Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 nov, 2022

Polen – Saudiarabien (VM): Stream, speltips & odds

polen saudiarabien speltips stream

Polen och Saudiarabien möts tidigt på lördagen, i en mycket intressant match. Ta här del av våra tankar inför mötet, från speltips till information om hur ni gör för att streama mötet live.

Saudiarabien chockade hela världen, när man i premiäromgången besegrade självaste Argentina. En av VM-historiens största skrällar. Nu återstår det att se om man kan bygga vidare på den fantastiska prestationen, i matchen mot Polen.

Polen kryssade i sin debutmatch, 0-0 mot Mexiko. Med tanke på att man brände en straff lär man vara riktigt missnöjd med att man tappade poäng där. Ta här del av speltips till Polen – Saudiarabien, och se hur ni gör för att streama matchen!

Polen vinner (Mr Green)

Bonus: Få 500 kr i free bet hos Mr Green

Streama fotboll online

Se fotboll direkt hos Unibet

Vad: Polen – Saudiarabien, VM 2022
Var: Education City Stadium, Al Rayyan
När: Kl. 14:00, 26 november
Live stream: SVT Play
TV: SVT1
Speltips: Polen vinner (1.76 hos Mr Green)

Inför matchen

 • Polen lyckades bara nå 0-0 mot Mexiko, och Robert Lewandowski lär ha drömt mardrömmar om den där straffmissen.
 • Saudiarabien bjöd på en av VM-historiens största skrällar när man besegrade Argentina i sin öppningsmatch.
 • Om Saudiarabien vinner matchen är man klara för åttondelsfinal.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’ILZ8IdHi8TbcuIqmaxrgnsLjkRdqB6UYyxd1Gv3L’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Polen – Saudiarabien

Det är enkelt att streama Polen – Saudiarabien, och allt som krävs för att se matchen online är att ni går in på SVT Play och navigerar er till sändningen. Hos SVT Play kan ni streama VM 2022 live, och se hälften av matcherna från mästerskapet.

Välj själv vilken enhet du vill ha igång din Polen – Saudiarabien stream ifrån. Det går att se matchen direktsänt via mobil, dator såväl som surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Polen – Saudiarabien live stream, då sändningen hos SVT Play håller hög nivå vad gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna duktiga.

 • Gå till SVT Play
 • Streama Polen – Saudiarabien

Speltips & odds: Polen – Saudiarabien

Saudiarabien mot Argentina, David mot Goliat. Knappt någon kan ha haft en tanke på att matchen skulle sluta på annat sätt än med Argentinaseger, och i paus var laget två bortdömda mål från att leda med 3-0. Men allt kan hända i fotboll. Saudiarabien vände 0-1 till 2-1, och vann matchen.

Det var trots allt inte på något sätt en oförtjänt seger. Saudiarabien var redan från start aggressiva, stod högt upp med försvarslinjen, och visade inte någon som helst fruktan för Messi, Di María eller någon annan i det stjärnfyllda laget.

Det ska nu bli intressant att se om Saudiarabien kan följa upp sin goda prestation från innan, mot Polen. Kanske rentav vinna igen? Det vore i så fall ännu en skräll.

Polen inledde VM med att spela 0-0 mot Mexiko, i en match som man borde ha vunnit. Inte för att man var det bättre laget, men man hade en straff. Robert Lewandowski tog dock inte tillvara på det ypperliga tillfället till ett mål, utan brände straffen.

Det är lite svårt att veta exakt var man har lagen, framförallt Saudiarabien. Är de verkligen så bra som de var mot Argentina, eller var det mer av en engångsföreteelse?

Här tror vi ändå att Polen lyckas höja sig efter prestationen senast. Laget har en på pappret klart starkare trupp, och man ska vinna här. Dessutom måste man vinna efter krysset i första matchen, och med tanke på att Argentina väntar i sista rundan. Den raka 1:an finnes till 1.76 gånger pengarna hos Mr Green, och spelas.

 • Vårt speltips: Polen vinner
 • Odds: 1.76
 • Spelsida: Mr Green

Titta gärna in lite bonusar på VM 2022 innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Det finns gott om odds på Polen – Saudiarabien. Nedan hittar ni tre stycken.

Speltips Odds (Mr Green)
Över 2.5 mål 2.17
Båda lag gör mål – Nej 1.75
Under 2.5 mål 1.71

Bettingsidor med odds inför matchen

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar