Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 dec, 2015

Tottenham tar emot Norwich live stream

Tottenham fick sin långa poängsvit bruten mot Newcastle för två matcher sedan men studsade snabbt tillbaka upp på rätt spår igen via 2–0 borta mot Southampton förra helgen.

Norwich har haft en knackig säsong, men överraskade alla genom att besegra Manchester United på bortaplan förra helgen vilket var lagets första seger på Old Trafford sedan 1993, och ett tidigare bortasvagt Norwich putsade till siffrorna i sin bortakolumn.

Nu väntar ytterligare en tuff bortamatch mot Tottenham som, bortsett från 1–2-förlusten mot Newcastle senast, varit starkt på White Hart Lane och är fyra i såväl hemmatabellen som i den riktiga sammanställningen.

Resultaten har dock varit ganska jämna på senare år och faktum är att de senaste sex mötena lagen emellan har slutat med tre segrar för Norwich, två kryss och blott en enda fullpoängare för ”Spurs”.

Båda lagen har varit ganska förskonade från skador så här långt. Tottenham saknar Clinton N’Jie och Alex Pritchard, medan det i skrivande stund fanns frågetecken för en del spelare, bland annat Harry Kane. Norwich får klara sig utan Andre Wisdom och Matthew Jarvis.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar