Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 aug, 2021

BK Häcken – IFK Göteborg, 29/8: Stream, speltips & odds

BK Häcken IFK Göteborg stream speltips

Det är dags för Göteborgsderby i helgen! Läs allt det viktigaste inför BK Häcken – IFK Göteborg, och ta del av både speltips och live stream till matchen.

De båda Göteborgklubbarna har sett bättre dagar. Fyra poäng var har de plockat på de fem senaste matcherna, men här kommer åtminstone minst ett av lagen att få in poäng på kontot.

Vi tar er igenom det viktigaste inför matchen, och ger er både ett speltips samt visar hur ni hittar en BK Häcken – IFK Göteborg live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: BK Häcken – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 15:00, den 29/8
Vart: Bravida Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Häcken vinner (2,26 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Häcken har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.
  • Göteborg har förlorat tre av sina fem senaste matcher.
  • De fyra senaste mötena lagen emellan har slutat oavgjort.

Streama Häcken – IFK Göteborg

Är ni intresserade av att live streama BK Häcken – IFK Göteborg? Det är inte särskilt svårt att hitta en sändning av matchen online. Det enda ni behöver göra för att se den online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni ta del av fotboll live streams till alla matcher från Allsvenskan, och även bland annat streama AIK – Örebro live.

Du kan välja själv vilken enhet du vill se Häcken – IFK Göteborg live ifrån. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta, eller koppla sändningen till TV-skärmen. Det går att titta direktsänt men du kan också se din BK Häcken – IFK Göteborg stream i efterhand.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp ett abonnemang
  3. Titta på BK Häcken – IFK Göteborg live

Speltips & odds: Häcken – IFK Göteborg

IFK Göteborgs år har varit en sorglig historia. Med en spelartrupp bestående av stjärnspelare som Marek Hamsik, Jakob Johansson, Pontus Wernbloom och Tobias Sana var det svårt att hävda annat än att laget borde vara inblandat i toppstriden. Dessutom skulle ju Marcus Berg och Oscar Wendt – två spelare i landslagsklass – ansluta till laget när serien bara var åtta omgångar gammal.

Men Hamsik flydde så fort han kunde, Johansson och Wernbloom tvingades lägga av på grund av skador och övriga spelare i laget har inte kommit upp till sin normala nivå. Berg har väl gjort okej ifrån sig sedan återkomsten, men kan inte bära laget själv. Wendt har så här långt varit en besvikelse. ”Blåvitt” har på 16 omgångar spelat in blott 19 poäng, och har närmare till jumboplatsen än fjärdeplatsen.

För BK Häcken har säsongen inte varit mycket roligare. Andreas Alm körde ner laget i botten både tabellmässigt och självförtroendemässigt innan han lämnade för danska Odense, och så himla mycket bättre har det inte blivit på Hisingen under hösten. Norrmannen Per-Mathias Högmo kom in med en god energi under sommaren, vann tre raka matcher men slutade sedan vinna. Häcken har nu bara en seger på de fem senaste, och den kom mot hopplösa Östersund.

Ett krampaktigt krisderby, med andra ord. Det känns ändå som att paniken är som störst hos IFK Göteborg, med tanke på storleken på klubben och den enorma satsning man gjort. Vi tror att den pressen kommer bli tung att bära för göteborgarna, och att Häcken drar det längsta strået här. Allra senast kommer Göteborg från en helt katastrofal förlust hemma mot Varbergs BoIS, och det ser riktigt mörkt ut för laget. Häcken förlorade åtminstone ”bara” borta mot AIK.

Vi tror på Häcken här, och kommer att spela den raka 1:an till 2,26 gånger pengarna. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Häcken vinner
  • Odds: 2,26
  • Spelsida: Betsson

Ni får gärna ta del av vår recension om Betsson.

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar