Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 maj, 2021

Välj hemmaklubb hos Unibet – Stöd ditt lag i Allsvenskan & Superettan

Välj hemmaklubb hos Unibet – Stöd ditt lag i Allsvenskan & Superettan

Under 2022 har Unibet fixat fram alla rättigheter för att vara huvudsponsor för Allsvenskan. Nu kan du stödja ditt lag genom ditt medlemskap hos Unibet.

Alla spelare i Sverige har en chans att skapa ett konto. Därefter kan man välja den klubb i Allsvenskan och Superettan som står en närmast. Då kommer en del av dina satsade pengar att gå til ekonomisk stöd för klubben.

Hos Unibet Sverige tar ansvar över att förbättra svensk fotboll. Därför skjuter man till överskott av sina vinster tillbaka till svensk fotboll. Pengar som kan användas till ungdomsverksamhet, material eller samhällssatsningar. Sammanlagt ska 20 miljoner delas ut.

> Besök Unibet

Så stödjer du din fotbollsklubb

Det som du behöver göra för att börja stödja din klubb i Allsvenskan eller Superettan hos Unibet är inte speciellt ansträngande. Du skapar ett spelkonto där du får tillgång till alla odds hos Unibet. Sedan kommer du i din profil kunna välja en klubb som du vill stötta.

Det kan alltid känna lite roligare att spela om du vet att din klubb kommer att få en liten del av kakan – om du skulle förlora.

Självklart så kommer du även kunna använda dig av välkomstbonusen. Det innebär att du dessutom kommer att få 100 kr i gratis odds bonus. Det kan därför förena nytta med nöje med ett konto inne hos Unibet.

Många andra bettingsidor har tidigare gjort liknande kampanjer. Både internationellt och i Sverige. Det verkar som många spelare gärna ser att sin hemmaklubb får mer pengar beroende på hur man spelar på deras matcher.

Bjud in vänner

Det är också en god idé att bjuda in vänner att göra samma sak. Speciellt om du har kompisar som hejar på samma lag i Superettan eller Allsvenskan som du gör. Då kan ni tillsammans skapa ännu mer pengar som går direkt till er klubb.

Det är även sjyst att dela med sig av info kring Unibets bonus. Det är inte många som känner till att man kan spela betting med en bonus hos de största spelsidorna i Sverige.

Många kunder stannar även hos Unibet på grund av alla deras kampanjer, höga odds och kundsupport. Det är ett bra betyg för en bettingsida som har haft flera år i branschen på sig att skapa förtroende.

Bettingsidan kan även vara bra nu inför EM 2021 i fotboll. Där kommer det antagligen vara rekordmånga som spelar på odds under året. Det är bra att kunna skaffa sig en bonus eller ta del av kampanjer när Sverige spelar sina matcher. Vi kommer uppdatera mer om detta närmare mästerskapet.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar