Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 jan, 2023

Sverige – Frankrike: Speltips, odds & betting (Handbolls VM)

Det är dags för Sverige att spela mot Frankrike i semifinal av handbolls VM. Vi uppdaterar dig med de bästa oddsen och ett speltips inför matchen.

I vårt speltips inför Sverige – Frankrike tvingas vi ta hänsyn till att Sveriges viktigare spelare Jim Gottfridsson inte kommer finnas i truppen. Kan Sverige trotsa oddsen och ta sig till final oavsett?

Vi har hämtat våra handbolls VM odds från Betsson. Det är en betsida som håller höga odds inför alla matcher under mästerskapet.

Vad: Sverige – Frankrike, handbolls VM
När: Den 27/1, kl. 21:00
Arena: Tele2 Arena, Stockholm
Speltips: Sverige vinner matchen
Odds: 2.16 hos Betsson – Få 500 kr i gratis bet
Se matchen: > Sverige – Frankrike live stream

Sverige – Frankrike speltips

Sverige tog sig ganska bekvämt vidare emot Egypten. Som förväntat. Matchen gav en bitter eftersmak för svensk del. Under natten till på torsdagen så meddelade landslaget att ”handbollsguden” Jim Gottfridsson åkt på en fraktur i ett finger. Således är handbolls VM 2023 över för den svenska nyckelspelaren.

Inhoppare – med bravur – blev Felix Claar. Till vardags i den danska klubben Aalborg. Han gjorde en mycket fin match mot Egypten. Det kommer vara viktigt att han fortsätter göra bra ifrån sig när han ska ersätta ”Gotte”.

Frankrike å andra sidan kommer från en vinst mot Tyskland. Matchen stod länge och vägde – men i slutet så sprang fransmännen iväg med en semifinalplats i handen.

Frankrikes landslag saknar knappast stjärnor. Tvärtom. Här spelar det världsspelare på varje position. Inte minst så består laget av Nikolai Karabatic (Paris Saint Germain) och Dika Mem (FC Barcelona). Mycket skickliga och svårstoppade spelare.

Det kommer krävas mycket för att Sverige återigen ska nå en final i internationellt mästerskap. Andreas Palicka behöver ha en kanonmatch igen. Felix Claar måste axla rollen som Sveriges mittnia. Hampus Wanne måste sätta sina kantlägen och straffar. Max Darj måste vara stenhård i försvaret. Mycket måste stämma för att Sverige ska vinna. Det som talar för att detta ska bli verklighet är att publiken garanterat kommer göra sitt yttersta för att heja Sverige vidare till final.

Vi blandar hjärtat och hjärnan när vi kommer fram till speltipset med en svensk seger. Vi gör det till ett odds som ligger över 2.00 x insatsen.

Odds från semifinalen

För att komplettera vårt speltips – så har vi plockat fram fler odds som kan vara intressanta inför Sverige – Frankrike. Där kan du se lite alternativ på odds som finns hos Betsson om du känner dig osäker med vårt ordinarie speltips.

Hos Betsson så kommer du även kunna hämta en oddsbonus att spela med. Det är en betsida som kommer erbjuda dig ett gratis bet på 500 kr. Perfekt för nya medlemmar att använda inför de ska spela på odds inför Sverige – Frankrike.

Speltips: Odds från Betsson Sverige
Frankrike vinner (handicap +0,5 mål) 1.67
Över 59.5 mål i matchen 2.17
Oavgjort resultat 8.19
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar