BK Häcken - IFK Göteborg, 29/8: Stream, speltips & odds

BK Häcken IFK Göteborg stream speltips

Det är dags för Göteborgsderby i helgen! Läs allt det viktigaste inför BK Häcken – IFK Göteborg, och ta del av både speltips och live stream till matchen.

De båda Göteborgklubbarna har sett bättre dagar. Fyra poäng var har de plockat på de fem senaste matcherna, men här kommer åtminstone minst ett av lagen att få in poäng på kontot.

Vi tar er igenom det viktigaste inför matchen, och ger er både ett speltips samt visar hur ni hittar en BK Häcken – IFK Göteborg live stream.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: BK Häcken – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 15:00, den 29/8
Vart: Bravida Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Häcken vinner (2,26 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Häcken har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.
  • Göteborg har förlorat tre av sina fem senaste matcher.
  • De fyra senaste mötena lagen emellan har slutat oavgjort.

Streama Häcken – IFK Göteborg

Är ni intresserade av att live streama BK Häcken – IFK Göteborg? Det är inte särskilt svårt att hitta en sändning av matchen online. Det enda ni behöver göra för att se den online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni ta del av fotboll live streams till alla matcher från Allsvenskan, och även bland annat streama AIK – Örebro live.

Du kan välja själv vilken enhet du vill se Häcken – IFK Göteborg live ifrån. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta, eller koppla sändningen till TV-skärmen. Det går att titta direktsänt men du kan också se din BK Häcken – IFK Göteborg stream i efterhand.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp ett abonnemang
  3. Titta på BK Häcken – IFK Göteborg live

Speltips & odds: Häcken – IFK Göteborg

IFK Göteborgs år har varit en sorglig historia. Med en spelartrupp bestående av stjärnspelare som Marek Hamsik, Jakob Johansson, Pontus Wernbloom och Tobias Sana var det svårt att hävda annat än att laget borde vara inblandat i toppstriden. Dessutom skulle ju Marcus Berg och Oscar Wendt – två spelare i landslagsklass – ansluta till laget när serien bara var åtta omgångar gammal.

Men Hamsik flydde så fort han kunde, Johansson och Wernbloom tvingades lägga av på grund av skador och övriga spelare i laget har inte kommit upp till sin normala nivå. Berg har väl gjort okej ifrån sig sedan återkomsten, men kan inte bära laget själv. Wendt har så här långt varit en besvikelse. ”Blåvitt” har på 16 omgångar spelat in blott 19 poäng, och har närmare till jumboplatsen än fjärdeplatsen.

För BK Häcken har säsongen inte varit mycket roligare. Andreas Alm körde ner laget i botten både tabellmässigt och självförtroendemässigt innan han lämnade för danska Odense, och så himla mycket bättre har det inte blivit på Hisingen under hösten. Norrmannen Per-Mathias Högmo kom in med en god energi under sommaren, vann tre raka matcher men slutade sedan vinna. Häcken har nu bara en seger på de fem senaste, och den kom mot hopplösa Östersund.

Ett krampaktigt krisderby, med andra ord. Det känns ändå som att paniken är som störst hos IFK Göteborg, med tanke på storleken på klubben och den enorma satsning man gjort. Vi tror att den pressen kommer bli tung att bära för göteborgarna, och att Häcken drar det längsta strået här. Allra senast kommer Göteborg från en helt katastrofal förlust hemma mot Varbergs BoIS, och det ser riktigt mörkt ut för laget. Häcken förlorade åtminstone ”bara” borta mot AIK.

Vi tror på Häcken här, och kommer att spela den raka 1:an till 2,26 gånger pengarna. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Häcken vinner
  • Odds: 2,26
  • Spelsida: Betsson

Ni får gärna ta del av vår recension om Betsson.

Relaterade artiklar

Boosta odds under finalspelet av VM 2022
Boosta odds under finalspelet av VM 2022
Hitta en oddsboost för att spela med förhöjda odds under VM. Inför kvarts-, semifinal och final så har Betsson extra höga odds! …
8 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman