Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 maj, 2021

Skapa eget spel hos Bet365 – Personliga odds

Skapa eget spel hos Bet365 – Personliga odds

Hos många bettingsidor så finns det mängder av olika spel för en och samma match. Ibland kan du sakna vissa spel bland de odds som du kan välja. Det har Bet365 hittat en lösning på. Inne hos deras bettingsida så kan du nu skapa ditt eget spel.

Det gör det möjligt för dig att spela på precis de odds som passar dig. Du behöver längre inte anpassa dig efter vilka odds som ditt spelbolag har valt att lägga fram.

Här nedanför så kan du läsa mer om att skapa ett spel hos Bet365. Det är även möjligt att läsa mer om odds hos Bet365 Sverige i recension som vi har för sidan. Där kan du läsa mer fördelar med att vara medlem hos världens största bettingsida.

Så skapar du egna odds

Först och främst så krävs det naturligtvis att du har ett spelkonto hos Bet365 för att börja spela på odds. Det går dessvärre inte att spela utan konto..

När du skapat ett konto så kommer du att kunna välja vilken match du vill spela på. Du klickar på matchen och får upp alla alternativ du kan spela på. Du kan även klicka dig vidare på fliken ”skapa ett nytt spel”. Då kommer du att komma vidare till en sida där du kan välja vilken typ av spel du vill skapa.

Du kan välja mellan kategorier som t.ex. hörnor, röda kort eller resultat. Du kan sedan kombinera ihop dina spel för att skapa en kupong som t.ex:

Juventus vinner matchen med 2-0, och Dejan Kulusevski får rött kort.

Det är ett spel som man kan snickra ihop helt själv – och gör att du kommer få spela med bättre och högre odds. Vi tycker helt klart att det är ett bra vis för att få mer frihet i sitt spelande.

Det är ganska unikt för Bet365 att ha denna funktionen. Det är inte alla svenska bettingsidor som har denna funktion. Vilket gör det ännu mer attraktivt att bli medlem inne hos just Bet365.

För att få ett förtydligande hur du skapar ett oddsspel hos Bet365 så har vi lagt fram en stege med vad du bör göra.

  1. Registera ett konto hos Bet365
  2. Välj en match som du vill spela på
  3. Klicka på ”skapa spel”
  4. Välj sedan mellan 12 olika spelkategorier
  5. Snickra ihop din egen kupong inför matchen
  6. Spela genom att lägga en insats

Fler funktioner?

Bet365 är en bettingsida som alltid ligger i framkant. De har hela tiden sett till att komma med nya idéer och med nya funktioner. Allt detta för att kunna stå upp i den hårt konkurrenrande spelmarknaden.

Bet365 var nämligen bland de första som kunde erbjuda sin medlemmar att streama sport på deras hemsida samtidigt som man spelade på betting. De var även snabba när det kommer till stänga-spel-funktionen. Vilket även Unibet odds har numera. Det låter dig få spel utbetalda innan resultatet är fastställt.

Andra artiklar:

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar