Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 feb, 2022

Roma – Genoa, 5/2: Stream, speltips & odds

Roma och Genoa möts, i den första Serie A-matchen efter landslagsuppehållet. Kan Roma förlänga sin segersvit, mot detta hopplösa bottengäng?

Roma ligger på 6:e plats i Serie A i dagsläget, med fem pinnar upp till fjärdeplatsen. Hoppet om att man ska nå dit lever ännu, och på vägen dit har man denna lördag en tacksam uppgift hemma mot Genoa.

Genoa ser otroligt svaga ut, och ligger näst sist i Serie A. Kan de rubba Roma? Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama Roma – Genoa live.

Streama Roma – Genoa live

Se Serie A direktsänt hos Bet365!

Vad: Roma – Genoa
Matchstart Kl. 15:00, den 5/2
Vart: Stadio Olimpico
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Roma vinner och håller nollan (2,20 hos Bet365)

[sports data-token=’Sr0qiivEBVEIH86IcSYXowe6tAL0WY99VLChdGVb’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Roma – Genoa live

Det är inte alls svårt att hitta en Roma – Genoa live stream, och för att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Bet365 och därefter sätta in minst 50 kronor på detta konto. När det är gjort kan ni börja titta på Serie A live från valfri enhet.

Ni väljer alltså själv om ni ska ha igång er Roma – Genoa stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen. Oavsett hur ni väljer att streama Roma – Genoa hoppas vi att ni ska få en trevlig stund framför sändningen!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ditt spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Roma – Genoa live!

Speltips & odds: Roma – Genoa

Roma anställde José Mourinho inför säsongen, och supportrar fick ett hopp man inte känt på år. Äntligen fick man in ett riktigt stort namn, en tränare som vet hur man vinner och som skulle smitta ner hela klubben med sin vinnarmentalitet.

När vi summerar efter drygt halva säsongen har Roma sett ut ungefär precis likadana ut som under de senaste åren. Kvalitet finns, men ojämnheten är stor och svårigheterna med att slå andra topplag är stora. Men Mourinho har bara varit här i lite över ett halvår, och vi ska inte utesluta att han hinner få laget på en bättre köl snart. Nu kommer man åtminstone från tre raka segrar; två i ligan och en i cupen.

På lördag eftermiddag är Serie A tillbaka efter ett landslagsuppehåll, och då tar Roma emot hopplösa Genoa. Genoa har denna säsong redan sparkat två tränare, och ledningen är uppenbart desperata i sin vilja att säkra nytt kontrakt. När säsongens tränare nummer två tog över, Andriy Shevchenko, sa han att ”det vore en lika stor bedrift att hålla kvar Genoa som att vinna Champions League”. Lite okänsligt sagt kanske, och knappast väl valda ord för att bygga upp relationen med sina spelare. Nu är Shevchenko ett minne blott, och Alexander Blessin styr skutan.

Blessin har gjort två matcher sedan han kom in, och vi har knappast sett någon klassisk, positiv effekt av tränarbytet. Första matchen förlorade han mot Fiorentina med 0-6, och den andra fick han bara 0-0 hemma mot Udinese. Man har uppenbarliga problem med målskyttet, och inte mycket talar för att man ska kunna störa Roma.

Vi tror på en kassaskåpssäker seger för Roma. Vinst, och utan att släppa in mål. Därav spelas ”Roma vinner och håller nollan”, som finnes till 2,20 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Roma vinner och håller nollan
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att läsa vår Bet365-recension, där ni finner våra tankar kring spelsidan.

Relaterat

fantasy premier league (fpl)
Läs om tips inför Gameweek 7 i Fantasy Premier League. Vi synar vilka spelare & lag vi tror har bäst chans under GW i FPL.
28 september, 2023
nyheter
Spela med oddsboostar hos Snabbare. Det ger dig extra höga odds inför utvalda matcher och sporter!
26 september, 2023
nyheter
Vill du göra lika snabba och smidiga uttag - som insättningar? Kolla in våra spelbolag med utbetalningar via Swish!
25 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2215 Artiklar