Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2014

Wenger uppmanar domaren att vara stark

Arsenal gick förra helgen in i en mycket tuff vecka med stormatch mot Liverpool, Champions League-möte med Borussia Dortmund och avslutningsvis ny stormatch mot Manchester United imorgon.

De första hindren har klarats av med briljans. Nu ska Arsène Wenger och hans manskap försöka att fullborda en perfekt trippel, men då tror fransmannen att det krävs en stark domare i morgondagens match på Old Trafford.

– Varje år finns det ett företag som sätter samman en tabell utan domarnas misstag under säsongen. Ni borde kolla den, säger Wenger som länge känt sig förfördelad, inte minst i Manchester Uniteds hemmaborg.

– Jag förväntar mig att domarna tar rätt beslut. Det är upp till dem att göra det, skydda spelarna och ge dig frisparkarna som du förtjänar.

Wenger tror definitivt att Arsenal kan få med sig poäng från morgondagens match.

– Ja, det tror jag. Vi åker dit som vi åker överallt och försöker att kontrollera matchen och vinna den. Vi tror att det bästa sättet att vinna matchen på är att kontrollera den. Vi vill ha mer bollinnehav än de har.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar