Mer fokus på bonusar & jämförelser

Vi på Sportal har länge varit fokuserade på sportnyheter och speltips inför stora matcher. Vi kommer att behålla vår rapportering – men satsa ännu mer på spelbolagens fördelar och bonusar.

Vi har märkt av att många av våra läsare är främst intresserade av betting och odds. Därför ska vi lägga extra krut på att hjälpa våra besökare med att hitta till rätt bettingsida i Sverige. Det gör vi med flera guider om olika typer av spelbolag eller välkomsterbjudanden som de är intresserade av.

Självklart har vi vår stora guide där vi jämför bäst bonus på odds & betting. Där hittar du våra främst tips på erbjudanden att spela med. Den stora nyheten är nu att vi kommer skapa nya guider kring välkomstbonusar.

sportal-bonus-betting

Fler typer av erbjudanden

De nya guider som kommer finnas här på Sportal.se kommer att vara mer specificerade på den typ av bonus du vill ha. Därför har vi valt att scanna spelmarkanden – för att mäta intresse för olika erbjudanden. Sedan har vi granskat vilka spelbolag som denna kampanj är möjlig att spela med. För att till sist jämföra bonusen med andra liknande spelbolag.

Ett exempel på ett erbjudande som hela tiden växer – och som vi nu har skrivit en guide för – är bonus utan omsättningskrav. Det är en enklare form av välkomsterbjudande. Det är mycket simpelt att spela för – och du slipper hålla koll på bonusregler och villkor. Allt spela omsättningsfritt innebär att du kan göra uttag direkt efter att du spelat för din bonus.

Det kan även handla om gratis & riskfria free bets. Det är ett erbjudande som ersätter en vanlig form av insättningsbonus. Istället för att du ska aktivera ditt erbjudande med en insättning. Så får du chansen med ett gratis bet att spela riskfritt på odds.

På senare tid så har det blivit mer populärt bland spelbolagen att erbjuda något som höjer upp oddsen. Detta är en funktion som kallas för oddsboost. Det erbjuder spelbolagen främst på de största matcherna under en säsong. Det kan flera gånger vara ett knep för en bettingsida att locka nya spelare under t.ex. VM-finalen eller när Sveriges landslag spelar ödesmatcher.

Som du märker så finns det mycket som pågår på den svenska spelmarknaden. Vi på Sportal.se lovar att bygga ut denna information på vår sajt. Du kan i vår meny sortera oddssidor och bettingbonusar efter dina önskemål.

Bredare fokus

Självklart så kommer vi fortsätta med att publicera speltips inför de heta matcherna i vår spelprogram. Vi har märkt av att våra läsare tycker om de speltips som kommer från våra experter. Det gäller nu för oss att ge besökaren det där lilla extra. Därför kommer vi nu även att satsa hårt på att hjälpa dig hamna inne hos rätt bettingbolag för dig.

Vi rekommenderar dig helt klart att jämföra innan du börjar spela hos nya bettingsidor på nätet. Det skadar aldrig att kolla över sina alternativ innan du väljer.

 

Streama Sverige – England (26/7): Live stream & TV
Streama Sverige - England (26/7): Live stream & TV
Se hur ni kan live streama semifinalen från dam-EM, mellan England och Sverige. Mot final! …
25 juli, 2022 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien (22/7): Live stream & TV
Streama Sverige - Belgien (22/7): Live stream & TV
Kvartsfinal i dam-EM! Läs allt om hur ni gör för att titta på Sverige - Belgien online! …
21 juli, 2022 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Portugal (17/7): Live stream & TV
Streama Sverige - Portugal (17/7): Live stream & TV
Det svenska damlandslaget ställs emot Portugal i EM. Se hur ni gör för att streama matchen online! …
16 juli, 2022 | Emil Sandberg

Jimmie Gustav Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]