fixar en live stream smidigt. Det första man bör ha koll på är vilka som sänder Allsvenskan via stream online. Mer om det i texten nedan.

J-Södra efter mål mot Elfsborg i Allsvenskan

  • Matchstart: 18 augusti kl. 19:00
  • Spelplats: Stadsparksvallen, Jönköping
  • Visas hos: Cmore sport

Såhär ser du J-Södra – Elfsborg via stream online

Rättigheterna för att sända Allsvenskan via live stream ägs av Cmore. Det är dit man får vända sig om man ska streama lagligt. Det är dessvärre inte att följa J-Södra – Elfsborg via stream. Med tanke på att man måste ha ett aktivt sportabonnemang hos Cmore för att kunna se matcherna. Vi hjälper alltid våra läsare till bra sidor med fotboll streams.

Men när man skapat ett konto och gjort det man behöver för att se matchen via live stream kan man se hela Allsvenskan. Det finns även annan sport att se via live stream när man kommit igång. Det är alltid sändningar i hög kvalitet och man kan förvänta sig proffsiga kommentatorer.

Det är omgång 20 i Allsvenskan, vilket innebär att vi går in på den sista tredjedelen. J-Södra jagar viktiga poäng för att fortsätta hålla sig ovanför kvalstrecket medans Elfsborg försöker nå de lite högre placeringarna.

I varje fall kommer det att bli en intressant match att följa via live stream. Och nu när du vet hur man kommer igång är det bara att sätta igång, luta sig tillbaka och njuta av fotbollen. När live stream är så lättillgängligt idag som det är gäller det att hålla kolla på vad som är och inte är lagligt. Vi på sportal rekommenderar enbart lagliga live streams.

Duell mellan spelare i J-Södra och Elfsborg

Veckans matcher i Allsvenskan

Det är totalt sex matcher fredag-söndag 18–20 augusti. En på fredag, en lördag och fyra på söndag. Så detta är lite uppvärmning inför fotbollsfesten i Allsvenskan på söndag. Samtliga matcher går att följa via live stream. Läs vårt blogginlägg om schema över alla Allsvenska omgångar 2017 för att få en bra överblick över resterande matcher.

Fredag 18 augusti

J-Södra – IF Elfsborg, start 19:00

Lördag 19 augusti

AFC Eskilstuna – Malmö FF (live stream), start 16:00

Söndag 20 augusti

Djurgårdens IF – Halmstad BK (live stream), start 15:00

Östersunds FK – AIK (live stream), start 15:00

IFK Göteborg – BK Häcken (live stream), start 17:30

IK Sirius – IFK Norrköping (live stream), start 17:30

Flera intressanta matcher, inte minst derbyt mellan Göteborg – Häcken. Malmö har en god möjligt att dryga ut sin ledning ytterligare mot bottenlaget Eskilstuna. Det är en hel del matcher att hålla koll på och att följa via live stream. Har du inte tillgång till en live stream går det att se resultatet via livescore för fotboll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar