Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 maj, 2012

Han är en jävligt duktig fotbollsspelare

Inför morgondagens match mot Häcken hyllar IFK Norrköpings Imad Khalili motståndarlagets poängkund René Makondele.

– Han är en jävligt duktig fotbollsspelare. Jag har spelat med honom tidigare och det är kul att han har fått en go start i allsvenskan i år. Han och (Majeed) Waris kommer att bli farliga i morgon, säger Imad Khalili till Sportal.se.

De spelade tillsammans i Helsingborg under ett år, och Imad Khalili tror inte att det kommer bli ett lätt möte i morgon. Både Häcken och IFK Norrköping står på 16 poäng vardera, men Häcken har hela nio mål bättre målskillnad. Imad Khalili gjorde själv två mål i förra matchen mot Örebro SK och hoppas kunna upprepa bedriften i morgon.

– Det var skönt, det är alltid kul att göra mål. Formen just nu känns bra, trots dippen mot Syrianska. Men det kommer att bli en jäkligt tuff match.

Hur funkar samspelet mellan dig, Mathias Florén och Astrit Adjarevic?

– Vi kommer bra överens på kanten! Det känns bra att spela med rutinerade spelare, jag tror att det kommer gå bra i morgon.

Matchen startar klockan 19.00.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar