Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 mar, 2011

Bara vårt eget fel om vi tappar det här

AC Milan såg länge ut att gå mot en säker titelseger i Italien; laget låg 16 poäng före värsta rivalen Inter i tabellen. Men situationen är en helt annan idag efter en del tvivelaktiga insatser från Milans sida.

Inter har krympt avståndet till Milan till två poäng och i händelse av seger i Derby della Madonnina på söndag kan laget ta över serieledningen.

– Jag tror att titelracet kommer att vara tufft hela vägen. Det är åtta matcher kvar. Efter att Inter vann sin senaste match och vi förlorade så är det otroligt tufft, förklarar Ibrahimovic.

– Om vi inte vinner Scudetton så är det vårt eget fel, vi är det bästa laget i Italien. Derbyt är viktigt eftersom det är mer än bara en normal match. Jag har spelat i många derbymatcher och jag vet vad som gäller. Det skulle vara fantastiskt och mycket viktigt om vi vann.

Själv har Ibrahimovic tappat formen i takt med att laget gått sämre i ligan. Men han känner sig inte trött och sliten.

– Nej, nej. Jag känner mig bra. Min form äv väldigt bra. Allt känns bra.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar