Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 jun, 2024

EM 2024 fantasy manager – Tips & spelare

På senare år har det blivit mycket populärt att spela på fantasy inför stora mästerskap som EM eller VM. Här kommer vi ge alla våra tips inför EM 2024 fantasy manager.

Vart kan man spela på Euros Fantasy manager 2024?

Du kan spela på fantasy inför EM 2024 hos flera olika sidor. Det kan skilja sig angående regler och utdelning av poäng. Det är en bra idé att läsa genom regler för den sidan med EM fantasy manager som du väljer.

Här hittar du de sidor vi anser har bäst fantasy manager inför EM 2024.

Spela på odds inför EM?

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Spelare för EM 2024 fantasy team – tips

När vi tar ett EM fantasy 2024 lag så behöver vi hitta en bra balans mellan antal förväntade poäng och priser. Det går naturligtvis inte att plocka med alla de bästa spelarna för ditt fantasy team.

Här ser du vilka spelare vi anser är bäst att ta med i ditt lag inför Euros Fantasy manager 2024.

Målvakt

Du kommer att få välja ut två målvakter. Här kan det vara bäst att prioritera billigare målvakter som har goda chanser att hålla nollan i sina matcher.

 • Andrij Lunin (Ukraina) – €4,5m

Efter en säsong med mycket speltid i Real Madrid så kommer en formstark Andrij Lunin med till EM 2024. Tillsammans med ett starkt försvar som sällan släpper in mål i onödan så blir han ett bra val som första målvakt i vårt fantasy team.

Ukraina har fått ett gruppspel där de har goda chanser att hålla nollan i 2/3 matcher. Vi tror att både Slovakien och Rumänien kommer få det svårt att näta mot Ukraina.

 • Hotratiu Moldovan (Rumänien) – €4.0

I den tredje och sista spelomgången så spelar Ukraina mot Belgien. Där bör vi inte spela med Lunin i mål. Därför kollar vi in vilket lag som har bra chanser att hålla nollan.

Därför slänger vi in Rumäniens keeper Hotratiu Moldovan för €4.0. En billig målvakt som har goda chanser att hålla nollan mot Slovakien under tiden vi har Andrij Lunin på bänken.

Försvarare

Du ska välja fem försvarare till ditt EM 2024 fantasy team. Här kan det vara en bra idé att leta efter backar som har goda chanser att hålla nollan. Du ska dock inte glömma av att det finns många försvarare som spås göra många offensiva poäng.

 • Federico Dimarco (Italien) – €5.0

En offensiv ytterback i Italien för endast €5.0? Den är helt given. Inte bara goda chanser för att hålla nollan – även fina chanser för att producera poäng framåt. Kan bli att vi ställer över Dimarco när de spelar mot Spanien under gruppspelet.

 • Virgil Van Dijk (Holland) – €6.0

Mittbackar är inget vi allra helst siktar på. Vi gör dock ett undantag för Van Dijk. Enda anledningen till att han ingår i vår trupp är på grund av straffsparkarna. Han ser ut att bli straffskytt för Holland – och kan därmed säkra flera offensiva poäng.

Sedan är hans huvudspel världskänt som ett starkt vapen. Dessa två faktorer gör att vi spenderar €6.0 på en mittback.

 • Trent Alexander Arnold (England) – €5.5

Vi som har följt Liverpool under säsongen 23/24 känner till att ”TAA” är mer av en mittfältare än en ytterback. Han är högt på listan över spelare som tar både frisparkar och hörnor. Det är goda argument för att plocka in Alexander Arnold i vårt EM fantasy team.

Det är inte helt säkert att TAA kommer att starta varje match. Konkurrensen i England är kanske hårdast i hela EM. Därför är det bra att backa upp med en bra avbytarebänk.

 • Timothy Castagne (Belgien) – €5.0

Belgien har en ganska enkel grupp i EM. Motståndare i gruppen består av Ukraina, Rumänien och Slovakien. Här finns det goda chanser för att hålla nollan.

Som ytterback så kommer flera inlägg gå från Castagnes fot och in mot Lukakus panna. Här kan det bli flera assist, helt klart!

 • Maximilian Mittelstädt (Tyskland) – €4.5

Från VfB Stuttgart har Maximilian Mittelstädt uttagen till det tyska landslaget. En billig back som förväntas få ganska mycket speltid som ytterback. En perfekt spelare att ha med på bänken – för att avvakta info om hans speltid under matcherna.

Mittfältare

När vi planerar ett mittfält så väger vi ihop spelschema i EM med vilket ansvar som spelarna har i landslaget. Här går det att hitta flera straffsparksläggare. Perfekt för dig som söker efter enkla poäng till din offensiv.

 • Bruno Fernandes (Portugal) – €9.0

Bruno Fernandes är lika självklar i Portugals EM-trupp som Cristiano Ronaldo. Det lär bli gott om speltid för assistkungen från Premier League.

Fernandes brukar alltid vara het med att skapa poäng. Oavsett om det handlar om klubblag eller landslag. Vi tycker helt klart att han är värd det höga priset.

 • Kevin De Bruyne (Belgien) – €9.5

Vi nämnde tidigare att Belgien kommer ha tre hyfsat enkla matcher i sitt gruppspel. Därför är det en god idé att plocka in en av deras bästa poängspelare – nämligen KDB. Han lär inte stå som straffskytt, men med stor säkerhet har han ansvar för både hörnor och frisparkar.

> Kevin De Bruyne utses till bästa spelare i EM = (13.00 hos NordicBet)

 • Ilkay Gündogan (Tyskland) – €7.0

Tyskarna kommer att spela i en ganska bekväm grupp där tre segrar känns ganska troligt. För endast €7.0 får vi en trolig straffskytt och framspelare av världsklass. Den chansen missar vi inte!

I tyska landslaget så har Ilkay Gündogan fått en central roll i deras anfallsspel. Vi tror att det kommer bli flera mål och assist redan under gruppspelet.

 • Dominik Szoboszlai (Ungern) – €7.0

Hela Ungerns landslag är uppbyggt utifrån Dominik Szoboszlai. Han kommer högst troligt ta hand om både frisparkar och straffar för Ungern under EM.

Med en fin form för Ungern så tror vi att Dominik Szoboszlai kommer finnas med i EM – även efter gruppspelet. Huvudmotståndare är främst Skottland och Schweiz.

 • Youri Tielemans (Belgien) – €6.0

En spelare som vi tagit med främst för att spara pengar till annat. Samtidigt som han är bra att ha på planen under Belgiens enklare matcher.

Tielemans är förknippad med defensivt ansvar – men brukar hänga med upp i anfallen. En fin passningsfot och hårt skott så blir han också ett offensivt hot mot sina motståndare. Trippelt upp med Belgien under gruppspelet helt enkelt!

Anfallare

Här finns det heta alternativ att välja mellan. Den stora frågan är om man ska lägga sina pengar på Harry Kane eller Kylian Mbappé.

 • Kylian Mbappé (Frankrike) – €11.0

Den dyraste spelaren att plocka med i laget är Kylian Mbappé. Inte speciellt konstigt. Enligt alla spelbolagens EM odds så har just Mbappé lägst odds för att vinna skytteligan. Det kan bli extremt kostsamt i poängen om du inte hostar upp pengarna för Mbappé.

>Odds för att Kylian Mbappé vinner skytteligan = (5.50 hos NordicBet)

 • Oliver Giroud (Frankrike) – €8.0

Utan tvekan så dubblar vi upp med Frankrikes offensiv med Giroud. Oliver Giroud visar sig alltid från sin bästa sida i mästerskap med Frankrike. Vi tror att det blir mycket speltid och flera mål.

 • Harry Kane (England) – €11.0

Det är främst Harry Kane, Romelu Lukako och Kylian Mbappé som diskuteras att bli skyttekungen av EM 2024. Vi tror att Harry Kane kommer att näta minst en handfull gånger under EM. Vi vill lägga in en varning för att Gareth Southgate kommer att testa Ivan Toney eller Ollie Watkins under gruppspelet.

Tips inför EM

portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024
speltips
Läs om matchen mellan Danmark - Norge som sparkar igång kl 19:30 på lördag. Speltips, odds och guide om hur du kommer igång med stream!
08 juni, 2024
sverige serbein speltips stream
EM
Zlatan Ibrahimovic ska hyllas inför ett fullsatt Friends Arena. Läs allt inför Sverige - Serbien, som sparkar i gång klockan 18:00 lördag 8 juni.
07 juni, 2024
speltips
Semifinal i Franska Öppna: Ruud mot Zverev. Läs allt inför matchen hos oss. Vi tar fram speltips, odds & guide till livestreaming online.
07 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar