Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 jun, 2018

Brasilien – Costa Rica: Live stream & odds på matchen 22/6

Brasilien möter Costa Rica under fredagen, där brassarna ska försöka ta sin första seger i VM 2018. Här ger vi er vår införrapport med troliga startelvor, tips till stream med mera.

Brasilien – Costa Rica stream

Den kanal som sänder Brasilien – Costa Rica är SVT1, men det finns fler sätt att titta på matchen. Om du saknar TV-kanalen går det att istället se matchen live via internet.

CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM, och det går därför att streama Brasilien – Costa Rica med hjälp av ett CMore-abonnemang. Det är inte , men 199 kr är allt du behöver betala för att se alla matcher från fotbolls-VM.

Matcherna visas i HD-kvalitet, och det går att titta via mobil, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV.

  • Match: Brasilien – Costa Rica, Grupp E i VM 2018
  • Datum & tid: Fredag den 22 juni, 14:00
  • Arena: Nya Zenit Stadion, S:t Petersburg
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, Brasilien

Alisson
Danilo – T. Silva – Miranda – Marcelo
Paulinho – Casemiro – Coutinho
Willian – G. Jesus – Neymar

Skador: Fred (tveksam), Neymar (tveksam)

Trolig laguppställning, Costa Rica

Navas
Gamboa – González – Acosta – Duarte – Oviedo
Ruiz – Borges – Guzmán – Bolaños
Ureña

Skador: –

Brasilien spelade oavgjort i första matchen

Brasilien inledde VM med att kryssa mot Schweiz, ett resultat som var en stor besvikelse för brassarna. Coutinho gav laget ledningen i första halvlek, men med hjälp av en hörna kunde Schweiz nicka in en kvittering. Trots många avslut lyckades Brasilien aldrig få in ett andra mål.

Succénationen från 2014, Costa Rica, inledde VM med att möta Serbien. Serbien kändes tyngre än costaricanerna, och tog en välförtjänt seger med 1-0.

Christian Bolaños och Joel Campbell gjorde båda två bra inhopp när de kom in mot Serbien, och det är möjligt att förbundskapten Óscar Ramírez väljer att starta med någon av dem. Då väntas Johan Venegas få kliva åt sidan.

Brasiliens förbundskapten Tite väntas ställa upp med samma elva som spelade mot Schweiz. Neymar har haft lite skadekänning i början av veckan, men är tillbaka i full träning och väntas vara redo att starta.

Speltips

Vi hade svårt att imponeras av Costa Rica när de mötte Serbien, och laget kändes lite uddlöst och svagt. Här ställs man emot en ännu tuffare motståndare, och Brasilien måste ta en seger efter krysset i match 1.

Vi tror fullt ut på brassarna i denna match, och spelar ”Brasilien att leda i halvtid och vinna i full tid” till oddset 1.66 på Comeon. Vid insättning av 500 kr på Comeon får du 1500 kr att spela för, och även en VM-boll hemskickad.

  • Tips: Brasilien leder i halvtid och vinner i full tid
  • Odds: 1.60, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar