Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Uniteds nyförvärv utesluter utlåning

Den talangfulla mittfältaren Wilfried Zaha värvades redan i vintras men spelade klart säsongen i Crystal Palace. Nu har det ryktats en hel del om att engelsmannen ska vara på väg tillbaka till Palace på lån även den här säsongen, men de spekulationerna avfärdar Zaha med bestämdhet.

– Jag har jobbat stenhårt för att komma hit och det är i Manchester United jag vill stanna, säger Zaha till ManUtd.com.

– Jag har flyttat ifrån de flesta i min familj och mina vänner men det är en del av utvecklingen. Alla förstår det. Jag ville flytta hit eftersom jag ville göra det som är bäst för min karriär.

Zaha är på plats i Asien med de övriga spelarna i United för försäsongsturnén.

– Jag har hållit mig i ena hörnet av omklädningsrummet för att försöka vänja mig vid allihopa. Alla skämtar i omklädningsrummet hela tiden så det är bara att underhållas egentligen. Jag var nervös i början men alla är schysta så allt är bara bra.

Idag spelar United sin första träningsmatch för den här sommaren när Singha All-Star Xl väntar i Bangkok. Det blir nye managern David Moyes första som tränare för klubben.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar