Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 sep, 2011

Balotelli måste anpassa sig

Konkurrensen om forwardsplatserna i Manchester City är stenhård. Och efter att Sergio Agüero och Edin Dzeko fullständigt exploderat i inledningen av säsongen – sex mål vardera i ligan – har Mario Balotelli helt enkelt fått nöja sig med bänken. 

Nu är dessutom den forne kaptenen Carlos Tévez tillbaka i matchform vilket gör Balotellis situation allt mer prekär. 

– Jag är väldigt lycklig som kan luta mig tillbaka på fyra forwards, speciellt när laget måste spela match var tredje dag. Jag kan ha en bra ruljans på forwards, säger Mancini inför Champions League-premiären mot Napoli ikväll.

– Mario måste just nu anpassa sig till situationen, han kommer inte att få spela de kommande matcherna. Dzeko och Agüero är fantastiska spelare och Tévez har ingenting att vara rädd för.  Han är en spelare som alltid ger 100 procent och som inte behöver bevisa något. Det har han redan gjort.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar