Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 dec, 2015

Tottenham jagas av Watford live stream

2–2 borta mot Chelsea på annandagen är bara ett i raden av starka insatser och fina resultat för Watford som kom till matchen med fyra raka segrar och nu är obesegrat i de fem senaste.

Det är även ett formstarkt Tottenham som står för motståndet i mellandagarna och det här mötet är oväntat ovisst så här på förhand. ”Spurs” har bara förlorat två gånger den här säsongen och har sju raka bortamatcher utan förlust.

Vi hittar en spännande match i matchen mellan de båda formstarka skyttekungarna Ighalo och Kane. Den förstnämnda har gjort 13 mål för Watford, medan Kane är uppe i elva efter två fullträffar i annandagsvinsten mot Norwich.

Nu har ju de båda lagen inte mötts så frekvent på sistone, men historien visar i alla fall att Tottenham har tre raka segrar och åtta raka utan förlust mot Watford. Lagets senaste seger kom i maj 1987.

Watford saknar Rene Gilmartin, Thommie Hoban och Joel Ekstrand. Tottenham får klara sig utan Clinton N’Jie och Alex Pritchard.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1652 Artiklar