Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 nov, 2022

VM 2022 bonus – Spela med bäst bonusar på Fotbolls VM 2022

Inför VM 2022 så finns det stort intresse av att spela med en bra odds- och betting bonus. Att få ett erbjudande med extra pengar och vinstchanser med en fotbolls VM 2022 bonus är perfekt inför ett stort mästerskap.

På denna sida kommer vi jämföra VM bonusar. Det kan vara allt från gratis & riskfria spel – till vanliga insättningsbonusar. Det kan även röra sig om oddsboostar som ger dig extra höga odds under fotbolls VM.

I listan så hittar du många svenska bettingsidor som kommer ha bonusar inför VM 2022 att spela med. Välj ett erbjudande för att komma igång på ett bra vis!


Fotbolls VM 2022 – bonusar & erbjudanden

 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
 • Spela med Swish
 • Bra bonusar
 • Enkla & snabba uttag
 • Stort utbud av spel & odds
 • Trovärdig hemsida
 • Enkla & snabba uttag
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Roliga kampanjer & gåvor
 • Spela med Swish
 • Grymt utbud
 • Enkla & snabba uttag
 • Trovärdig hemsida


Vad är en VM bonus?

En VM bonus är en ett erbjudanden som delas ut av spelbolag inför VM 2022. Flera bettingsidor kan ha extra bra bonusar under VM 2022.

Fotbolls VM är en av de största turneringar inom sportens värld. Därför kommer flera spelbolag att storsatsa på extra bra odds, gratis bets eller stora VM bonusar. På denna sida sorterar vi fram de bonusar som är allra bäst inför VM 2022 i Qatar.

Bästa VM bonusar på nätet

Inför ett stort mästerskap som VM i fotboll så är det vanligt att bettingsidor storsatsar. Det förväntas vara många i Sverige som kommer att spela på odds under mästerskapet. Därför kommer troligen det vara högt tryck på de sidor som erbjuder bra VM 2022 bonusar att ta del av.

Vi spår en ljus period under VM 2022 för oddssidor som vässar sina erbjudanden. Det kan nog löna sig mycket att ändra – eller förbättra sina oddsbonusar strax inför fotbolls-VM 2022 startar.

Vi på Sportal.se har en lång erfarenhet av att jämföra oddsbonusar i Sverige. Vi gör inget undantag för VM 2022. Även här finns det mycket att undersöka och jämföra. Det är vad som krävs för att vara säker att man spelar med den bästa bonusen inför VM 2022 i Qatar.

Nedanför kan du se hur du normalt vis tar del av en VM bonus. Du hittar även vår egen topplista med de bettingsidor som vi anser bäst för att spela på VM 2022 odds hos.

Så hämtar du VM odds bonus

För att ta del av en VM bonus så behöver du först och främst hitta en sida som har ett erbjudande du tycker är bra. Sedan väljer du att bli medlem för att kunna börja din betting inför fotbolls VM 2022. Du hittar alla steg om hur det i regel fungerar när du hämtar en bettingbonus på nätet.

 1. Jämför & hitta bäst VM bonus för just dig
 2. Gå till bettingsidan med erbjudandet
 3. Skapa ett konto via BankID
 4. Gör insättning
 5. Aktivera ditt bonuserbjudande
 6. Spela på odds under VM med extra bonuspengar

Olika VM bonusar

Inför dess att du ska välja ett spelbolag och en bonus inför VM – så kan det vara bra att hålla koll på vilka olika former av bettingbonusar som finns. Som bekant så kan VM bonusar skilja på sig ganska mycket – beroende på vilken oddssida du väljer att spela hos.

Det finns även möjlighet att spela VM 2022 fantasy manager hos vissa spelbolag. Det är en annan form av betting som växt sig större under de senaste åren.

Insättningsbonus

Den allra mest klassiska formen av bonus att använda på VM är en insättningsbonus. Detta är ett erbjudande som nästan alltid delas ut som välkomstbonus hos en ny bettingsida som du väljer. En insättningsbonus består normalt av en procentsats och en maxsumma. Ett klassiskt exempel på en sådan bonus är t.ex. 100% upp till 1000 kr. Det innebär att ditt spelbolag kommer att dubbla upp din första insättning genom betala ut lika mycket bonuspengar som din insättning är värd.

Gratis bet (riskfritt spel)

Att spela med gratis & riskfria free bets har blivit mer populärt de senaste åren. Bonusen innebär att du kommer att kunna spela på odds för första gången hos en ny sida – utan risk att förlora. Du får en summa pengar som du får spela på en valfri match. Vinner du – så betalas en vinst ut till ditt konto. Vid förlust – så har du heller inte förlorat något av dina egna pengar.

Omsättningsfri bonus

En odds bonus utan omsättningskrav är ett erbjudande som låter dig få mer frihet med dina bonuspengar. Ett omsättningskrav innebär normalt vis att du måste omsätta din bonus flera gånger – innan du kan göra uttag. Med en bonus som inte har omsättningskrav – så kan du välja att göra uttag av dina vinster direkt efter du spelat med din bonus. Detta är något som många spelare verkligen uppskattar!

Oddsboost

Under VM så är det möjligt att flera spelbolag erbjuder oddsboostar. Det är ett erbjudande som du oftast inte behöver göra en insättning för att spela med. Det vanligaste är att bettingsidor erbjuder extra höga odds inför VM finalen eller större matcher under VM 2022. En match där ett av lagen normalt vis borde ha 2.00 i odds – kan med en oddsboost vara värt till exempel 10.00.

Bonuskoder under VM?

Det är inte speciellt vanligt att du behöver bonuskod för att aktivera en VM bonus. Det är allt fler sidor som går ifrån bonuskoder för att kunna ta del av erbjudanden. Det anses bland många spelare vara ganska krångligt och onödigt att behöva hitta bonuskoder på nätet.

Istället för en bonuskod så kommer du hos de flesta bettingsidorna kunna ta del av bonusen genom att klicka i en ruta. Det är allt du behöver göra för att ta del av bonusarna som du hittar i vår topplista ovanför.

Bästa bettingsidor inför VM 2022

Det är inte bara en bonus som kan vara avgörande när du väljer en bettingsida att spela hos. När det kommer till stora mästerskap som fotbolls-VM 2022 så kan andra faktorer avgöra. Det är många som vill spela med bästa oddsen – eller bara med enklare registering eller insättningsmetoder.

Vi kommer här ge dig en lista med topp 3 bästa sidor inför VM. Du kan räkna med att alla dessa sidor har en bonus att använda sig av.

MrGreen

Hos MrGreen kommer de att dela ut tre free bets under VM 2022. Det är en av de bonusar som vi anser är bäst. Du får chansen att använda din gratis spel på tre olika matcher. Dessutom kommer du inte behöva oroa dig för omsättningskrav. Det är inget som ingår i dessa VM gratis bets.

 • Bonus: Få x3 gratis bets

 • Registrering med BankID: Ja
 • Oddsnivå: Medel

Expekt

För dig som vill spela med mycket pengar i ett gratis spel under VM bör kolla in Expekt. Där kommer du att få hela 1500 kr att använda på valfri match i VM. Vi kan just nu inte hitta ett enskilt VM erbjudande med free bets som är värt mer pengar än Expekts bonus.


ComeOn

ComeOn kommer under VM att ha en bonus som är värd 1000 kr. Du kommer få dessa pengar genom gratis spel på utvalda matcher under VM. Speciellt bra med ComeOn under fotbolls VM 2022 är att de kommer erbjuda Oddsmiljonen. Det är ett spel där du ska svara på 8 frågor innan dagens matcher i VM. Sedan kommer du kunna rätta ditt resultat för att sedan få fram hur många rätt du haft. Om du har 8 av 8 rätt så belönas du med 1 miljon i vinstpengar.


Snabbare

Snabbare har lanserat en kampanj som kallas för ”VM-revanschen”. Den innebär att du får tre chanser att vinna på dina VM tips. Du kommer nämligen att få chansena att spela med tre gratis bets under VM. Dessa gratis och riskfria spel under VM kommer att vara värda hela 500 kr styck. Det skapar bra förutsättningar för att vinna mycket pengar med dina gratis spel.


Hajper

Hajper är ett av de spelbolagen som ligger i framkant när det kommer till erbjudanden. De brukar alltid maximera sina bonusar inför stora mästerskap som fotbolls VM 2022. Vi tror att Hajper inte bara kommer ha en oddsbonus att spela med – utan även oddsboostar eller en spelbörs.


Betfair

Med en mycket klassisk form av insättningsbonus, samt en spelbörs – så kommer Betfair vara en bra sida inför VM 2022. Denna sida är internationellt lagd – och samlar många andra nationaliteter än bara svenskar.


Gratis bets & oddsboostar under VM

Som en VM bonus så kan det finnas till gratis bets. Det är en form av riskfria spel på odds. Då kommer du att få t.ex. 200 kr av spelbolaget att använda på ett oddsspel. Skulle du förlora ditt spel – så har du inte förlorat en enda krona från din egen insättning. Skulle du dock vinna på ditt spel – så kommer en vinst att betalas ut.

Som du kanske förstår så är riskfria gratis bet under VM 2022 något riktigt bra. Det kan vara starten på en lyckad resa genom oddsen i VM.

Utöver riskfria spel – så är även oddsboostar något att hålla ögonen öppna för. Bettingsidor som erbjuder oddsboostar under VM gör att du spelar på extra höga odds. Det öppnar upp för mycket större och bättre vinstchanser.

Allt om fotbolls VM 2022

Det finns info som kan vara bra för dig som vill spela med VM bonus under mästerskapet i Qatar. Här samlar vi det viktigaste informationen kring fotbolls VM 2022. Det kan hjälpa dig som vill vinna pengar på betting under turneringen.

Det kan vara en god idé att följa våra speltips under VM. Där kan du få tips på de odds som du kan spela med din bonus – för att öka dina chanser att vinna.

Vad: Fotbolls VM 2022
Värd: Qatar
Datum: 20 november – 18 december
Upplaga: 22:a världsmästerskapet
Antal lag: 32 st
Antal grupper: 8 st
Antal matcher: 64 matcher

Spelbolag som ger dig mer!

Vi tycker helt klart att det är en god idé att testa på ett nytt spelbolag med bonus inför VM 2022. Framför allt så får du chansen att spela gratis på matcher med dina bonuspengar. Det kommer att öka dina vinstchanser inför matcherna.

Vår gissning är att olika erbjudanden och oddsbonusar kommer regna över Sverige strax innan VM 2022 startar. Det gör det ganska meningslöst att spela med sitt vanliga spelkonto – och helt utan oddsbonus. Se därför till att testa spelbolag som ger dig mer att spela med – och för.

Trots att inte Sveriges landslag kommer att vara med i VM 2022 – så finns det mycket annan fotboll. Nästan varje dag kommer det finnas med stora matcher i spelprogrammet. Du kan läsa mer om VM 2022 program, landslag & matcher idag i vår guide.

Det finns även de spelbolag som har gjort det möjligt att ta del av live streaming. Vi tror dock ingen bettingsida kommer att ha rättigheter att visa VM 2022 streams i Sverige. Det är rättigheter som redan är uppköpta av CMore och SVT.

Lycka till med ditt spelande under VM – och ta gärna del av våra speltips om du behöver hjälp med att tippa matcher. Det finns oändliga chanser att vinna pengar under mästerskapets gång!

Andra nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Inför VM 2022 så finns det stort intresse av att spela med en bra odds- och betting bonus. Att få ett erbjudande med extra pengar och vinstchanser med en fotbolls VM 2022 bonus är perfekt inför ett stort mästerskap.

På denna sida kommer vi jämföra VM bonusar. Det kan vara allt från gratis & riskfria spel – till vanliga insättningsbonusar. Det kan även röra sig om oddsboostar som ger dig extra höga odds under fotbolls VM.

I listan så hittar du många svenska bettingsidor som kommer ha bonusar inför VM 2022 att spela med. Välj ett erbjudande för att komma igång på ett bra vis!


Fotbolls VM 2022 – bonusar & erbjudanden

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Roliga kampanjer & gåvor
 • Spela med Swish
 • Snabb spelsida
 • Spela med Swish
 • Användarvänligt
 • Ingen omsättning
 • Snabb betalning
 • Generös välkomstbonus
 • Svenskt spelbolag från 1963
 • Live streams av sport
 • Stora erbjudanden & kampanjer
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Spela med Swish
 • Bra bonusar
 • Enkla & snabba uttag
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
 • Grymt utbud
 • Enkla & snabba uttag
 • Trovärdig hemsida


Vad är en VM bonus?

En VM bonus är en ett erbjudanden som delas ut av spelbolag inför VM 2022. Flera bettingsidor kan ha extra bra bonusar under VM 2022.

Fotbolls VM är en av de största turneringar inom sportens värld. Därför kommer flera spelbolag att storsatsa på extra bra odds, gratis bets eller stora VM bonusar. På denna sida sorterar vi fram de bonusar som är allra bäst inför VM 2022 i Qatar.

Bästa VM bonusar på nätet

Inför ett stort mästerskap som VM i fotboll så är det vanligt att bettingsidor storsatsar. Det förväntas vara många i Sverige som kommer att spela på odds under mästerskapet. Därför kommer troligen det vara högt tryck på de sidor som erbjuder bra VM 2022 bonusar att ta del av.

Vi spår en ljus period under VM 2022 för oddssidor som vässar sina erbjudanden. Det kan nog löna sig mycket att ändra – eller förbättra sina oddsbonusar strax inför fotbolls-VM 2022 startar.

Vi på Sportal.se har en lång erfarenhet av att jämföra oddsbonusar i Sverige. Vi gör inget undantag för VM 2022. Även här finns det mycket att undersöka och jämföra. Det är vad som krävs för att vara säker att man spelar med den bästa bonusen inför VM 2022 i Qatar.

Nedanför kan du se hur du normalt vis tar del av en VM bonus. Du hittar även vår egen topplista med de bettingsidor som vi anser bäst för att spela på VM 2022 odds hos.

Så hämtar du VM odds bonus

För att ta del av en VM bonus så behöver du först och främst hitta en sida som har ett erbjudande du tycker är bra. Sedan väljer du att bli medlem för att kunna börja din betting inför fotbolls VM 2022. Du hittar alla steg om hur det i regel fungerar när du hämtar en bettingbonus på nätet.

 1. Jämför & hitta bäst VM bonus för just dig
 2. Gå till bettingsidan med erbjudandet
 3. Skapa ett konto via BankID
 4. Gör insättning
 5. Aktivera ditt bonuserbjudande
 6. Spela på odds under VM med extra bonuspengar

Olika VM bonusar

Inför dess att du ska välja ett spelbolag och en bonus inför VM – så kan det vara bra att hålla koll på vilka olika former av bettingbonusar som finns. Som bekant så kan VM bonusar skilja på sig ganska mycket – beroende på vilken oddssida du väljer att spela hos.

Det finns även möjlighet att spela VM 2022 fantasy manager hos vissa spelbolag. Det är en annan form av betting som växt sig större under de senaste åren.

Insättningsbonus

Den allra mest klassiska formen av bonus att använda på VM är en insättningsbonus. Detta är ett erbjudande som nästan alltid delas ut som välkomstbonus hos en ny bettingsida som du väljer. En insättningsbonus består normalt av en procentsats och en maxsumma. Ett klassiskt exempel på en sådan bonus är t.ex. 100% upp till 1000 kr. Det innebär att ditt spelbolag kommer att dubbla upp din första insättning genom betala ut lika mycket bonuspengar som din insättning är värd.

Gratis bet (riskfritt spel)

Att spela med gratis & riskfria free bets har blivit mer populärt de senaste åren. Bonusen innebär att du kommer att kunna spela på odds för första gången hos en ny sida – utan risk att förlora. Du får en summa pengar som du får spela på en valfri match. Vinner du – så betalas en vinst ut till ditt konto. Vid förlust – så har du heller inte förlorat något av dina egna pengar.

Omsättningsfri bonus

En odds bonus utan omsättningskrav är ett erbjudande som låter dig få mer frihet med dina bonuspengar. Ett omsättningskrav innebär normalt vis att du måste omsätta din bonus flera gånger – innan du kan göra uttag. Med en bonus som inte har omsättningskrav – så kan du välja att göra uttag av dina vinster direkt efter du spelat med din bonus. Detta är något som många spelare verkligen uppskattar!

Oddsboost

Under VM så är det möjligt att flera spelbolag erbjuder oddsboostar. Det är ett erbjudande som du oftast inte behöver göra en insättning för att spela med. Det vanligaste är att bettingsidor erbjuder extra höga odds inför VM finalen eller större matcher under VM 2022. En match där ett av lagen normalt vis borde ha 2.00 i odds – kan med en oddsboost vara värt till exempel 10.00.

Bonuskoder under VM?

Det är inte speciellt vanligt att du behöver bonuskod för att aktivera en VM bonus. Det är allt fler sidor som går ifrån bonuskoder för att kunna ta del av erbjudanden. Det anses bland många spelare vara ganska krångligt och onödigt att behöva hitta bonuskoder på nätet.

Istället för en bonuskod så kommer du hos de flesta bettingsidorna kunna ta del av bonusen genom att klicka i en ruta. Det är allt du behöver göra för att ta del av bonusarna som du hittar i vår topplista ovanför.

Bästa bettingsidor inför VM 2022

Det är inte bara en bonus som kan vara avgörande när du väljer en bettingsida att spela hos. När det kommer till stora mästerskap som fotbolls-VM 2022 så kan andra faktorer avgöra. Det är många som vill spela med bästa oddsen – eller bara med enklare registering eller insättningsmetoder.

Vi kommer här ge dig en lista med topp 3 bästa sidor inför VM. Du kan räkna med att alla dessa sidor har en bonus att använda sig av.

MrGreen

Hos MrGreen kommer de att dela ut tre free bets under VM 2022. Det är en av de bonusar som vi anser är bäst. Du får chansen att använda din gratis spel på tre olika matcher. Dessutom kommer du inte behöva oroa dig för omsättningskrav. Det är inget som ingår i dessa VM gratis bets.

 • Bonus:

  Få x3 gratis bets

 • Registrering med BankID: Ja
 • Oddsnivå: Medel

Expekt

För dig som vill spela med mycket pengar i ett gratis spel under VM bör kolla in Expekt. Där kommer du att få hela 1500 kr att använda på valfri match i VM. Vi kan just nu inte hitta ett enskilt VM erbjudande med free bets som är värt mer pengar än Expekts bonus.


ComeOn

ComeOn kommer under VM att ha en bonus som är värd 1000 kr. Du kommer få dessa pengar genom gratis spel på utvalda matcher under VM. Speciellt bra med ComeOn under fotbolls VM 2022 är att de kommer erbjuda Oddsmiljonen. Det är ett spel där du ska svara på 8 frågor innan dagens matcher i VM. Sedan kommer du kunna rätta ditt resultat för att sedan få fram hur många rätt du haft. Om du har 8 av 8 rätt så belönas du med 1 miljon i vinstpengar.


Snabbare

Snabbare har lanserat en kampanj som kallas för ”VM-revanschen”. Den innebär att du får tre chanser att vinna på dina VM tips. Du kommer nämligen att få chansena att spela med tre gratis bets under VM. Dessa gratis och riskfria spel under VM kommer att vara värda hela 500 kr styck. Det skapar bra förutsättningar för att vinna mycket pengar med dina gratis spel.


Hajper

Hajper är ett av de spelbolagen som ligger i framkant när det kommer till erbjudanden. De brukar alltid maximera sina bonusar inför stora mästerskap som fotbolls VM 2022. Vi tror att Hajper inte bara kommer ha en oddsbonus att spela med – utan även oddsboostar eller en spelbörs.


Betfair

Med en mycket klassisk form av insättningsbonus, samt en spelbörs – så kommer Betfair vara en bra sida inför VM 2022. Denna sida är internationellt lagd – och samlar många andra nationaliteter än bara svenskar.


Gratis bets & oddsboostar under VM

Som en VM bonus så kan det finnas till gratis bets. Det är en form av riskfria spel på odds. Då kommer du att få t.ex. 200 kr av spelbolaget att använda på ett oddsspel. Skulle du förlora ditt spel – så har du inte förlorat en enda krona från din egen insättning. Skulle du dock vinna på ditt spel – så kommer en vinst att betalas ut.

Som du kanske förstår så är riskfria gratis bet under VM 2022 något riktigt bra. Det kan vara starten på en lyckad resa genom oddsen i VM.

Utöver riskfria spel – så är även oddsboostar något att hålla ögonen öppna för. Bettingsidor som erbjuder oddsboostar under VM gör att du spelar på extra höga odds. Det öppnar upp för mycket större och bättre vinstchanser.

Allt om fotbolls VM 2022

Det finns info som kan vara bra för dig som vill spela med VM bonus under mästerskapet i Qatar. Här samlar vi det viktigaste informationen kring fotbolls VM 2022. Det kan hjälpa dig som vill vinna pengar på betting under turneringen.

Det kan vara en god idé att följa våra speltips under VM. Där kan du få tips på de odds som du kan spela med din bonus – för att öka dina chanser att vinna.

Vad: Fotbolls VM 2022
Värd: Qatar
Datum: 20 november – 18 december
Upplaga: 22:a världsmästerskapet
Antal lag: 32 st
Antal grupper: 8 st
Antal matcher: 64 matcher

Spelbolag som ger dig mer!

Vi tycker helt klart att det är en god idé att testa på ett nytt spelbolag med bonus inför VM 2022. Framför allt så får du chansen att spela gratis på matcher med dina bonuspengar. Det kommer att öka dina vinstchanser inför matcherna.

Vår gissning är att olika erbjudanden och oddsbonusar kommer regna över Sverige strax innan VM 2022 startar. Det gör det ganska meningslöst att spela med sitt vanliga spelkonto – och helt utan oddsbonus. Se därför till att testa spelbolag som ger dig mer att spela med – och för.

Trots att inte Sveriges landslag kommer att vara med i VM 2022 – så finns det mycket annan fotboll. Nästan varje dag kommer det finnas med stora matcher i spelprogrammet. Du kan läsa mer om VM 2022 program, landslag & matcher idag i vår guide.

Det finns även de spelbolag som har gjort det möjligt att ta del av live streaming. Vi tror dock ingen bettingsida kommer att ha rättigheter att visa VM 2022 streams i Sverige. Det är rättigheter som redan är uppköpta av CMore och SVT.

Lycka till med ditt spelande under VM – och ta gärna del av våra speltips om du behöver hjälp med att tippa matcher. Det finns oändliga chanser att vinna pengar under mästerskapets gång!

Andra nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar