Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 dec, 2009

En svår tid för alla

Ciro Ferrara är en pressad man. Efter förlusten mot Catania på hemmaplan igår så är det många som vill se tränarens huvud rulla. Själv är han medveten om det pressade läget men är övertygad om att supportrarna kommer att få jubla.

– Det är en tuff tid för alla. Vi hittar inte spelet, vi kämpar och motståndarna utnyttjar det. De spelade mycket bra, krympte ytorna och hade snabba spelare längst fram, det var svårt att hitta luckor för våra forwards. Vi gjorde det bättre i den andra halvleken, men i den första halvleken så fick vi verkligen kämpa, sa Ferrara till Gazzetta dello Sport efter matchen.

– Bra spelare och bra lag måste reagera. Alla som sportar eller jobbar vet att det här är svårt att komma över. Jag litar på professionalismen hos alla inblandade, börja ge våra supportrar något att jubla för, uppmanar Ferrara.

Juventus spelarbuss ska enligt uppgifter ha mötts av uppretade supportrar på väg från Olimpico. Bussen attackerades med ägg och Ferrara lär sitta löst.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar