Trelleborg - Landskrona BoIS (28/5): Stream, speltips & odds

TFF BoIS speltips stream

Trelleborg och Landskrona BoIS möts i Superettan tidigt under lördagen. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar hur ni bär er åt för att streama matchen live.

Tidigt under lördagseftermiddagen tar Trelleborgs FF emot Landskrona BoIS på Vångavallen, i en kamp om viktiga poäng i Superettan.

Här ger vi er allt inför matchen, från startelvor och statistik till speltips. Vi visar er även hur ni gör för att live streama Trelleborg – Landskrona direkt på internet.

Streama fotboll online

Se massor av matcher online

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Trelleborgs FF – Landskrona BoIS
Matchstart Kl. 13:00, den 28/5
Vart:  Vångavallen
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Över 2,5 mål (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

  • Trelleborgs sex senaste matcher har samtliga innehållit minst tre mål.
  • Fyra av Landskronas sex senaste matcher har innehållit minst tre mål.
  • De fyra senaste matcherna lagen emellan har innehållit minst tre mål.
  • Vi spelar ”över 2,5 mål”, till 1,80 gånger insatsen.

Statistik & startelvor

Streama Trelleborg – Landskrona

Det är enklare än vad man kan tro att streama Trelleborg – Landskrona BoIS direktsänt på nätet. Vad som krävs för att se matchen live är att skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Superettan live.

Det går att koppla upp er Trelleborg – Landskrona stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream av matchen till TV-skärmen, och på så sätt titta på matchen på TV.

Sändningarna hos Discovery Plus håller alltid hög nivå, och då talar vi om alltifrån bild till ljud och kommentatorer. När ni tittar på Superettan får ni oftast nöja er med en (1) kommentator till hela sändningen, utan expertkommentator. Den som kommenterar håller dock alltid en hög klass.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Trelleborg – Landskrona live

Speltips & odds: Trelleborg – Landskrona

Trelleborg gör sin blott andra säsong under denna Superettansejour, efter att man varit nere och vänt i Division 1. Men som den i sammanhanget stora klubb man är har man redan siktet inställt på uppflyttning. Man har inlett säsongen hyfsat, och ligger för tillfället på en nionde plats med tre poäng upp till kvalplats och fyra till direkt uppflyttning. Allra senast kommer TFF från en förlust mot Öster.

Denna lördag ställs Trelleborg emot Landskrona BoIS. Landskrona var mycket nära att ta klivet upp till Allsvenskan ifjol, efter en otrolig vår. Hösten var dessvärre lika svag som våren var stark, och man tappade placering på placering för att till slut missa uppflyttning. Laget var helt enkelt inte tillräckligt bra för att hålla hela vägen. När årets säsong är nio matcher gammal ligger man på 11:e plats, bara tre poäng ovanför Jönköping och Dalkurd på negativ kvalplats.

När Trelleborg och Landskrona möttes ifjol bjöds vi på målrika matcher. 4-2 till Landskrona i första mötet, och 2-2 i det andra. Vi tror att vi återigen bjuds på mycket mål. Både i Trelleborgs och i Landskronas matcher har det snittats över 3 mål under denna säsong.

Till det fina oddset 1,80 gånger insatsen spelar vi ”över 2,5 mål”. Spelet finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna titta in oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Här landar vårt spel på att det blir minst tre mål i matchen. Men ni får gärna titta in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
X2 2,00
TFF vinner 1,75
Under 2,5 mål 2,00

Relaterat

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flertalet stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll. Instagram: https://instagram.com/emilvsandberg