Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 jan, 2017

Australian Open – Se live via TV & stream

För att kunna se matcher från Australian Open 2017 så behöver du vara medlem inne på en sajt som erbjuder live streaming. Att kunna streama tennis online är perfekt för dig som inte vill lägga onödigt mycket pengar på TV-paket och samtidigt få tillgång till massor av sport på nätet.

Australian Open är en stor turnering som många tennisfantaster gärna följer. Det märks varje år att trycket är högt för att kunna se dessa matcher live, och helst till ingen kostnad alls.

Turnering: Australian Open 2017
Plats: Melbourne Park, Melbourne
Tid: 16-29 januari
Startades: 1905
Visas hos: Bet365

Streama tennis från Australian Open 2017

En aktör inom betting och odds kommer att sända matcher i Australian Open 2017. Detta företag har under en längre period sett till att stå till tjänst med både när det kommer till odds, och till live streaming online.

Vi syftar självklart på be t365 som anses vara störst på odds i världen. Denna redan kompletta oddssajt valde för några år sedan att erbjuda live streaming. Sedan dess har vi som är medlemmar inne hos bet365 kunnat streama stora turneringar som Australian Open 2017.

Det har med andra ord varit väldigt enkelt för oss svenskar att få tillgång till alla tennismatcher i Australian Open.

Du behöver inte tänka på några stora investeringar för att kunna få tillgång till alla live streams som erbjuds inne hos bet365. Istället så kan du luta dig tillbaka, och känna av känslan av att streama alla sportsevents .

Alla aktiva spelare som spelar på odds då och då kan börja streama sport direkt. Detta helt utan att det kommer att kosta dig något. Se bara till att du har pengar inladdat på ditt konto, och spela som vanligt på odds och betting.

Så sluta leta efter TV-kanaler, eller andra streamingtjänster som väljer att visa Australian Open 2017, och börja streama tennis direkt på bet365!

Se Australian Open på TV

Det är inte bara bet365 live streaming som kommer att sända matcher från den stora tennisturneringen från Australien. Det finns självklart chans för dig att se dessa matcher direkt på din TV.

Se bara till att du har en TV-kanal som sänder matcherna.

Vi har kännedom om att Eurosport 1, och Eurosport 2 kommer vara två TV-kanaler som kommer att täcka upp deras tablå med flertalet matcher från Australian Open 2017.

Eurosport är en kanal som brukar finnas med i stardard TV-paket som finns att köpa i Sverige. Många har därför kanalen, och kan därför följa med i t.ex. tennis från Australian Open 2017.

Gissa vinnare – Spela på odds

Skulle du vilja öka spänning inför alla matcher i Australian Open 2017, så rekommenderas du att spela på odds.

Genom att spela på odds inför en match i tennis, så kan du vinna pengar om du gissar rätt resultat, eller vinnare.

Det finns massor av alternativ på bets som du kan spela på under en tennismatch. Självklart så kan du välja att tippa på rätt vinnare, men det kan även handla om handikapp, vinstmarginal eller likanande.

Ett tips för att kunna göra alla tennismatcher mer intressant är att spela på live odds. Detta är en funktion som hjälper dig att kunna spela på odds och resultat mitt i de matcher som spelas. På så vis så kan du spela på t.ex. vem som vinner nästa poäng, eller vem som vinner det påbörjade setet.

Dessa odds är mycket roliga, och framförallt populära att spela på!

Odds

En populär sak att spela på under Australian Open är självklart vilken spelare som till slut kommer att lyfta på den åtrovärda pokalen.

Nedan har vi radat upp några av de spelare och vinnare som bet365 har bästa oddsen för. Oddsen syftar på den spelare som kommer att vinna Australian Open. Se till att du lägger pengar på den spelare som du tror kommer att klara sig bäst.

Notera gärna att oddsen kan ändras med tiden, och lär göra det allt eftersom Australian Open spelas.

  • Novak Djokovic – 2.50
  • Andy Murray – 2.62
  • Stan Wawarinka – 13.00
  • Rafael Nadal – 15.00
  • Milos Raonic – 17.00
  • Roger Federer – 21.00

Om turneringen

Den stora tennisturneringen Australian Open kallas även för Australiska öppna eller Australiska mästerskapen. Denna turnering är 1/4 stora Grand Slam-turneringar som kommer att anordnas.

I vanlig ordning så kommer Australian Open var den första turneringen som startar igång dessa Grand Slams. Traditionsenligt så spelas denna turnering tidigt varje år, och vi får njuta av högklassig tennis mitt i den svenska vintern.

Australiska mästerskapet har spelats redan sedan 1905, och har många år på nacken. Turneringen spelades förut på gräs, men spelas idag på ett underlag som kallas Plexicushion.

Självklart är det stor prestige mellan alla de tennisspelare som dyker upp, men många har redan sina favoriter till att vinna Australian Open 2017. Både på herr- och på damsidan.

I årets upplaga så kommer vi att se flera matcher mellan stora stjärnor inom tennisen. I år så finns stora spelare som Andy Murray, Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka, Rafael Nadal, och Roger Federer.

På damsidan så hittar vi inga mindre än spelare som Serena Williams och Angelique Kerber.

Att är bäddat för att hålla en hög klass, och erbjuda oss på tennis i absolut världsklass. Se till att du är med och följer den på bästa möjligt vis!

Spelschema

Om du vill se vilka matcher som spelas i Australian Open 2017, så kan du ta hjälp av den TV-tablå som finns hos bet365. Denna tablå kan användas som spelschema, och du kan enkelt följa med i vilka matcher som spelas i den stora tennisturneringen.

Där kan du läsa mer om turneringen, samt få information och uppdateringar kring spelschemat i Australian Open.

Sport på internet

Set händer att vi på Sportal väljer att erbjuda nyheter och streamingstips på fler sporter än fotboll. Ett av alla undantag gör vi för Australian Open, och väljer att hålla oss uppdaterade även kring tennis. Det är roligt att kombinera sitt intresse, och våga spela på fler saker än bara fotboll.

Du kan därför läsa mer om hur du kan streama sport på nätet. Där kan du läsa mer om vilka matcher i t.ex. ishockey, handboll, tennis, golf och basket som du kan se på nätet.

Dock ska vi inte sticka under stolen med att vårt största intresse ligger i fotbollen, vilket kanske också speglar vår nyhetsrapportering.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar