Välj hemmaklubb hos Unibet – Stöd ditt lag i Allsvenskan & Superettan

unibet-stöd-klubb-allsvenskan-superettan

Under 2022 har Unibet fixat fram alla rättigheter för att vara huvudsponsor för Allsvenskan. Nu kan du stödja ditt lag genom ditt medlemskap hos Unibet.

Alla spelare i Sverige har en chans att skapa ett konto. Därefter kan man välja den klubb i Allsvenskan och Superettan som står en närmast. Då kommer en del av dina satsade pengar att gå til ekonomisk stöd för klubben.

Hos Unibet Sverige tar ansvar över att förbättra svensk fotboll. Därför skjuter man till överskott av sina vinster tillbaka till svensk fotboll. Pengar som kan användas till ungdomsverksamhet, material eller samhällssatsningar. Sammanlagt ska 20 miljoner delas ut.

> Besök Unibet

Så stödjer du din fotbollsklubb

Det som du behöver göra för att börja stödja din klubb i Allsvenskan eller Superettan hos Unibet är inte speciellt ansträngande. Du skapar ett spelkonto där du får tillgång till alla odds hos Unibet. Sedan kommer du i din profil kunna välja en klubb som du vill stötta.

Det kan alltid känna lite roligare att spela om du vet att din klubb kommer att få en liten del av kakan – om du skulle förlora.

Självklart så kommer du även kunna använda dig av välkomstbonusen. Det innebär att du dessutom kommer att få 100 kr i gratis odds bonus. Det kan därför förena nytta med nöje med ett konto inne hos Unibet.

Många andra bettingsidor har tidigare gjort liknande kampanjer. Både internationellt och i Sverige. Det verkar som många spelare gärna ser att sin hemmaklubb får mer pengar beroende på hur man spelar på deras matcher.

Bjud in vänner

Det är också en god idé att bjuda in vänner att göra samma sak. Speciellt om du har kompisar som hejar på samma lag i Superettan eller Allsvenskan som du gör. Då kan ni tillsammans skapa ännu mer pengar som går direkt till er klubb.

Det är även sjyst att dela med sig av info kring Unibets bonus. Det är inte många som känner till att man kan spela betting med en bonus hos de största spelsidorna i Sverige.

Många kunder stannar även hos Unibet på grund av alla deras kampanjer, höga odds och kundsupport. Det är ett bra betyg för en bettingsida som har haft flera år i branschen på sig att skapa förtroende.

Bettingsidan kan även vara bra nu inför EM 2021 i fotboll. Där kommer det antagligen vara rekordmånga som spelar på odds under året. Det är bra att kunna skaffa sig en bonus eller ta del av kampanjer när Sverige spelar sina matcher. Vi kommer uppdatera mer om detta närmare mästerskapet.

Andra nyheter

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg