Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 jun, 2018

Senegal – Colombia: Streama & tippa odds på matchen 28/6

Senegal möter Colombia i en totalt avgörande match för vilket av lagen som tar sig vidare till åttondelsfinal. Läs allt inför matchen här.

Streama Senegal – Colombia

Vill du titta på Senegal – Colombia? Då kan det vara bra att veta vilken kanal som sänder matchen. Den TV-kanal som visar matchen är Sportkanalen, vilket är en kanal som många saknar. Det finns dock andra sätt att se matchen.

CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM, och med ett CMore-konto kan du streama Senegal – Colombia. Det går att titta på matchen direkt från din mobil/smartphone, läsplatta/iPad, dator/laptop eller TV. Matchen sänds givetvis direkt, men det går även att spola tillbaka och att pausa.

Det är inte , men för bara 199 kr kan du se alla matcher från fotbolls-VM.

  • Match: Senegal – Colombia, Grupp H i VM 2018
  • Datum & tid: Torsdag den 28 juni, 16:00
  • Arena: Cosmos Arena, Samara
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, Senegal

K. N’Diaye
Wagué – Koulibaly – Sané – Sabaly
A. N’Diaye – B. Ndiaye – Guye
Sarr – S. Mané – M. Niang
D. Sakho

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Colombia

Ospina
Arias – D. Sánchez – Y. Mina – Mojica
Uribe – Barrios
Cuadrado – J. Rodríguez – Quintero
Falcao

Skador: Abel Aguilar
Avstängningar: –

Colombia måste vinna

Colombia, som gjorde succé i VM för fyra år sedan, fick inte den start på VM 2018 som man önskat sig. Lagets första match hann knappt börja innan mittfältaren Carlos Sánchez drog på sig ett rött kort när han räddade ett skott med armen, och på den efterföljande straffen gav Shinji Kagawa Japan ledningen. Matchen slutade sedan i en 1-2-förlust för colombianerna.

När man ställdes mot Polen i den andra matchen var det vinna eller försvinna. Colombia svarade då med en 3-0-seger, och skickade ut Polen med huvudet före. Men man kan inte ropa hej än. Idag måste Senegal besegras för att man ska ha sitt på det torra. Vid kryss går man vidare om Japan förlorar mot Polen.

Senegal inledde VM med att 2-1-besegra Polen, och följde sedan upp med 2-2 mot Japan. Minst oavgjort och man är vidare till åttondelsfinal. Vid japansk förlust mot Polen är Senegal vidare så länge man inte förlorar med fler mål mot Colombia än vad Japan gör mot Polen.

Speltips

Senegal är ett bra lag och har imponerat i VM så här långt, men vi håller Colombia högre. Laget förlorade visserligen sin första match, men den tidiga utvisningen var en stor anledning till det. När man spelade med 11 man i matchen efteråt krossade man Japan.

Nu måste Colombia vinna för att ta sig vidare (såvida inte Japan förlorar mot Polen), och nog tror vi att man lyckas med det. Juan Cuadrado, James Rodríguez, Radamel Falcao – kvalitet i det är laget finns det i överflöd.

VI spelar den raka 2:an till oddset 1.83 gånger pengarna, på Comeon. På Comeon får du 1500 kr att spela för vid insättning av 500 kr, och även en VM-boll hemskickad.

  • Tips: Colombia vinner matchen
  • Odds: 1.83, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar