Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 14 aug, 2017

BK Häcken – GIF Sundsvall: Se Allsvenskan via live stream

GIF Sundsvall håller sig nätt och jämt ovanför nedflyttningsstrecket men ligger fortfarande på kvalplats. För BK Häcken har det sett bättre ut och laget har chans på att avancera till en femteplats. Matchen från Allsvenskan går utmärkt att följa via live stream. Läs mer för att komma igång med en stream snabbt och enkelt.

Det blir mer vanligt att vi väljer att se matcher via live stream framför att köpa dyra kanal-paket innehållande vissa kanaler man inte är intresserad av. Det är smidigt, enkelt och smart att välja live stream. Du får se fotboll i HD-kvalitet, på flera olika enheter och med mycket mindre reklam.

  • Matchstart: 14 augusti kl. 19:00
  • Spelplats: Bravida Arena, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

Följ matchen mellan BK Häcken – GIF Sundsvall via live stream

För att se Häcken – Sundsvall via stream online krävs det först och främst att man skapar ett konto hos Cmore. Sedan måste man ha ett aktivt sportabonnemang för att kunna följa Allsvenskan via live stream.

När det är gjort kan man inte bara se Häcken – Sundsvall via stream utan hela Allsvenskan. Det finns även möjlighet att se massvis av andra sporter och ligor via stream hos Cmore.

Matchen mellan Häcken och Sundsvall är perfekt att se på live stream. Det är givetvis viktiga poäng det spelas om som båda lagen är i behov av. Häcken har fortfarande möjligheter att knipa en plats i toppen av tabellen.

Häcken är det lag i Allsvenskan som släppt in minst mål i Allsvenskan tillsammans med AIK. Men de är också det lag på den över halvan som gjort minst mål. De spelar tight och det ska mycket till för att Sundsvall ska få något mål eller poäng med sig hem.

Se Allsvenskan via live stream

När du kommit igång med en live stream på BK Häcken – Sundsvall har du sedan tillgång till att se alla andra matcher från Allsvenskan. Andra ligor som finnas att följa är bland annat SHL, Superettan, HockeyAllsvenskan och golf. Vi på sportal har tagit fram ett komplett schema över Allsvenskan 2017 för att du enkelt ska hitta när ditt favoritlag spelar.

Det är helt enkelt ett bra val om du är intresserad av Sveriges största sportligor. Flexibiliteten genom att kunna kolla på sin mobiltelefon, surfplatta, dator eller strömma till teven är en stor fördel. Dessutom att det alltid är i bra kvalitet och bra svenska sportkommentatorer gör hela upplevelsen fulländad.

Som vanligt på måndagar spelas det två omgångar i Allsvenskan. BK Häcken – GIF Sundsvall spelar den ena och det går även att följa den andra mellan IF Elfsborg – IFK Göteborg via live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar