Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Det är lögner

Under sommaren har Fernando Llorente flyttat från La Liga och Athletic Bilbao till Serie A och Juventus. Där förväntas spanjoren ta en anfallsplats bredvid Carlos Tevez, men hittills under försäsongen har Llorente haft det lite tufft. I italiensk media har det cirkulerat elaka rykten om att Juventus tränare, Antonio Conte, inte alls varit imponerad av sin nya värvning så här långt, något som Llorente själv dementerar i en intervju med spanska El Larguero.

– Juventus var det bästa valet för mig. Jag måste anpassa mig och det kommer ta tid, men jag har blivit väl mottagen. Tränaren använder mig som anfallare i ett 3-5-2-system, så jag behöver förbättra mitt rörelsemönster och förståelsen för mina lagkamrater. Jag måste göra saker som jag inte har gjort tidigare, men saker kommer förbättras.

– Ryktena (om att Conte inte varit imponerad av honom) är falska, det är lögner. Conte är nöjd med vad jag har gjort. Vi har haft en riktigt tuff försäsong där vi arbetat hårt. Jag gör allt i min makt för att anpassa mig till sättet laget spelar.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar