Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 dec, 2015

United mot svårt Swansea live stream

Swansea har bytt tränare, många tror att Manchester United gör det snart också. Laget stod visserligen för en positiv prestation borta mot Chelsea i måndags, en historiskt sett svår uppgift för laget, och fick med sig en poäng, men faktum är att United har sex raka ligamatcher utan seger.

Gästerna från Wales har å sin sida tre raka matcher utan förlust där laget dessutom inte har släppt in något mål och trenden tycks vara positiv för Swansea, som inlett säsongen oväntat svagt och bara tagit sex poäng på bortaplan.

Och det är faktiskt så att Swansea har en klar fördel med sig in till det här mötet med United. Laget har vunnit fyra av de fem senaste mötena, samtliga med 2–1 och där två av dem har kommit på Old Trafford.

Det är två lag som haft problem med sitt målskytte den senaste tiden så vi ska nog inte heller räkna med någon målfest.

Skadeläget är oförändrat i Manchester United som kan ställa upp med ett starkt manskap, medan det i Swansea finns en del frågetecken för spelare som Wayne Routledge, Frederico Fernández och Éder.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar