Skapa eget spel hos Bet365 – Personliga odds

skapa-spel-bet365

Hos många bettingsidor så finns det mängder av olika spel för en och samma match. Ibland kan du sakna vissa spel bland de odds som du kan välja. Det har Bet365 hittat en lösning på. Inne hos deras bettingsida så kan du nu skapa ditt eget spel.

Det gör det möjligt för dig att spela på precis de odds som passar dig. Du behöver längre inte anpassa dig efter vilka odds som ditt spelbolag har valt att lägga fram.

Här nedanför så kan du läsa mer om att skapa ett spel hos Bet365. Det är även möjligt att läsa mer om odds hos Bet365 Sverige i recension som vi har för sidan. Där kan du läsa mer fördelar med att vara medlem hos världens största bettingsida.

Så skapar du egna odds

Först och främst så krävs det naturligtvis att du har ett spelkonto hos Bet365 för att börja spela på odds. Det går dessvärre inte att spela utan konto..

När du skapat ett konto så kommer du att kunna välja vilken match du vill spela på. Du klickar på matchen och får upp alla alternativ du kan spela på. Du kan även klicka dig vidare på fliken ”skapa ett nytt spel”. Då kommer du att komma vidare till en sida där du kan välja vilken typ av spel du vill skapa.

Du kan välja mellan kategorier som t.ex. hörnor, röda kort eller resultat. Du kan sedan kombinera ihop dina spel för att skapa en kupong som t.ex:

Juventus vinner matchen med 2-0, och Dejan Kulusevski får rött kort.

Det är ett spel som man kan snickra ihop helt själv – och gör att du kommer få spela med bättre och högre odds. Vi tycker helt klart att det är ett bra vis för att få mer frihet i sitt spelande.

Det är ganska unikt för Bet365 att ha denna funktionen. Det är inte alla svenska bettingsidor som har denna funktion. Vilket gör det ännu mer attraktivt att bli medlem inne hos just Bet365.

För att få ett förtydligande hur du skapar ett oddsspel hos Bet365 så har vi lagt fram en stege med vad du bör göra.

  1. Registera ett konto hos Bet365
  2. Välj en match som du vill spela på
  3. Klicka på ”skapa spel”
  4. Välj sedan mellan 12 olika spelkategorier
  5. Snickra ihop din egen kupong inför matchen
  6. Spela genom att lägga en insats

Fler funktioner?

Bet365 är en bettingsida som alltid ligger i framkant. De har hela tiden sett till att komma med nya idéer och med nya funktioner. Allt detta för att kunna stå upp i den hårt konkurrenrande spelmarknaden.

Bet365 var nämligen bland de första som kunde erbjuda sin medlemmar att streama sport på deras hemsida samtidigt som man spelade på betting. De var även snabba när det kommer till stänga-spel-funktionen. Vilket även Unibet odds har numera. Det låter dig få spel utbetalda innan resultatet är fastställt.

Andra artiklar:

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson