VM 2022 bonus - Spela med bäst bonusar på Fotbolls VM 2022

Inför VM 2022 så finns det stort intresse av att spela med en bra odds- och betting bonus. Att få ett erbjudande med extra pengar och vinstchanser med en fotbolls VM 2022 bonus är perfekt inför ett stort mästerskap.

På denna sida kommer vi jämföra VM bonusar. Det kan vara allt från gratis & riskfria spel – till vanliga insättningsbonusar. Det kan även röra sig om oddsboostar som ger dig extra höga odds under fotbolls VM.

I listan så hittar du många svenska bettingsidor som kommer ha bonusar inför VM 2022 att spela med. Välj ett erbjudande för att komma igång på ett bra vis!

Fotbolls VM 2022 - bonusar & erbjudanden

 • tick mark Stort utbud av spel & odds
 • tick mark Trovärdig hemsida
 • tick mark Enkla & snabba uttag
 • tick mark Världens största bettingsida
 • tick mark Högklassiga live streams
 • tick mark Några av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 • tick mark Trovärdig spelsida i Sverige
 • tick mark Roliga kampanjer & gåvor
 • tick mark Spela med Swish

Bästa VM bonusar på nätet

Inför ett stort mästerskap som VM i fotboll så är det vanligt att bettingsidor storsatsar. Det förväntas vara många i Sverige som kommer att spela på odds under mästerskapet. Därför kommer troligen det vara högt tryck på de sidor som erbjuder bra VM 2022 bonusar att ta del av.

Vi spår en ljus period under VM 2022 för oddssidor som vässar sina erbjudanden. Det kan nog löna sig mycket att ändra – eller förbättra sina oddsbonusar strax inför fotbolls-VM 2022 startar.

Vi på Sportal.se har en lång erfarenhet av att jämföra oddsbonusar i Sverige. Vi gör inget undantag för VM 2022. Även här finns det mycket att undersöka och jämföra. Det är vad som krävs för att vara säker att man spelar med den bästa bonusen inför VM 2022 i Qatar.

Nedanför kan du se hur du normalt vis tar del av en VM bonus. Du hittar även vår egen topplista med de bettingsidor som vi anser bäst för att spela på VM 2022 odds hos.

Så hämtar du VM odds bonus

För att ta del av en VM bonus så behöver du först och främst hitta en sida som har ett erbjudande du tycker är bra. Sedan väljer du att bli medlem för att kunna börja din betting inför fotbolls VM 2022. Du hittar alla steg om hur det i regel fungerar när du hämtar en bettingbonus på nätet.

 1. Jämför & hitta bäst VM bonus för just dig
 2. Gå till bettingsidan med erbjudandet
 3. Skapa ett konto via BankID
 4. Gör insättning
 5. Aktivera ditt bonuserbjudande
 6. Spela på odds under VM med extra bonuspengar

Bästa bettingsidor inför VM 2022

Det är inte bara en bonus som kan vara avgörande när du väljer en bettingsida att spela hos. När det kommer till stora mästerskap som fotbolls-VM 2022 så kan andra faktorer avgöra. Det är många som vill spela med bästa oddsen – eller bara med enklare registering eller insättningsmetoder.

Vi kommer här ge dig en lista med topp 3 bästa sidor inför VM. Du kan räkna med att alla dessa sidor har en bonus att använda sig av.

Hajper

Hajper är ett av de spelbolagen som ligger i framkant när det kommer till erbjudanden. De brukar alltid maximera sina bonusar inför stora mästerskap som fotbolls VM 2022. Vi tror att Hajper inte bara kommer ha en oddsbonus att spela med – utan även oddsboostar eller en spelbörs.

 • Bonus: 500 kr i Ultrabet
 • Registrering med BankID: Ja
 • Oddsnivå: Medel

Bet365

Världens största bettingsida kommer i vanlig ordning att locka spelare med sina expectionellt höga odds. Det förväntas inte bli någon bonanza när det kommer till extra erbjudanden eller VM bonusar från Bet365. Istället så förlitar de sig på sin höga nivå på odds.

 • Bonus: 1250 kr i spelkrediter
 • Registrering med BankID: Nej
 • Oddsnivå: Hög

Betfair

Med en mycket klassisk form av insättningsbonus, samt en spelbörs – så kommer Betfair vara en bra sida inför VM 2022. Denna sida är internationellt lagd – och samlar många andra nationaliteter än bara svenskar.

 • Bonus: 1250 kr i spelkrediter
 • Registrering med BankID: Nej
 • Oddsnivå: Hög

Gratis bets & oddsboostar under VM

Som en VM bonus så kan det finnas till gratis bets. Det är en form av riskfria spel på odds. Då kommer du att få t.ex. 200 kr av spelbolaget att använda på ett oddsspel. Skulle du förlora ditt spel – så har du inte förlorat en enda krona från din egen insättning. Skulle du dock vinna på ditt spel – så kommer en vinst att betalas ut.

Som du kanske förstår så är riskfria gratis bet under VM 2022 något riktigt bra. Det kan vara starten på en lyckad resa genom oddsen i VM.

Utöver riskfria spel – så är även oddsboostar något att hålla ögonen öppna för. Bettingsidor som erbjuder oddsboostar under VM gör att du spelar på extra höga odds. Det öppnar upp för mycket större och bättre vinstchanser.

Spelbolag som ger dig mer!

Vi tycker helt klart att det är en god idé att testa på ett nytt spelbolag med bonus inför VM 2022. Framför allt så får du chansen att spela gratis på matcher med dina bonuspengar. Det kommer att öka dina vinstchanser inför matcherna.

Vår gissning är att olika erbjudanden och oddsbonusar kommer regna över Sverige strax innan VM 2022 startar. Det gör det ganska meningslöst att spela med sitt vanliga spelkonto – och helt utan oddsbonus. Se därför till att testa spelbolag som ger dig mer att spela med – och för.

Trots att inte Sveriges landslag kommer att vara med i VM 2022 – så finns det mycket annan fotboll. Nästan varje dag kommer det finnas med stora matcher i spelprogrammet. Du kan läsa mer om VM 2022 program, landslag & matcher idag i vår guide.

Det finns även de spelbolag som har gjort det möjligt att ta del av live streaming. Vi tror dock ingen bettingsida kommer att ha rättigheter att visa VM 2022 streams i Sverige. Det är rättigheter som redan är uppköpta av CMore och SVT.

Lycka till med ditt spelande under VM – och ta gärna del av våra speltips om du behöver hjälp med att tippa matcher. Det finns oändliga chanser att vinna pengar under mästerskapets gång!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]