Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 nov, 2023

Stryktipset – 11 november (11/11), vecka 45: Tips, förslag & analys

En ny, spännande omgång av Stryktipset väntar denna lördag. Ta här del av allt inför kupongen, i vår analys av alla 13 matcher.

Vi tippar som vanligt Stryktipset. Denna helg spelar vi ett 48-raderssystem, vilket innebär en helgardering, fyra halvgarderingar och åtta spikar.

Innan ni spelar på Stryktipset kan vi tipsa er att kolla in casinosidor med Swish. Vill ni spela på enskilda a matcherna från kupongen kan vi rekommendera er till Expekt.

  • Vårt system: 1 helgardering + 4 halvgarderingar
  • Antal rader: 48 (SEK)
  • Spelstopp: Lördag 11 november, 15:59
  • Bettingsida: Svenska Spel

1. Bournemouth – Newcastle, 2

Newcastle har blandat och gett en del på sistone, där man senast kommer från en tung 0-2-förlust mot Dortmund i Champions League som gör det ganska svårt för laget att ta sig vidare från gruppen. I de inhemska tävlingarna kommer man från två raka vinster, en mot Manchester United och en mot Arsenal. Två imponerande segrar mot starka motstånd, där man dessutom hållit nollan i båda matcher. Laget har en hel del skadebekymmer, men vi menar att man ändå är tillräckligt starka för at besegra Bournemouth, som ligger på nedflyttningsplats och har förlorat fem av sina sex senaste matcher. Vi spikar 2:an.

2. Arsenal – Burnley, 1

Arsenal har stött på lite motgångar på sistone, då man förlorat sina två senaste matcher mot engelskt motstånd. Först uttåg ur ligacupen mot West Ham, och därefter torsk mot Newcastle i ligaspelet. Man studsade tillbaka genom att slå Sevilla i Champions League i veckan, och hoppas nu givetvis på att fortsätta i vinnarspåret när man tar emot Burnley på Emirates.

Burnley har det riktigt tufft, och har den svaga resultatraden 1-1-9. Vi tror inte att laget har något att hämta här, utan väljer att spika hemmasegern. Rak 1:a.

3. Manchester United – Luton, 1

Manchester United fortsätter att ha det tufft, och nu senast var det FC Köpenhamn som gick och slog laget. Fortsätter man så här kommer man att få en jobbig säsong, och då kan till och med små lag som Luton komma och störa. Luton kommer från ett oavgjort resultat mot Liverpool, och det är inte omöjligt att man får med sig en pinne här heller. Vi vågar dock inte låta bli att plocka med hemmasegern här, utan väljer att spela 1X.

Ta del av speltips till Man United – Luton här.

4. Crystal Palace – Everton, 1

Crystal Palace är det starkare laget här, vilket syns tydligt på tabellen och även på de senaste årens tabellplaceringar. Everton har dessutom fler skadeavbräck att ta hänsyn till här, medan Palace har en utöver Michael Olise skadefri trupp. Vi tror att Palace vinner den här matchen, och lämnar 1:an ensam.

Här finner ni speltips till Crystal Palace – Everton.

5. Cardiff – Norwich, X2

Cardiff visar på god form och Norwich på det motsatta, men vi ska inte glömma den höga kvalitet som Norwich trots allt besitter offensivt. Samtidigt har Cardiff rätt svag offensiv, och vi tar inte hemmasegern som alls lika självklar som många av tipparna verkar tro. Vi tycker att det finns värde på högersidan, och väljer här att spela X2.

6. Coventry – Stoke, 1

Här är det riktigt fint värde på hemmalaget. Svenska Spels odds ger oss sannolikheten 42-28-30 för de olika resultaten, men tittar vi på hur svenska folket tippat finner vi streckfördelningen 38-30-32. Fint värde på 1:an alltså, och detta blir en spik.

7. Hull – Huddersfield, 1X

Hull är ett lag med kapacitet att slå alla lag i den här ligan, men samtidigt har man visat upp en ganska stor brist på jämnhet under säsongen. Det är bara att titta på lagets hemmafacit, där man ser att de bara har vunnit två av sju hemmamatcher denna säsong. Huddersfield är väl inte Real Madrid direkt, men vi kan se laget få med sig poäng härifrån. Vi väljer att spela 1X.

8. Ipswich – Swansea, 1X2

Ipswich inledde säsongen otroligt starkt, men ser nu ut att ha kommit in i något av en svacka. Man kommer från två raka kryss mot två bottenlag, och med tanke på den formen tycker vi att nära 70 procent på 1:an är en kraftig övervärdering. Vi väljer att helgardera och håller tummarna för bortaskräll!

9. Middlesbrough – Leicester, X2

Leicester toppar Championship, men fick nöja sig med oavgjort senast. Middlesbrough är ett lag som inte ska underskattas, och sett till lagets prestationer borde man nog ligga lite högre upp i tabellen. Vi skulle inte bli förvånade om ”Boro” får med sig en pinne här, och vi väljer att spela X2.

10. Queens Park Rangers – Bristol City, 1X

Marti Cifuentes tog en poäng i sin debut som QPR-tränare, vilket inte är fy skam med tanke på lagets resultatrad och tabellposition. Man hade mycket boll, men dock svårt att komma till klara målchanser. Även Bristol City har ny tränare, i Liam Manning. Vi tycker ändå att QPR såg stabila ut i Cifuentes första match, och tror på den tidigare Hammarbytränaren här. Men ett oavgjort resultat hade inte förvånat oss, och därav spelar vi 1X.

11. Sheffield Wednesday – Millwall, 1

Här ser vi fint värde på den raka 1:an. Oddsen ger oss sannolikheten 36-31-33, men svenska folket har spelat 31-33-36. Bra värde på hemmaseger alltså, vilken vi spikar!

12. Southampton – West Bromwich, 1

Toppmöte mellan två formstarka lag. Vi menar ändå att Southampton är det ganska så klart starkare laget här, och vi väljer att lämna 1:an ensam.

13. Watford – Rotherham, 1

Ken Semas Watford har efter en trevande start på säsongen kommit i gång bra, och har just nu fem raka matcher utan förlust. Rotherham har bara tagit en enda poäng på resande fot på hela säsongen, och här tror vi att Watford tar en stabil seger. Spiketta!

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
16 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
16 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar