Iran - USA (VM): Stream, speltips & odds

Iran USA speltips stream

Iran och USA möts i en match som är laddad på flera olika sätt. Ta del av allt inför matchen, som avgör vilket av lagen som tar sig vidare till åttondelsfinal.

Tisdagen den 29 november inleds den tredje och avgörande gruppspelsomgången i VM 2022. En av matcherna som spelas är den mellan Iran och USA, i vad som är en otroligt betydelsefull match.

Iran och USA har en lång historia av konflikt länderna emellan, och ända sedan VM-lottningen genomfördes visste vi att den sista gruppspelsomgången skulle ge oss en väldigt politiskt laddad match. För att ge ytterligare sprängstoff på mötet, är matchen direkt avgörande för båda lagens avancemang till åttondelsfinal. Ta del av speltips till Iran – USA, och se hur ni gör för att streama mötet online.

Iran vinner (Mr Green)

 

Bonus: Få 500 kr i free bet hos Mr Green
Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Unibet

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Iran – USA, VM 2022
Var: Al-Thumama Stadium, Doha
När: Kl. 20:00, 29 november
Live stream: SVT Play
TV: SVT24
Speltips: Iran vinner (4.00 hos Mr Green)

Inför matchen

 • Detta är en match med mycket politik, då läget mellan USA och Iran historiskt sett varit väldigt laddat.
 • I Irans första match lät spelarna bli att sjunga med i nationalsången. Efter att regimen förklarat att de riskerar att straffas om de skulle upprepa det, sjöng spelarna lite smått med i nationalsången inför den andra matchen.
 • Om Iran vinner matchen går Iran vidare. Om USA vinner matchen går USA vidare. Om matchen slutar oavgjort går Iran vidare så länge Wales inte vinner mot England.

Statistik & startelvor

Streama Iran – USA

Det är inte direkt svårt att live streama Iran – USA direktsänt på nätet, och allt som krävs för att se matchen online på internet är att ni går in på SVT Play och börjar titta på matchen live. På SVT Play kan ni titta på VM 2022, och ni behöver inte ens skapa något konto.

Det går att ha igång er Iran – USA live stream direktsänt från vilken enhet ni vill. Titta på er direktsändning av matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Iran – USA stream. Sändningen håller hög nivå vad gäller mobil, dator och surfplatta.

 • Gå till SVT Play
 • Streama Iran – USA

Speltips & odds: Iran – USA

Mycket har hänt i Iran under den senaste tiden. Sedan Mahsa Aminis död i augusti har det pågått stora protester i landet, och bland fansen tillika befolkningen har det varit delade åsikter kring om landet ens borde delta i VM. Det finns dem som menar att landslaget är regimens lag, och att Iran borde kastas ut. Andra påstår att landslaget tillhör folket, och att ett VM-deltagande kommer att ge glädje i dessa tuffa tider.

En bit in på VM kan vi konstatera att mästerskapet använts som ytterligare en plattform för det iranska folket att protestera. I den första matchen buade de iranska fansen under nationalsången, den självhyllande nationalsång som islamiska regimen införde. Sedan förbundskaptenen Carlos Queiroz bett fansen att inte bua åt laget, stod de istället tysta inför match nummer två.

Som om inte det politiska läget i Iran vore nog, har man även hamnat i en grupp där man ställs emot USA. Nationerna har en historia av konflikter, där USA faktiskt var inblandade i den islamiska revolutionen, även om man sedan inte blev nöjda med utfallet.

Fotbollen då? Iran stod för en svag prestation och blev totalt överkörda av England i premiären, 2-6. Därefter var man inblandad i en av mästerskapets mest dramatiska matcher, när man gjorde två mål på tilläggstid mot Wales och vann med 2-0.

USA har levererat två oavgjorda resultat, 1-1 mot Wales och 0-0 mot England. Matchen mot England får ses som ett fall framåt, framför allt med tanke på att man fick ett så pass bra lag att se svagt ut.

Vi är imponerade av Irans match mot Wales, och tycker att det här känns som en öppen historia. Med tanke på att USA görs till oproportionerligt stora favoriter, väljer vi att satsa på Iran. USA kommer att behöva gå för seger, och således är sannolikheten för ett oavgjort resultat inte särskilt stor. Vi spelar den raka 1:an till 4 gånger pengarna. Spelet finnes hos Mr Green.

 • Vårt speltips: Iran vinner
 • Odds: 4.00
 • Spelsida: Mr Green

Vi vill gärna tipsa er att titta in odds och speltips på vinnare av VM 2022 innan ni lägger spel.

Annan betting på matchen

Det finns väldigt gott om odds på Iran – USA. Nedan hittar ni tre spelförslag på matchen.

Speltips Odds (Mr Green)
Över 2.5 mål 2.28
Båda lag gör mål – Nej 1.75
Under 2.5 mål 1.65

Bettingsidor med odds inför matchen

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.