Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 jun, 2018

Peru – Danmark: Streama & tippa odds, 16/6

Då var det dags för vårt kära grannland Danmark att stiga in i VM 2018. Detta gör man genom att möta Peru i premiären.

Är du intresserad av att sända Danmark – Peru stream online så kommer vi här tipsa dig hur. Dessutom hjälper vi dig till den kanal som sänder Danmark – Peru på TV.

Som om inte detta vore nog så kommer vi även hjälpa dig med ett speltips med de bästa oddsen inför Danmark – Peru den 16 juni i VM.

Se Danmark – Peru stream

Om du vill kunna streama Danmark – Peru live på nätet så är det till Cmore du bör ta dig. Inne hos Cmore så kommer du sända VM matcher via live streaming. Detta gör man med bravur. Du som är medlem där kan förvänta dig att kunna se Danmark – Peru i mobil, surfplatta eller dator i HD.

Det är helt att skapa konto hos Cmore. Däremot är det inte möjligt att streama Danmark – Peru . Istället så krävs det ett premium för att det ska vara möjligt att sända live från VM 2018.

Ett premium kostar dig omkring 139 kr /månaden. Då låser du inte bara upp en live stream från Danmark mot Peru. Utan med hjälp av ett premiumkonto så kommer du även kunna se andra matcher från mästerskapet.

Gå genom våra steg för att direkt kunna se de matcher från VM som du helst vill se. Läs även vår VM tippning som du hittar nedanför.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto & köp premium (139 kr)
  • Streama Danmark – Peru live

Trolig startelva, Peru

Gallese
Advincula – Rodriguez – Ramos – Trauco
Yotún – Tapia
Carrillo – Cueva – Flores
Guerrero

Trolig startelva, Danmark

Schmeichel
Dalsgaard – Kjaer – Christensen – Larsen
Delaney – Kvist
Poulsen – Eriksen – Sisto
Jörgensen

Tippa på odds i matchen

Det är inte bara populärt att se VM live på nätet. Det är även mycket stort intresse för att tippa på de odds som finns inför Danmark – Peru.

Om du inte är riktigt säker på vilka som kommer vinna så är det en god idé att ta hjälp av ett speltips online.

Vi tror detta kommer bli en ganska stängd match där båda lagen inte kommer rusa framåt. I längden så tror vi Danmark kommer vinna. Mycket att tacka på den längd man har i genomsnitt för lagen jämför med Peru. Hörnor och fast situationer kommer därför bli ett sylvast vapen för Danmark,

Vi kommer spela på en rak 2:a.

Som ett kompliment så kan vi även flagga för att att tippa på att Danmark endast vinner andra halvlek.

Speltips: Danmark vinner
Odds = 3.25 hos Unibet

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar